för att exemplifiera föregående inlägg...

min nya dator saknar ett officepaket. jag har alltså inget word eller så. min bror har lovat att samtidigt som han flyttar över all min musik och mina bilder från den gamla datorn, så ska han installera word. men problemet är att min brorsa har svårt att få arslet i rörelse. så inget har hänt! trots att det var 1 vecka sen (snart!) som jag köpte datorn. jag börjar bli irriterad (eller jag är nog redan irriterad...) för det är inte så att han har andra vettigheter för sig om dagarna...
hur som helst. min mamma (min så underbart snälla mamma som inte förtjänar all skit) åtog sig, efter en hel del gnällande och tjurande från min sida, att prata snorungen tillrätta. detta leder till att hon flänger runt för att leta reda på var officepaketet gömmer sig. efter mycket om och men kommer hon till mig med det. dock är det office 2003 (som om jag ens kommer märka/förstå vad skillnaden är!). och vad gör jag? skriker, grinar och tjurar ännu mer för att det är en gammal version. att den inte duger. hon får ta all skit. och jag bara sitter och låter henne ta emot. VAFAN är mitt problem? det är ju inte mammas fel. hon gör ju allt hon kan. älskade mamma. jag är ledsen för att jag beter mig som en stor, bortskämd skit... jag önskar jag vore bättre, jag gör verkligen det. men just nu går det inte. du förtjänar det inte. inte nånstans. FÖRLÅT!


på ikea kan man fynda...

...både det ena och det andra. idag blev det en ny ludde (han, den mjuka vita saken!), en matta (den är lila! tänk er...) och två nya hyllor som ska pryda mina annars så tråkiga vita väggar. mitt nya rum är snart perfekt. eller så nära det kan komma perfektion iaf! weei.

jag är fortfarande världens sämsta dotter. jag förstår inte hur min mamma orkar med mig längre. jag förstår inte alls. jag har hamnat i trotsåldern... men försent. flera år försent. allt mamma gör är fel, alla snälla saker hon säger förvränger jag till elakheter och den ena spydiga kommentaren avlöser den andra. fan va hemsk jag är. men det går inte att sluta. alltid tycker jag att hon gör fel, alltid tycker jag att hon är i vägen, alltid tycker jag att hon frågar för mycket. aldrig tycker jag hon är bra! men det är ju inte sant. jag tycker allt hon gör är bra! egentligen. men vad är mitt problem? varför förstör jag bara? shit, jag är fan hemsk.

jag tror jag behöver komma härifrån. för allas skull.


nostalgiiiii

tänkte vara trevlig och snäll mot mitt gamla rum och min gamla dator genom att hälsa på dom idag. sagt och gjort, jag gick dit, satte mig ner, tog datorn intill mig och började leka. hur snällt som helst liksom. eller hur? men vad tror ni datorjäveln gör... den lägger ner all verksamhet. nästan. suck. nu vet jag varför jag bytte dator och rum!

anyways! idag är det två år sen jag åkte till mallis. på bartenderkurs.
det var typ dom två bästa veckorna i mitt liv. helt sanslöst kul hade jag. nonstop. morgon, dag, kväll, natt... you name it! galet. det var helt underbart (nej, jag lever inte alls i det förflutna! fniss). önskar jag fick göra om det igen. vore guld! man blir ju nästan nostalgisk...


grupp 5, utsikten från lägenheten, tjejligan och jag & mats inför slingshot!

OH! I wanna do it all again...


what to do?

jag har en endaste låt på min dator. den går på repeat just nu... fan va jag kommer hata den om ett tag. vilket är synd... den är ju faktiskt bra. men men. what to do?

det känns mindre och mindre bra inför nästa hemtenta. jag har fortfarande 3 texter kvar. och det är dom jobbigaste (sparade såklart de längsta och tråkigaste till sist... smart!). imorgon, fredag och lördag ska spenderas i soffan, läsandes. inget annat får göras. eller jo... imorgon och fredag måste jag förbi skolan. och på fredag kväll ska jag äta rabarber (usch!) hos mia. men annars. NADA. det får inte bli en repris på idag. inget kista alltså!
men åter till hemtentan. jag fattar inte vad texterna handlar om... och jag fattar inte hur jag på något sätt ska kunna linka ihop dom med varandra någon gång. helt värdelöst. aja, hemtentan får jag inte förns på fredag. vad som helst kan hända innan dess...

ungdomslägenheternaribbings backe var helt okay. små, men söta. och fräscha. 22 kvadrat med dusch/wc och pentry (ingen ugn, ingen frys). ett rum med fönster (tack gode gud för fönstret..!) och stora allmänutrymmen såsom kök, vardagsrum och balkonger. och takterass. so sweet. men jag vet inte...? 2800 för det? är det värt det?
ja, kanske....


åååh. va puckad jag äääär

HELVETES jävla skit!
jag är fan helt dum i huvudet. lyckades förstöra en väska... puckad som jag är. neeeh, men det är lugnt. jag vet att lampan blir varm när man tänder den men jag hänger väskan här ändå och tänder lampan. skitsmart. det rykte och luktade äckel. men nej nej, reagera inte lina. SMART. tur att polletten tillslut trillade ner så jag kunde undvika en större husbrand. men FAN! jag gillade ju den där väskan. SKITHELVETE!

nu ska idiotiska jag fortsätta plugga. har lyckats läsa 40 sidor hittills men det räcker absolut inte! skärpning! måste också leta reda på ett intressant franskt kulturarv... tänkte dock skippa eiffeltornet och alla dom vanliga sakerna. de är ju så uttjatade. vill hitta nåt kul, intressant och annorlunda. men det måste finnas massa info. hmms, kan bli svårt. men men. det får lösa sig... annars kan jag ju fortsätta bränna väskor. det är jag ju bra på. suck.

och jag är fortfarande besviken över derbyt igår. jävla piss. nu kommer jag ju få höra dumheter jättelänge.

stora planer smids

jag är inflyttad! i mitt nya rum that is. det är väldans fint även om allt inte är klart  jag o emily har konstaterat att det är förfestvänligt... och efterfestvänligt. bara man sätter in en micro, frys och kyl. kanske även en kokplatta. den vore det ju gött om man kunde madrassera hela rummet; så alla kan sova var dom vill, hur dom vill. men då blir det ju problem med förfesterna, kom vi på... så vi får vänta med det. men jag har stora planer! om jag inte flyttar först vill säga...

annars så förlorade AIK just. skitmatch!

