hoho. sjukt skoj!

nu har jag kånkat böcker o filmer uppför trappan i nästan 2 timmar. det är alltså inte för inte som mina armar och ben känns aningens spaghettiaktiga. men det var det värt. om inte alltför lång tid kommer jag kunna flytta in i mitt nya rum. och det kommer vara det finaste rummet av alla fina rum. nästan. stort är det iaf =)

man hittar roliga saker när man rensar ut gamla bokhyllor och annat. dagens rensning resulterade i fyndet av mitt slingshot-band från mallis, pappas barnbok från när han var liten (ni må tro att han va söt då.. vad hände liksom?) och en bok fylld av barncitat! helt hejdlöst roligt. t.ex;
"spöken har inte kroppar av kött, utan av lakan." OLAV, 5 år.
"när man gifter sig ger man varandra ett tysthetslöfte. om man inte håller det, måste man skilja sig och då måste man dela på lamporna och knivarna och för det mesta kan man inte komma överrens om vem som ska ha barnen. de som inte kommer överrens om det måste gå till en börsmäklare. han bestämmer att den ena ska ha barnen och då får den andra ett extra matbord istället." REGINA, 7 år.

haha. nu vet jag vad jag ska läsa nästa gång jag känner mig nere =D

Kommentarer
Postat av: mia

är jag helt knäpp eller har inte just du och jag suttit och läst i en sån bok nån gång hemma hos dig typ för hundra år sen när vi gick på gymnasiet?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback