valborg

jag är nästan redo för tentan nu.
antingen så kan jag det, eller så kan jag det inte.

det är dags att röra på sig nu. längtar tills skiten är över så jag kan få komma hem och njuta av fint sällskap och dricka vin... och förhoppnigsvis få glömma och förtränga vissa tankar. det skulle ju vara helt underbart!

happy valborg liksom!

varför i helvete...

känner jag såhär!?

HATA HATA HATA

ord eller inte...

det finns sjukt mycket jag skulle vilja skriva här.
så många tankar och funderingar som jag inte riktigt vet var jag ska göra av annars... men jag tänker inte göra det. för jag tänker inte sätta ord på det som finns inom mig. inte för mig själv, inte för någon. ingenting blir bättre av det. istället tänker jag förtränga det och göra vettiga saker - typ som att tentaplugga.

och kanske ibland låta tankarna sväva iväg...

gömma mig

jag sitter instängd på mitt rum och sms-bombar min mami om att jag är hungrig. på övervåningen hänger nämligen den där som jag anser att jag inte har längre (fadern) och jag vägrar att träffa honom. alltså, jag hänger på mitt rum. själv. med en rejält kurrande mage. det är inte riktigt det roligaste jag gjort...

vi mot världen

nya favoriten!



lorentz & m. sakarias - vi mot världen

söndag på skansen

eftersom jag kände mig duktig i lördags belönade jag mig själv med en ledig söndag och drog med mig en bakfull J till skansen för att kolla på alla söta djuren och för att hälsa på E. det var sjukt nice men de flesta djuren gömde sig för oss... men det är väl som vanligt när man går på skansen!?


sol sol sol

wihooo!
det är sol ute :)

önskar bara att jag hade haft bättre sällskap på min underara, men kladdiga, balkong. organisationsteoriboken är inte helt rolig och jag vill att torsdagen är här snabbare än snabbast så jag få skiten överstökad. jag vill kunna njuta av att vara ledig ju!

nu ska jag försöka få ut den enormt stora humla som lyckats flyga in i mitt hus. det som är tråkigt med våren är att alla äckliga insekter och flygfän vaknar till liv och förstör min ro. jag hatar dom!


mjorf!

så låter zorro mer än ofta.
sötskatt!

efter en lååång (host harkel) pluggdag unnade jag mig en sväng till kista med bästaste E. där blev det sushi och fönstershopping. nu vill jag ha pengar, pengar, pengar så jag kan köpa allt jag spanat in. varför är det inte fredag redan nu?

imorgon är det torsdag och jag är ledig.
borde fixa allt vettigt och borde plugga. undrar hur det hela slutar...

why do I even care?

c'est schtroumpf la vie!

om det är något godis jag aldrig vill klara mig utan så är det de underbara franska smurfarna från haribo (säger ni harribo eller hariiibo förresten?). de är gudomliga, smakar lagom mycket kemikalie och de är svåra att få tag på här i sverige (så vitt jag vet finns/fanns de bara i falkenberg). I looooove them and I just can't get enough! perfekt pluggodis.
tyvärr är de slut hemma hos mig nu men som tur är ska mami till frankrike snart. då kan förråden fyllas igen.



vilket är ditt favoritgodis?

läsa läsa läsa

hängde på SU idag.
det var ett tag sen sist.. nästan ett år. men SU är trevligt. inte lika fint som SH, men mysigt. undrar om det blir fek c där i höst?

kämpar med skolboken nu. jag har läst 2 kapitel sen jag kom hem från skolan. det går alltså inte speciellt snabbt, men det går framåt och man får vara glad för det lilla. jag har fortfarande 2 kapitel kvar och det är meningen att jag ska läsa ut dom ikväll. och så ska jag träna. och gärna hinna vara lite ledig... och visst, klockan är inte mycket. men som sagt, det går inte snabbt.

kräftskiva i april!

yes, igår var det kräftpremiär (iaf för vissa).
H, Å, T och H hade bjudit till kräftskiva i Bro och självklart va vi där (där vi = alla som betyder nåt). helt sjukt roligt!




en mycket bra kväll.
och visst var våra kräfthattar snygga?

sommarplåga?

vakna! med the voice har spått årets sommarplåga...
och ja, varför inte?



promoe - svennebanan

fussball!

då var det kirrat.
imorgon kväll blir det fotboll med C. AIK - Malmö står på schemat och det kommer bli helnajs.
M har fixat bästaste biljetterna så nu hoppas jag bara att han får spela så att man får nåt att kolla på!


same same, but different :)

påsken är helt plötsligt förbi och trots att det känns som om jag inte gjort något vettigt alls har tiden på något sätt flugit iväg. underligt! men trevligt har det varit iaf...