mycket på g

sista föreläsningen i skolan idag. bara ett seminarium och en hemtenta kvar... sen är det sommarlov! weeei. undrar vad man ska gö då? sova hela dagarna, festa hela nätterna och bara spendera pengar? nej, tveksamt. kommer inte ha några pengar att spendera. lite surt. måste fan fixa jobbtider... såhär kommer vi inte kunna ha det. men men, det är en framtida utmaning. just nu är det nya rummet som gäller. teven och soffan är redan där! sängen, garderoben och byrån kommer snart, tillsammans med allt småplock. det kommer bli grymt! invigning redan ikväll; AIK-DIF ska ses. seger för gnaget är det enda som gäller. HEEEEEJA AIK!

borde kanske plugga också... ligger fortf grymt efter i läsningen. men men. det fixar sig alltid *fniss*

jag är ledsen...

första bloggen på nya datorn. spännande!
det kommer ta ett tag för mig att sätta mig in i hur den här datorn fungerar. den är helt olik min gamla... (eller så olik som en bärbar kan vara från en annan bärbar). den är mindre, snyggare, coolare och framförallt bättre! men den är också krångligare, mer avancerad och fullkomligt förvirrande. den har windows vista och jag förstår inte ett smack. men det löser sig väl. nu gäller det först och främst att få över all musik och alla bilder... viktigt!

igår blev allt bara så otroligt fel. jag önskar jag kunde vrida tillbaka klockan och få allt ogjort - men det går ju som bekant inte. bläääh. jag är otroligt ledsen att det blev som det blev. ville inte att någon skulle bli indragen i värsta grejen... det var ju inte ens någon grej. typ. nu känns allt mer eller mindre hopplöst. eller jag vet inte. hoppas det går att lösa; för jag vill inte förlora någon. vi har ju så kul när det väl är bra! fattar inte varför allt ska krångla så sjukt mycket ibland. suck. fööööööörlåt!

deleteknappen sitter förövrigt sjukt konstigt på den här datorn. hur ska detta gå....?

gisslandrama på balkongen

jag slapp vaccineringen! oh yes. 1-0 till mig.

var ute och sprang imorse istället. sjukt seriöst. har däremot blivit av med mina strumpor och min tröja. en geting håller dom gisslan ute på balkongen. eller det var nog två getingar. en som vaktade kläderna och en som vaktade dörren så jag inte kom ut. riktigt uselt gjort, måste jag säga. jag HATAR getingar nästan lika mycket som jag hatar spindlar och andra småkryp. undrar om dom är som katter; att dom dras till folk som inte gillar dom? för jag tycker alltid det är mycket getingar och andra äckligheter runt omkring mig...

nu är det snart dags för skola. trist. men sen ikväll får vi hoppas A. har styrt upp något kul eftersom min kåååmpis emily överger mig. snurvel.

vaccinering? nej tack!

jävlar va mycket bloggning idag...

mamma tänker ta med mig till vårdcentralen imorn för att få mig vaccinerad. för fästingsjukan. hennes argument är att fästingarna på gotland är smittade med skiten, o att jag, eftersom jag ska dit, borde ta denna spruta. hon kan t.o.m betala åt mig. gulligt mamma, verkligen! men har du glömt vad som hände en gång när du tvingade någon att sticka mig med nål? ja just, jag svimmade. tänk om det händer igen. kan du utsätta din egen dotter för något sådant? *fniss* igen, dessutom. nej, fy! nästan så jag hellre får fästingsjukan... eller nåt. jag vill inte bli stucken!

såg vilken lön jag kommer få. det var ju... ehm, trevligt? jävligt snålt. här märks det inte av någon löneförhöjning inte! får börja jobba oftare om det ska fortsätta vara såhär. jag har ju blivit van med massa pengar. blir inte bättre av att cepe-CSN drar av på studiebidraget bara för att jag råkat tjäna för mycket. dumma låga fribelopp! vad ska jag nu leva på? jag som ska köpa ny dator och teve... och annat. suck!

mjuka vänner

ibland när livet känns extra hårt är det bra att ha vänner. både riktiga och extra mjuka sådana.
mina mjukaste vänner är kramgoast och alltid där. och dom kräver ingenting tillbaka heller. tyvärr säger dom inte så mycket (förutom när mamma låtsas att jag är 3 år och förställer rösten... suck...). men jag kan inte leva utan dom. och jag kan absolut inte sova utan dom. tack vare mina mjuka vänner behöver jag aldrig känna mig helt ensam. yeey!
sen har jag ju mina riktiga vänner. de kan jag göra allt det andra med; typ prata! dom är också guld värda. allihop!

125864-4

frivilligt å så

var i skolan idag. nästan helt frivilligt... eller jag valde mellan att åka dit idag eller att missa sovmorgonen imorn. sovmorgon imorgon kändes mer lockande. fniss. jag och katarina fick klara oss helt utan elina när vi skulle analysera en reklamannons. jag tror vi klarade oss, för det blev en himla massa babbel. frågan är ju dock om det var något vettigt vi lyckades skriva ner. det märker vi imorgon på seminariet! efter en massa om och men fick vi även ut en OH-bild på den fina reklamen. jag vet inte vad det var för fel på kopiatorn... för inte kan det väl ha varit fel på oss? hoho.

på vägen hem läste jag metros horoskop (as always...). idag sa dom "lyssna mer på dina föräldrar"! pytts. varför skulle jag det? har dom något vettigt att säga mig eller? nej, skulle inte tro det. dumma horoskop. varför står det aldrig att jag kommer få pengar av någon eller nåt sånt? mkt orättvist!

jag önskar det slutade blåsa. vill ju så gärna sitta ute men jag kanske blåser bort...

FAN för dig!

jag: berättade jag att jag fick G på senaste hemtentan förresten?
mamma: nej, det gjorde du inte. fick du bara G?
jag (i chock): tack för den!
mamma: men jag trodde du satsade på mer än G och var besviken själv...
jag: som sagt, tack. jag är nöjd med mitt G.

vilken jävla mamma! tack som fan för den passningen. SERIÖST!

segast

jag tog mig själv i kragen idag. iaf på eftermiddagen...
först blev det träning med emily. svensson hängde också där men vet inte om han uträttade något vettigt *fniss* och sen städade jag upp det värsta i rummet. kläderna ligger nu där de här hemma; vilket betyder antingen i tvätten eller i byrån/garderoben. orkade också tillaga riktig mat... eller ah, så riktigt kanske den inte va. men bättre än nudlar =D
men nu är jag trött. och mitt huvud värker... jag fattar inte. måste sluta sova så mycket.

nu ropar sängen. linaaaaaaaaaaaaaaaa, linaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... kom och lägg dig.
kanske borde lyda? ska nog bädda till den lite först, annars kommer jag hamna på golvet nångång snart =D

yees!

klarade förövrigt hemtentan! när ska vi fira? =D

tomten å jag...

tomten (han den tjocka, glada i röda kläder) bor tydligen inte på nordpolen. han bor i finland, fick jag reda på idag. nån mer än jag som missat att världens givmildaste person (jo, han finns! *fniss*) bor så pass nära? kanske ska man åka och hälsa på honom i tomteland någongång. vore inte det en trevlig liten utflykt...
den andra tomten, den svenska hustomten (ni vet han som är liten, ful, grönklädd och småelak), bor väl under en sten här i krokarna nånstans. ingen som riktigt har koll på honom tror jag. OM detta har vi lärt oss på föreläsningen idag. vettigt? NJA. kanske inte riktigt...

fint väder idag. ÄNTLIGEN. eftermiddagen har spenderats ute på balkongen. jag försökte plugga men det vart stört (läses inte som störd. blink) omöjligt... alla papper blåste bort och då går det ju inte. så fick helt enkelt lägga mig o sova. haha. riktigt skönt var det iaf! vet kanske inte om det är meningen att man ska vara så sjukt trött när man sover mellan 7-8 timmar varje natt? var ju inte alls så trött när det bara blev 5-6 timmar. kanske dags att tänka om. hmms.

neh, undrar om jag ska väcka emily nu. fniss.

calleth you, cometh I

And I know we were both too young
way back when we had our thing.
And you're not the one that I think of
everytime that the telephone rings.
And I know that what we had
would not be called love by the ones we know.
And I know it's been many years
and a hundred love-affairs ago.

I know all that so well
but I also do know this...
Calleth you, cometh I.
And that's just how it is
and how it's always been.
It's where my reasons stops
and something else comes in.
I know it doesn't make sense, but still...
Calleth you, cometh I.
That's how it is.

And I know we became restrained
everytime we were among friends.
And I know how it was last time
and how bitterly it always ends.
And I know we were both too young
to know what real love would be like.
And I know that our communication
didn't always work out right.

I know all that so well
but I also do know this...
Calleth you, cometh I.
And that's just how it is
and how it's always been.
It's where my reasons stops
and something else comes in.
I know it doesn't make sense, but still...
Calleth you, cometh I.
That's how it is.

And I've been waiting for this so long...
Waiting to sing this song, to you...
Calleth you, cometh I.

And I've been waiting for this so long...
Waiting to sing this song, to you...
Calleth you, cometh I.

- The Ark

förlåt.

jag har gett upp. allting har liksom stannat den senaste veckan. skolan, hemma och överallt. jag har knappt öppnat en bok på snart 1 vecka; motivationen finns helt enkelt inte. det finns ingen ork heller. jag har inte lust och jag får panik när jag märker hur dålig jag är... vilket leder till att jag gör allt mindre. hemma sitter jag allt som ofast instängd på rummet, som för övrigt inte blivit städat sen iaf i fredags. sängen är fortfarande obäddad efter helgen och de torkade blombladen som ramlade ner på golvet i söndags ligger fortfarande kvar. där ligger också jobbtröjan och träningsbyxorna som egentligen borde ligga i tvätten. jag BORDE verkligen ta tag i det... men jag orkar inte. och paniken kommer.
vad är det som händer med mig? jag har helt tappat greppet. jag behöver något som livar upp... något kul. men jag vet inte vad det skulle kunna vara. jag vet ingenting som kan pigga upp. allt jag har är kaos och oordning. fan!

jag vill bara lägga mig ner och gråta. krypa ihop i fosterställning och glömma bort allt för ett ögonblick. jag vill att min mamma är hemma och tar hand om mig. jag vill att hon klappar mig på armen och säger att allt kommer att bli bra igen. jag vill att hon motiverar mig! jag behöver henne nu. men jag vet också att hon behöver mig, kanske mer än någonsin. men jag kan inte ge henne något. för jag har inget att ge... jag gör bara saker värre. jag är världens sämsta dotter för tillfället och jag mår dåligt över det. allt jag gör är att ställa krav, vara omöjlig och hemsk. och vara elak när hon inte direkt släpper allt annat för min skull. FAN vilken hemsk människa jag är. önskar jag kunde försvinna och göra hennes liv lättare. förlåt mamma!


grinigt värre!

nu har jag och emily varit ute och traskat i regnet. det var trevligt men blött. tur att emily är snäll och bjuder på cola så man kan hålla humöret uppe. fniss. vi var och kollade på dom lägenheterna vi ska försöka fixa sen... i gamla ribbings backe (ålderdomshemmet här i edsberg...). nyrenoverade, såklart. inte ska det lukta gammal människa där jag ska bo. hoho. så kanske kan man få något eget snart. vore inte helt fel!

idag har jag varit på riktigt uruselt humör. det började redan igår. jag vet inte riktigt varför... men PMS, kanske? haha. hemska tanke. vi får hoppas att det går över till imorgon. tycker inte om att vara grinig. iofs kanske det räcker med att jag håller mig hemifrån. det är här jag blir som värst. ILLA!

seriöst av AIK att bara få oavgjort mot halmstad. shit va B!


katastrof

var tillbaka i flempan idag. bläh. nu har jag ångest... borde ju verkligen läsa alla dom där texterna som ligger i högen på golvet. men jag orkar inte. har ingen motivation någonstans! den här långhelgen har varit skönast... (ja, jag tog ledigt!). men som sagt, det är över nu. dags att sätta igång?

teven i köket gick sönder igår... eller bilden är störd. den är liksom grön, rosa och blå. som i ringar. ganska kul att se på men det blir lite jobbigt efter ett tag. börjar störa mig på att alla får gula läppar. iaf; det här är en katastrof eftersom det var teven jag skulle få ner i mitt nya rum. vad ska jag nu gö liksom? hoppas mamma tar med mig nånstans för att kolla efter en ny. kanske en platt t.o.m!? usch, vad jag drömmer. jag är inte rik! får be om bidrag ;-)

neh, nu kanske jag ska vila lite. är tröttast!

torka

jag har så mycket att skriva så jag kan inte skriva nåt alls. det blir liksom inte riktigt bra o jag vill undvika att hänga ut någon alldeles för mycket här, just idag, just nu. då kommer det likna mitt tidigare inlägg och hur kul är det på en skala? nej just. inte så värst...
så vi säger såhär; allt är tipptopp, jag har inget att klaga på och livet leker. MJO! troligt...