så vad göra när ännu en "vanlig" (eller halvvanlig... det saknas ju en dag!) vecka är här.
skola såklart. och träning. och fint nog är det jobb som gäller i helgen (yes, cash is king). sen hoppas jag självklart på fint, soligt och varmt väder så man blir lite piggare än vanligt. sen blir det fotboll på torsdag... AIK - MFF, på plats. fotboll är min nya hobby och vad är egentligen roligare? inte mycket. så en kul kväll med roliga människor på torsdag är vad jag räknar med. the more the better, liksom.

fan va fint det kommer bli :)

långfredag

att vara ledig och se solen skina...
det är lyx!

har haft en sjukt bra dag. träning, långpromenad med finfint sällskap och lugnt och skönt hemma.
tänk om alla dagar kunde vara såhär!

nu återstår att se om kvällen fortsätter i samma goda anda. let's hope!

skärtorsdag

det tar på krafterna att gå upp kl 6.
men man får mycket gjort...

nu är middagsstöket precis avklarat och jag borde hoppa in i duschen, men soffan är på tok för skön. vad kvällen bjuder på återstår fortfarande att se... iofs lockar en lugn kväll hemma ganska mycket. känner att jag inte alls är en person som borde gå upp innan kl 8 :)

saknar J som har lämnat mig ensam i huvudstaden över påsken. han betyder nog rätt mycket den där ;)

GLAD PÅSK!

turligt

kirrade ett VGfinansieringstentan.
gött värre! ibland behövs lite tur...

imorn är det uppgång groteskt tidigt. redan kl 8 ska jag befinna mig i flempan!
väldigt ohumant, om jag får säga det själv. men sen... sen är det nästan långledigt.

stopp!

nu är jag trött, trött och åter trött på att läsa tråkiga skoltexter.
resten av tisdagskvällen kan ägnas åt betydligt roligare saker...

tjingeling!

tisdag!

det grillades igår.
en tidig grilldebut för att vara mig... och det var kallt! men gott.

fick med bror min på ytterligare en springtur idag. hurtiga värre!
we're making progress. det blir längre och längre rundor. vi börjar sakta men säkert närma oss milen... haha! nej, skämt åsido. det dröjer nog ett tag!

ska sätta mig och läsa om panoptismen och hur regeringskansliet styrs nu. roligare kvällsaktivitet får man ju leta efter...


sol igen

soliga måndag!
känns bajs att behöva sitta inne och plugga. men det är fortfarande lite för kallt för att hänga på balkongen...

lägger upp lite härliga bilder från i lördags




en lördag i solen

nej, rastlösheten igår försvann aldrig och det ledde till att jag inte kunde sova.
sömnlösheten ledde till att jag tittade på final destination 2, som i sin tur ledde till att jag absolut inte kunde sova. obehagligare film får man väl nästa leta efter. usch! fatta att bara vänta på döden och veta på vilket sett det kommer ske. *ryser* obehagligt!

men idag är det en ny dag och våren är verkligen här på riktigt! började dagen med en kort springtur med bror min och nu laddar jag för att leka i solen med bästaste E! vi ska till outleten och njuta av att solen och shoppingen.
härligt värre!

rastlös, and nowhere to go.

jag har legat i min soffa hela långa kvällen.
det har varit superskönt och jag tror det har varit välbehövligt också. men nu känner jag mig rastlösare än rastlösast och vet inte riktigt hur jag ska få den känslan att försvinna. vad sysselsätter man sig med klockan 11 en fredag liksom?

jag förstår inte varför jag ens tänker i de här banorna. jag borde lita på folk som inte gett mig någon som helst anledning till motsatsen, men jag övertolkar och tankarna spinner iväg... och så blir allt bara jobbigt. jag önskar jag kunde släppa lite på kontrollbehovet och bara glida med... men det är nog för mycket begärt.

äntligen vår

det är våååår och jag har njutit av solen i den stora staden ätandes gudomlig frozen youghurt med géléhallon i tillsammans med sötaste J! solbrillorna var på och jag lovar att vi va coolast i hela stan... typ ;)


mumma

för att den är så jäääkla god!



april, april din dumma sill...

...jag kan lura dig vart jag vill!

1a april idag alltså. hoppas ingen lurar mig!
är nyduschad nu och ska snart sätta mig och läsa lite innan det är dags att ta sitt pick och pack och bege sig till l'école (skolan, alltså). är sjukt otaggad på att lyssna på Fotis's rammel i 180. men det är ju bara 2 (!) timmar så det ska man väl överleva. längtar frukansvärt mycket till helgen redan nu och hoppas att den bjuder på något utöver det vanliga.