jag blir GALEN

alltså; SERIÖST!
en mer komplicerad umgängeskrets än min får man fan leta efter. helt jävla sanslöst. är det inte det ena så är det det andra liksom. ALDRIG är det helt bra! jag fattar inte varför jag fortfarande anstränger mig så jävla mycket för att få alla nöjda när jag vet att den endå aldrig kommer bli så. jag ska fan sluta engagera mig helt. ingen annan verkar ju bry sig så varför ska jag? kan någon vettig själ svara på det åt mig...?

framförhållning! är det ett ord du har i ditt ordförråd eller? annars kanske du borde lägga till det för annars har du inte många kompisar kvar snart. ingen gillar den stilen du kör med just nu iaf...

back to work

bion igår var supertrevlig. HMMM. eller nåt. filmen var bra, sällskapet var bra... men varför ska det alltid krångla som mest när vi ska samlas? fattar inte. kan inte folk bara göra som jag säger!? haha. eller åtminstone komma med några egna förslag... suck liksom. tur är väl att det alltid brukar lösa sig tillslut. även om en eller flera blir lite väl aggressiva på kuppen. sorry liksom! inte riktigt min dag igår ;-)
inte fick emily tag på någon rondellhund igår heller. trist! vad har hänt med den fina som stod i edsbackarondellen? och vart är alla rondeller? trots att vi var i vallentuna och vände så hittade vi ingenting, typ. ILLA! fram med hundarna.

fick något sorts cepe-ryck imorse och stack ut på en springtur. irrat. pappa var både chockad och imponerad. men det var ju uppfriskande. nu är jag nästan redo för en dag på intersport. jippie! har längtat så. eller inte... men det är ju pengar. och sen blir det ju FEST! gött.

matbekymmer på hög nivå =P

jag o emily orkade inte riktigt med att fixa en fiskbulle-middag igår så vi våldgästade A. i täby istället. han fick grilla åt oss eftersom varken jag eller emily är särskilt haj på det där. do you shark, liksom? sen fick vi se på film. snällt värre!

idag har jag INTE pluggat, som jag borde. istället har jag tränat (duktigt iofs), gått en promenad med emily och matat o underhållit en lite deppig mille. känner mig ganska vettig endå! men som sagt. det var plugga jag skulle gjort. nu får jag stå mitt kast o plugga som en galning nästa vecka. kul. såna här långhelger och lediga röda dagar är inte bra för min del alls. jag blir ju så oduktig. men men.. sånt är livet.

nu kom min pappa hem. och tur var ju det; vem skulle annars koka ris åt oss. jag vet inte riktigt om det är min specialité juuu. hur mkt ska man ha liksom? emily sa åt mig att gå på känslan. tillåt mig fnissa. vilken känsla? har nog ingen riskänsla. tyvärr.

hoho. sjukt skoj!

nu har jag kånkat böcker o filmer uppför trappan i nästan 2 timmar. det är alltså inte för inte som mina armar och ben känns aningens spaghettiaktiga. men det var det värt. om inte alltför lång tid kommer jag kunna flytta in i mitt nya rum. och det kommer vara det finaste rummet av alla fina rum. nästan. stort är det iaf =)

man hittar roliga saker när man rensar ut gamla bokhyllor och annat. dagens rensning resulterade i fyndet av mitt slingshot-band från mallis, pappas barnbok från när han var liten (ni må tro att han va söt då.. vad hände liksom?) och en bok fylld av barncitat! helt hejdlöst roligt. t.ex;
"spöken har inte kroppar av kött, utan av lakan." OLAV, 5 år.
"när man gifter sig ger man varandra ett tysthetslöfte. om man inte håller det, måste man skilja sig och då måste man dela på lamporna och knivarna och för det mesta kan man inte komma överrens om vem som ska ha barnen. de som inte kommer överrens om det måste gå till en börsmäklare. han bestämmer att den ena ska ha barnen och då får den andra ett extra matbord istället." REGINA, 7 år.

haha. nu vet jag vad jag ska läsa nästa gång jag känner mig nere =D

gud så kul!

första kubbandet för året igår. det var kul, även fast jag aldrig vann! men det bjuder jag på =D bilder på pixboxen som vanligt. emily försökte också länka men vettefan vad som hände där. HAHA. men du är bäst endå emiiiily ;-)
alla bortflugna vänner är iaf hemma nu, i och med dennis hemkost igår. weeei. äntligen liksom! nu gäller det bara att samla ihop gänget igen. måste alltså leta reda på den där daniel. var håller han hus, egentligen? come out, come out... where ever you are!

hur som helst; ska börja plocka ur i mitt soon-to-be rum idag. bokhyllor ska bort å andra läskiga saker ska förhoppningsvis också ut. sen ska pappa få ta ner taket nångång så det blir vitt å fint igen. kommer bli kanon! får hoppas att väggarna är så pass fräscha att jag slipper måla om också.. även om den där väviga tapeten är för hemskt. men jag har varken ekonomin, tiden eller orken att fixa. har nog inte kunskapen heller. det får gå. det här är bara något tillfälligt. sen ska jag bannemej hitta en lägenhet!

emily; the game is on. hummersås kommer kicka dillsås ass ikväll =D
nu är jag törstigast!

onsdagsgrubblerier

jag är stark. jag har kommit över allt det här. jag ska inte bry mig...
å det stämmer ju. det är inte du&hon som är det jobbiga. MEN; det jobbiga är jag. kommer jag någonsin hitta någon? åååh, dumma tankar! jag vet ju det. jag är inte en helt värdelös människa. nånstans måste det finnas någon för mig. men kommer det hända nångång när jag är redo? eller missar jag allt nu? finns det massa framför näsan som jag viftar bort pga rädsla och annat? det är oundvikliga tankar. dumma, men oundvikliga. kommer jag någonsin våga låta någon komma nära? finns det verkligen någon där ute för alla? kommer jag känna samma kärlek ännu en gång? kommer den vara bättre? kommer det bara bli sämre? gaaaaaah. i'm going crazy. jag önskar man kunde stänga av tankar. för jag är ju inte olycklig någonstans. jag trivs med mitt liv som det är.. (nästan helt iaf. hehe). jag har underbara vänner som jag bryr mig grymt mycket om å som jag tror bryr sig om mig. behövs det verkligen mer? nej. jag är tveksam. men varför känns det... otillräckligt?

neeej. nu får jag fan ge mig! jag vet att allt ordnar sig!
ikväll blir det fest. man måste ju fira långhelgens intåg...

till en "vän"?

jag trodde knappast att det skulle kännas såhär lätt att få reda på det här. trodde jag skulle ligga i fosterställning å vilja ta livet av mig eller nåt. men neeej, det känns inte så nu. kanske är det för att jag lyckats gå vidare så pass mycket att jag har en helt annan distans till dig nu. eller så är det så att jag varit beredd på det här ett tag. jag vet inte riktigt vad det är.. men något är det. å det är så skönt. för jag hade inte pallat bryta ihop. inte nu. jag tror ju faktiskt jag börjar bli lycklig igen. på riktigt.
anyways; har bara en liiiten fråga. when were you gonna tell me? trodde vi skulle vara kompisar. önskar att du sagt något innan jag fick reda på det på andra vägar. mer respektfullt så. men men... jag hoppas iaf hon gör dig glad. för trots allt som hänt så vill jag att du är lycklig. å det menar jag.

uuuuuuusch va trist

på föreläsningen idag var min lärare (eller föreläsare kanske det heter på högskolan?) extra virrig. typ sådär virrig så man lätt brister ut i skratt. ehm, fast det hör iofs inte till ovanligheterna när herr öhlander är i farten. hur som helst. idag var det dock värre än värst. tavlan såg ut som en graffitivägg och mina anteckningar likaså. jag tror inte ens jag vet vad vi gick igenom idag... jag tror aldrig jag riktigt förstod.

nu har jag några timmar (2!) att slå ihjäl innan det är dags att dra sig till jobbet och den där ångestladdade inventeringen. suck. jag längtar inte alls. men nåt vettigt måste man ju göra med sitt liv. hoho.

lite ångest är det allt...

idag är det lite av en ångest-dag. det är ångest att åka till skolan, mest eftersom jag absolut inte läst det jag borde läst. och sen är det faktiskt alltid mer eller mindre ångest att åka till skolan. i största allmänhet liksom. sen är det ångest för att det är inventering på jobbet ikväll. från kl 19 och framåt liksom. vem vet när vi blir klara!? inte jag iaf. och jag har ingen som helst lust alls. bläääh. dumma påhitt, det där med inventering. oh well, det är pengar iaf. dessutom är jag ju ledig resten av veckan (helgen är dock inte inräknad...).

förresten; en trevlig röd torsdag denna vecka. gött =D


en helt vanlig måndag

oooj... va länge jag råkade sova idag. inte bra. jag som inte hade tänkt sova alls. eller iaf bara sova lagom. nu kommer det ju bli svårt att sova ikväll. damn. men jag skyller på vädret. skulle det inte ha regnat idag så skulle jag ha ställt klockan och gett mig ut på en springtur. jag kanske kan skylla lite på emily också; du borde se till så min sms-signal låter högre så jag vaknar av dina väckningsförsök. hoho. men men. 11:30 är väl en trevlig tid att gå upp?

idag då; ledigt. kanske ska jag orka öppna skolböckerna. borde iaf läsa klart de 50 sidor jag har kvar i boken jag påbörjade nångång förra veckan. kan vara vettigt tror jag! ska bara samla krafter. annars blir det nog kista med herr F. long time no see.

äääääh

alltså vafan är det här för program egentligen. snygg naken. vilket skämt!
med en programledare som är sliskigare än något annat jag sett. usch. "jag har ju ingen röntgensyn så för att jag ska kunna se dina förutsättningar så vill jag att du klär av dig för mig"... UUUUH! vafan liksom. det är väl det enda nakna han får se. fula gubbe! lär dig prata också!

nu vill jag ha mat! fast jag vill inte ha det äckliga som bjuds... kan dock inte såra pappas känslor. han har ju nästan slitit med maten å skippat kokosmjölken för min skull. jag kan inte vara så elak. får helt enkelt genomlida det hela.

ska vi slå VAD =D

jag har riktigt ont i min vänstra vad (ja, jag tror det är vänster iaf... höger/vänster är ju som bekant inte min grej =P). hur som helst, vad det beror på kan diskuteras. eller att det är en följd av kramp står ganska klart. men vad som orsakade krampen är mindre klart. jag vet bara att det gör förjävligt ont, typ som om nåt gått sönder däri. eller som träningsvärk.

för tillfället befinner sig 2(!) sömniga sengångare i mitt rum. å så något piggt (det är jag!). dom tycker jag är konstig o jag tycker dom är konstiga. dom har helt enkelt inte lärt sig att sömn är överskattat och att 5 timmar per natt räcker gott o väl. men av detta ska dom bli varse (hah! nu fick jag till det igen. länge leve konstiga uttryck). nääää. jag ska låta dom sova i iaf en halvtimme till. sen får vi se... MOAHAHAHA. i'm bad.

vad betyder p/p?
på en reklamskylt stod det: 365 kr p/p. å jag störde mig något så fruktansvärt. för visst skriver man väl 365 kr/person? eller? vad är det extra p:et till för? pris per person? person per person? p/p! ett mysterium för mig. PLEASE, kan inte någon bara berätta. jag hatar att inte förstå...

tips

läste förövrigt roligaste kolumnen i dagens punktSE.
alex schulman är nog min idol bland alla kolumnister. det är något speciellt med hans sätt att skriva å uttrycka sig som känns så himla träffande hela tiden. kanske är det den ibland brutala ärligheten eller sarkasmen i hans tonfall som tilltalar mig, kanske är det något annat. bra å kul är det iaf! hur som helst; dagens kolumn handlade om felsägningar. ofrivilliga sådana. hur kul som helst. måste sett lite galen ut när jag satt å skrattade för mig själv på tåget till skolan. sömnbristen gör konstiga saker med människan. hehe. iaf, kolumnen går att läsa
här. ENJOY!

jahapp. vad ska man göra nu då? jag är inte det minsta trött...
tur att zorro sitter i sängen å håller mig sällskap. han kurrar så sött, den där kissen. kanske ska vi gosa lite, han å jag. det var länge sen nu. mums fillibabba.

nae, vadå....

...lyste min panikångest igenom i mitt förra inlägg? eller var det kanske lite livsångest? eller desperation? eller kanske lite av allt i en härlig blandning? haha. det är så det blir mitt i natten. nånstans runt kl. 4 blev jag iaf klar med det förbannade papret å kunde sova i 3 timmar. gött. jag var alltså lagom pigg idag. ungefär lika pigg som jag brukar vara klockan 4 hemma hos A om nätterna när alla andra vill sova men min mun går i ett, tyckte A. å jag måste väl hålla med. what can I say, liksom!?
nu är skolan slut för den här veckan å jag har fått ta igen den förlorade sömnen. jag vet att jag sagt att sömn är överskattat, men det är förbannat najs. speciellt på eftermiddagarna!

anyways. min vän P är äntligen hemma. åh, som jag längtat. nu är det nästan som vanligt igen.. weeei!

JÄVLA PISSHELVETE!

FAAAAAAN va värdelös jag är! fuck fuck fuck!
jag orkar seriöst inte mer. jag vill fan bara försvinna! hur i hela jävla friden ska jag kunna skriva två sidor om något centralt å tankeväckande i den teoretiska delen å om något intressant i den resterande delen av en text där det varken finns något centralt å tankeväckande eller intressant!? å hur ska jag kunna motivera och resonera om nåt som inte finns!? JÄVLA PISSHELVETE! jag önskar verkligen att jag aldrig börjat plugga... eller jag önskar att jag aldrig börjat läsa det här jävla skitämnet. jag HATAR det å jag HATAR mig själv. jag orkar inte mer. det är för mycket.
fan va jag vill försvinna från det här jävla skitlivet!!!

klargöranden

nämeeeeen, nu sitter jag ju här igen. det var ju precis detta som skulle undvikas ikväll. måste ju PLUGGA!

men först; vet nu att det är en hel del(?) personer som läser min blogg. personer som den här bloggen kanske inte riktigt är menad för. jaja... skyll dig själv! tänker ni. bloggjäveln ligger ju på nätet. å ja jo, det är ju sant. men hade endå inte tänkt att vissa personer skulle hitta hit. men nu har dom det å då är det bara att göra det bästa av situationen! detta betyder INTE att jag någonsin ångrat något jag skrivit här. för det har jag inte. jag står för allt som står på den här bloggen. å inget kommer ändras. men jag vill bara påpeka att mycket som står skrivs i "stundens hetta". alltså när jag är extra upprörd, ledsen, arg, glad eller snurrig. därför kan saker å ting låta värre än vad de är. egentligen. så... om jag nångång skriver något nån tar illa vid sig av för att det låter... elakt, rent ut sagt... så ber jag redan nu om ursäkt. försöker gå omvägar för att inte direkt å precist såra någon speciell.

så ja... bara ett litet klargörande. men fortsätt läs å kommentera gärna. alltid lika kul!
nu kallar böckerna igen! måste bli klar innan kl 00:05... för då sänds sista avsnittet av SEX AND THE CITY3an.
RÖJ!!!

dagens siiiista

sista bloggen för dagen.
jag har dagdrömt om mitt nya rum hela dagen. HAHA. det är sjukt hur så lite kan göra så mycket =D i mitt nya rum ska jag sitta instängd dag ut å dag in. ska bara lämna dess trygga väggar när mat ska förtäras eller andra nödigheter göras. oooh, jag kommer må som en gud. till mitt nya rum kommer alla som vill få komma. där ska det visas filmer, drickas alkohol, lyssnas på musik, dansas, snackas skit å bara njutas. åh vad jag längtar! kan vi inte fixa iordning det nu, mammis å pappis? snällaaaaaaaaa =D

empsan; mia klagade lite nångång också... att det liksom var problem att se/skriva kommentarer ;-)

oooooorka

åååh. sååå värdelöst att plugga. å jag är så värdelös som inte kan ta tag i mig själv å bara läsa igenom dom här sidorna. gaaaaah. man blir ju galen för en massa mindre. men alltså; jag pallar helt enkelt inte. det är så sjukt tråkigt å jag är så sjukt omotiverad till det. hjälp mig!

hurru kååååmpis. det var inte bara jag som hade problem att läsa din blogg ;-)

planera mera =D

ehm... plugga var det ja. jag är inte så bra på det där. läste 10 sidor men sen fick jag nog. finns mycket annat som är roligare att göra än att plugga. typ som att planera mitt nya rum som jag ska(!?) få. anders har inte längre något att säga till om. han kan få mitt gamla rum (igen...) å projektorn. hehe. känns bra att jag lovar bort saker som inte är mina... men men... vad gör man inte för ett rum på 20(!) heeeeela kvadrat. jag har ju som sagt inte råd att flytta hemifrån riktigt än. bläääh! hur som helst. eftersom jag inte pluggade så har jag haft tid att skissa upp hur jag vill ha rummet. blir skitbra. det är nästan helt skalenligt också.. hrmm. såhär ska det bli iaf:

image3

GUD så fint va =D jag kanske ska syssla med sånt här i framtiden istället för ekonomi.. hoho. liiite roligare, kanske. men iaf; först är det lite som behöver fixas förstås. t.ex. måste det fula trätaket målas (helst vill jag byta det men känns inte riktigt som om jag kan det...), nytt fint golv måste läggas (inte riktigt min grej heller men kanske kan pappis hjälpa till) å sen måste väggarna målas om. är lite deppad över det faktum att det sitter en riktigt ful väv som tapet i rummet å som inte går att ta bort. bläääh. men men. får väl överleva trots det.
annars har jag nästan allt jag behöver. en garderob extra behövs dock fixas, å en soffa.. å en stor teve. sen måste jag nog ta hem den där bokhyllan som är gisslan borta på tomtebogatan. sen blir allt kanoners!

aaaaaaj!

alltså; aaaaaaj! jag har en sån fruktansvärd träningsvärk i mina ben å in my ass.
det gör så ont att jag nästan har problem att ta mig ur sängen på mornarna. å trappor är inte att prata om. både nerför å uppför är en pina! det är sjukt hur så lite (två löparrundor å en vända på trampmaskinen) kan göra så stor skada. hoho. vem är vältränad? ja, inte är det jag iaf. hehe. men lika bra att ta tjuren vid hornen; blir en rask promenad snart!

borde ju iofs plugga... också...

åh så tråkigt.

plugga var det ja...
men nej. det har jag inte gjort. städade dock lite i köket. ehm... ja, för det kändes vettigt.
i övrigt har jag gjort massa saker för att slippa plugga. typ ätit låååånglunch å bäddat sängen. å städat, sa jag det?
nu kan jag inte komma undan längre. dags att sätta igång kanske. suck. det är ju så tråkigt. men men.

överraskningar =D

äntligen kom den där lönespecen jag så länge väntat på (enda sen den 25e!). å vilken överraskning den innehöll. nog för att jag visste att löneförhöjning var att vänta (handels höjde grundbeloppen i april) men jag trodde inte den skulle vara så stor! weeeeei. mer pengar åt lina. hela 11 kr extra i timmen sitter inte fel nånstans. det betyder att jag tjänade 22 kr extra i timmen i söndags mot vad jag brukar. så jävla gött!

jag har bestämt mig för att avsluta ett kapitel i mitt liv. på riktigt, den här gången.
i am erasing you. from everything, from my life. det känns som rätt sak att göra. just nu. vi pratar inte å det gör bara ont att stirra på ditt namn på datorskärmen varje dag å undra vad du gör, varför du inte skriver, varför du inte vill prata med mig längre... för det är så det är. jag undrar. men nu får det vara slut på lidandet. jag måste avsluta det här för att kunna gå vidare. å det här är nog rätt sätt. iaf för mig! tack för allt som varit! hoppas att vi kanske nångång kan umgås som normala människor. även om det känns väldigt avlägset just nu.

nu borde jag plugga...

otack är världens lön

tänkte jag skulle vara duktig idag å ge mej ut på en springtur. vad fick jag för det liksom?
ont i knäet å blöta kläder. dumma himmel som öppnade sig när jag bara var några minuter hemifrån. å dumma bror som loooovade att vara hemma för att släppa in mig men som inte alls var där. kul liksom. jag var ju plaskblöt (plaskvåt låter så fel...). men lite vettig känner jag mig. det väger upp lite för det faktum att jag somnade efter att ha läst 5(?) sidor i min otroligt spännande skolbok. jag är inte bra nånstans. men nu blir det ändring på det ;-)

ska jag eller ska jag inte? that is the question...

hur vet jag?

alltså; klockan är över 12. jag är typ trött men så fort jag tänker på att försöka gå å lägga mig så får jag ångest. hur stört är inte det liksom!? jag har ingen lust att sova. för när jag väl gör det vet jag att nästa dag är nära å just nu orkar jag inte med en nästa dag. orkar inte gå i skolan, orkar inte börja en ny kurs, orkar inte fixa alla nya böcker å orkar absolut inte lyssna på nån jävla tomte som pratar en jävla massa strunt. vill sova, vill ta det lugnt, vill bara vara. för mig själv.
kan någon snälla fixa?

förövrigt så slits jag mellan både det ena å det andra. lite varstans. hemma å borta. borta å hemma. aldrig är det riktigt bra nånstans. jag vet inte vilken sida jag ska ta nånstans. vill inte såra någon, men det känns ganska oundvikligt. i båda situationer. vet inte vad jag ska ta mig till. men en sak är iaf säker; ju mer någon säger åt mig vad jag ska göra eller visar ett öppet missnöje med vad jag gör - ju mer kommer jag göra det. det där förbjudna å "dumma". sorry, men det är min stil. det är så jag funkar. nobody tells me what to do. men summan av kardemumman (trodde aldrig jag skulle använda det uttrycket.. fniss) är att jag måste välja mellan två sidor. å på båda sidor finns folk jag tycker om, bryr mig om å som jag gärna vill ha kvar. oavsett. det är det som gör det hela så otroligt svårt. hur vet man när man väljer rätt?


idioti på hög nivå

världen är fortfarande full av idioter...
trejde jävla nissen på en månad som kommer in på jobbet och vill byta ett par använda skor, men motiveringen att han "brukar ha denna storlek men nu är de för små". alltså; SUCK! det är precis pga det här som man har öppet köp. för att kunna testa hemma, en extra gång. hur jävla puckade får människor vara? seriöst. borde vara straffbart att vara idioter. att ha mage att sen bli sur över att man inte får byta är ju också helt stört. BLÄÄÄÄÄÄÄH. vad är det för värld jag lever i? det är tur att jag är så pass bäst ;-P

fotbollen igår va ju en besvikelse. jävla helsingborg! å kallt va det också... suck.
men men. nya tag - nya krafter. HEJA AIK!

nu har jag sett the grudge 2. ALDRIG MER. hatar läskiga barn!

foooootbollslördag

äntligen lördag! å lördag betyder fotboll. AIK-HIF, för att vara mer exakt. grymt skoj!
bara att hoppas att det går bra också. 3 poäng är det enda som räknas! heja AIK!
ses vi på råsunda?

igår spelade jag biljard för första gången sen jag var 10(?) å nykter. hoho. jag var absolut sämst, men det bjuder jag fan på. lyckades iaf sätta minst en boll i varje spel. nåra gånger lyckades jag sätta 8:an också. tihi. men som sagt, det bjuder jag på. kul som fan hade vi iaf! att sova på golvet sen var inte lika skönt. men jag börjar bli van. hemskt.

pappas födelsedag idag också. jag har inte köpt nåt, men jag vet inte heller om han förtjänar något.
så jag har inget dåligt samvete över det. men det har jag däremot dåligt samvete över... att jag inte har dåligt samvete, alltså. men aja, nu är det som det är. han som valt att göra som han gör. men GRATTIS pappa.

låt mig försvinna

GAH! snälla, ta mig långt härifrån från alla kvävande personer. orka!

freeeeeee

alltså; jag vet inte riktigt om det här har varit min dag...
missade tåg, försenade tåg, misslyckade försök att både maila å skriva ut hemtentan och ett misslyckat försök att hitta en bok till emily är vad min dag kantats av. en jävla massa missanden å misslyckanden. fick trösta mig själv med en kanelbulle å lite shopping i huddinge där dom så snällt släppte av mig från tåget efter att ha hittat en misstänkt bomb på ett annat tåg i älvsjö. suck liksom. tror det tog mig ungefär 1½ timme att komma hem, tillskillnad från de vanliga 45 minuterna. MORR.

hur som helst - lyckades iaf lämna in å maila hemtentan så nu är jag friiiii som en fågel. iaf fram till måndag.

bråkstakar är ni allihopa

MORR. jag hade skrivit nåt här men blogg.se fick för sig att bråkas med mig.. som allt annat.
word är inte heller min bästa vän. inte igår iaf. då gjorde det allt för att jag skulle bryta ihop å lägga mig i fosterställning. men när jag tänker efter så kanske det var en gest. jag har ju längtat efter stressen. åh. så kan det ju ha varit. snälla word! men blogg.se; vi är fortf inte kvitt.

hur som helst (eftersom jag lyckades överlista word) så är hemtentan klar. eller så gott som. jag saknade lite sidnummer på mina annars så fint kopierade papper. så nu måste jag svänga förbi bibblan å kolla upp det där. men det gör inget. har ju 3,5 timmar kvar innan hemtentan ska vara inlämnad. ska passa på att fixa den bok jag reserverade åt slampan också. inte glömma! *skriva på pannan*

sen ska det firas i helgen.
fotboll på lördag. wiiie. synd bara att vädret ska bråkas det också. ge mig sol å 25 grader, tack!

mer eller mindre perfekt

det där perfekta citatet som skulle passa in i min perfekta hemtenta lyser fortfarande med sin frånvaro. nu är min hemtenta mindre perfekt men det får gå ändå. man kan ju inte vara bäst jämt, även om det är mitt mål. skämt åsido, tentan är näst intill klar. ska bara lyckas knyta ihop säcken på ½ sida... vilket inte borde vara så svårt. ska bara orka ta tag i det. kanske borde jag vila en timme eller två innan, för bäst resultat (stressen, ni vet..). blir nog så.

jag är förövrigt på jakt efter en dator!
brorsan har skrivit en kravlista på vad den bör ha. minst.
* 15,4" skärm
* core 2 duo eller amd 64 x2 (turion)
* 1024 internminne
* grafikkort som är bra (!?)
* 80 gb hårddisk
* å nåt som hette sata (!?)
till detta har jag egna krav. lite mer estetiska sådana...
* den ska vara liten å oklumpig (!)
* helst av allt ska den vara rosa
* jag vill inte ha vilket B-märke som helst (drömmer om en ferrari-dator eller en lamborghini-dator...)
mamma (som ska köpa datorn) hade också krav...
* den får inte vara DYR! jag kan alltså glömma ferrari- å lamborghini-versionerna.

hur ska jag nånsin lyckas hitta en dator som klarar alla dom här kraven? omöjligt. tips mottages gärna ;-)

perfection

okay, jag gjorde inte klart min hemtenta igår. nu är det sista dagen men det finns ingen stress än. jag har allt under kontroll. nästan. ska bara hitta det där förbannade citatet jag så gärna vill ha i min text. jag vet att jag såg det igår; men jag vet inte i vilken bok eller på vilken sida. iofs har jag ett svagt minne av att det var ganska högt upp på höger sida på nåt av mina papper. det jobbiga är bara att jag har ca. 1000 sidor här. orka leta. men måste typ. sitter fast utan det. vill ju så gärna ha det just på ett speciellt ställe i texten. perfektionisten i mig säger att det SKA vara där. så får lyda å helt enkelt bläddra igenom alla papper, ytterligare en gång. så går det när man inte skriver upp vettiga saker direkt.

idag fick jag en AIK-tändare. bara sådär. på AIK-shopen. jag tackar emily ;-)

skum, skummare, skummast =D

jag fungerar precis som jag alltid trott, eller misstänkt.
såhär är det; jag fungerar som bäst under stress. när jag är som närmast på att ge upp blir saker bäst gjorda. detta förstör väldigt mycket för mig samtidigt som det är skönt att veta att jag alltid klarar allt, eller... nästan allt kanske. men hur som helst. nu är det iaf såhär... jag sitter med min hemtenta å jag är ute i god tid för en gångs skull. 3 sidor av 5 är totalt klara å jag har allt material jag behöver för dom 2 sista. hur skönt som helst. men tillbaka till mitt problem nu. alltså; eftersom jag har kontroll å all den här tiden på mig... så gör jag inget nu. vilket är helt stört. för vore det inte mkt skönare att bli klar med allt idag å ha hela morgondagen på mig att korrekturläsa? jovisst. men jag funkar inte så. men jag önskar att jag gjorde det. nu är det väl kanske inte så att jag istället sitter å kollar på teve, men det jag gör är inte lika skärpt å känns inte lika bra. alltså det jag skriver. men det är kanske bättre än inget...
helst av allt vill jag ha press å stress. jag vill bryta ihop, slänga saker på mamma å skrika att hon är cepe för att sen låsa in mig på rummet med hotet om att jag hoppar av skolan. för när jag sedan lugnat ner mig... då fungerar jag som bäst. då blir allt jättebra å jag blir kanske inte alltid nöjdast, men resultatet talar för sig självt. VG fick jag ju senast detta hände. frågan är då vad som är bäst... fortsätta nu direkt eller vänta på stressen å pressen? svårt!

persbrandt å jag

emiiiily tvingar mig att blogga ;-) so here it goes...

som jag redan sagt - jag är halvvägs genom hemtentan. är så sjukt stolt över mig själv! vid det här laget brukar jag knappt ens ha börjat. weeei. men men... det är fortf en bit kvar. kanske tar det stopp nu. hoppas inte.

var på bio igår för första gången på... jag vet inte... evigheter?
vi såg BECK! jag älskar beck. eller nej, det var fel. jag älskar micke persbrandt. han är, i särklass (men tätt följd av jonas karlsson), sveriges bästa skådespelare. å som gunvald larsson är han ju perfekt. lite bad boy sådär. hett =D
hur som heeeeelst. vi va i heron city... vilket ställe =S har bara varit där en gång tidigare... jag å emily var på äventyr. vad vi gjorde ska jag inte säga, för det är pinsamt. men om jag säger popstars så har jag avslöjat hälften. fundilera nu ordentligt å se om ni kan gissa vad vi egentligen gjorde. hehe.

nej. dags att ta tag i livet. senast kl 11.30 måste jag plugga vilket innebär att allt annat ska göras nu. skynda skynda.

jag är grym

"hon är grejen, värsta grymma tjejen"

jag är så himla bra ibland. hemtentan flyter på sjukt bra... det är nästan för bra för att vara sant, vilket är liiite jobbigt. lovar att jag kommer fastna som fan å sitta natten innan i ren panik. som alltid. skulle inte förvåna mig nånstans. men det blir ett senare problem. just nu känns det iaf bra. jag har skrivit 2,5 sidor av 5 och flytet håller i sig. därför unnar jag mig något annat ikväll. en paus liksom. ska bli skönt. och det är välbehövligt. har nog suttit näst intill nonstop sen kl 10 imorse med den här skiten. huvudet gör småont. sååå.. ledig resten av kvällen alltså. gött!

jag är nog ganska krävande. har kommit fram till det. en bortskämd snorunge är vad jag är. HEMSKA TANKE.
varför har inget fått mig att inse det här liiiiite tidigare. nu är det ju försent....

VAFAN. jag orkar inte...

JAG ORKAR INTE!
jag orkar inte med dig när du är sådär. jag har ingen som helst lust att vara trevlig mot dig då. fatta det! du är så jävla jobbig hela tiden. fattar du inte att du ska lämna mig ifred? seriöst. mind you own business! jag bor här endast för att jag är tvungen, inte för att jag vill. varför kan du inte göra det lätt för mig å låta mig leva mitt eget liv. skippa all jävla utfrågning hela tiden. spelar det någon roll när jag kommer hem? egentligen? jag lyckas ju ändå alltid komma hem piggare å tidigare än dig. ringer jag dig varje sekund eller? nej. men FATTA. jag vill ha mitt eget liv. jag vill fan flytta! bort från dig å bort från er. ni förstör mitt liv! hoppas ni inser det.