segt

är helt slut, det har varit en riktigt krävande helg.
utgång både fredag och lördag tar på krafterna... men kul har det varit!

ganska precis hemkommen från E. vi har sett fotbollen och jag är så jäkla nöjd över att spanien slog äckeltyskland! helst skulle det ju varit sverige eller frankrike i final, men man kan inte få allt. spanien är bättre än mycket annat. men nu är jag aningens besviken över att EM är slut... vad ska man nu göra om kvällarna?

dags att sova nu. måste vara pigg, piggare, piggast imorgon... annars kommer jag avlida på jobbet!


quickly

det är lördag, vinet ligger på kylning och det är fest ikväll.
det är väl ungefär det jag har att säga. jag återkommer när livet slutar vara så jäkla bra :-D

tunnelinvigning

wiiie! nu har jag och E åkt den nya tunneln mellan fina sollis och fula täby. hihi.
kul värre men jag tror att vi kommer hålla oss ifrån täbban i fortsättningen... vi har en liten tendens att hamna lite vilse där borta. ikväll, såsom alla andra gånger, kom vi dock tillslut fram till vårt mål - donken. där satt vi ett bra tag och var allmänt dryga. sen inspekterade vi glassgubbar, körde förbi "vill ha"-lägenheter och åkte några varv i rondeller. det var kul. men nu är jag trött - fast inte sovatrött. utan en annan sorts trött. och det känns inte bra... ska ju faktiskt upp om 5 timmar (give or take a few minutes). det ger mig ångest.


lön!

wie!
löning idag. det är hur gött som helst. jag känner mig nästan jätterik... nästan lite för rik. undrar om det stämmer? aja, deras problem. nu kan jag äntligen fixa det där sista med resan. en försäkring ska väljas och en väska måste införskaffas... och säkert lite till. det är dags att ta tag i allt nu. bara 40 dagar kvaaaaaar. iiiiih!

snart är det dags att bege sig till jobbet igen. men först ska jag ringa E och snacka lite skit. hoho.

happy feet

hemkommen från jobbet nu. sitter och kollar på mamma som lagar mat... ibland är det verkligen guld att bo hemma. har lite liiiite ångest för att vara hemma själv i 4 veckor när mamma drar till frankrike. eller har ju bror hemma, men han är inte till mycket hjälp. dessutom kommer han också vara borta några veckor. jag hoppas någon vänlig själ tar hand om mig i sommar. blink blink, E ;-)

ska hoppa in i duschen nu. sen ska jag bege mig norrut (fortfarande osäker på om det där stämmer, kanske är det lite åt nåt annat håll också?) och titta på happy feet. det är sånt man får sysselsätta sig med när det inte är fotboll på teve. men det är gött värre!

sovtajm

jag är trött och det är snart dags att sova. imorgon är det nämligen upp till bevis - jag ska räkna kassan helt själv på jobbet för första gången! gaaah! snabba bud. fick lära mig allt idag liksom... är ganska nervös. tänk om det blir helt galet? jag har ju räknat en jävla massa kassor förut, men det var på arlanda... och på arlanda var allt ganska slappt. här känns det så himla viktigt och sådär... läskigt. men håll tummarna!

sen har jag lovat att ta med J till min värld - disneys värld. let's hope it går vägen liksom. tecknat is the shit!

måndag

shit! jag har totalt glömt bort hur hemskt det är att jobba heldagar i butik. mina fötter, mina ben och min rygg värker ikapp och jag är helt slut i huvudet. börjar fundera på vad jag gett mig in på... ska min sommar se ut så här? jo, det är klart! jag har inget val... vill jag åka på min resa är det ett måste. men det kommer vara tungt! iofs ska jag inte klaga. ska inte jobba dubbelt som vissa andra. E, du är galen! hihi.

ikväll är jag själv för första gången på länge. det känns skumt. tycker inte om det heller...
är van att ha folk omkring mig. iaf någon. iofs kommer mamma hem snart.
men det är väl inte riktigt det roligaste sällskapet. kanske... men man tager vad man haver, eller vad heter det?

lite snabbt sådär

kände mig som en zombie rakt igenom hela gårdagen. efter brunchen på mammas grill (lo mero?) la jag mig i soffan och hade ett disney-maraton. hann med både skönheten & odjuret och aladdin innan det var dags för match. i love disney! och jag tycker det är grymt coolt att ryssland slog ut holland igår. nu vill jag se en final mellan turkiet och ryssland bara för att det vore helt underbart kul. avslutade iaf gårdagen med filmtittande. jag och E försökte se "på smällen" men det gick inge vidare... dumma film!

nu ska jag hoppa in i duschen och sen bege mig på äventyr. iiih!


all summer long

J är såld på den här låten, och nu är jag det också.
den är grym! precis så ska min sommar bli...

kid rock - all summer long


wiiie

jag orkar egentligen inte skriva något...
förutom att gårdagen var helt sjukt bra.

...och att jag är så jäkla glad!


nu är det slut..

jag avskyr att vara en sån person som folk känner att dom kan ta för givet. jag avskyr att folk trampar rätt över mig för att få precis det dom vill ha. jag avskyr att just DU alltid får mig att känna mig som ingenting.

jag önskar att jag kunde vara lika kall som alla andra, att jag verkligen kunde sätta ner foten en gång för alla när det gäller dig. jag önskar att DU någongång kunde inse att jag också är en människa. och ibland önskar jag att jag bara kunde vara rå, kall och hård. men det kan jag inte... och jag vet inte varför, för egentligen är det precis det DU förtjänar. men du känner mig, du vet att jag inte fungerar så... och därför fortsätter du dina övertramp. men det är inte okay längre... här och nu säger jag stopp! och jag har lovat mig själv att göra det in person också.

nu får det fan vara nog!

typiskt

det är bevisat.
man ska inte åka för långt ifrån civilisationen, för där vet man aldrig vad som kan hända. ikväll var det meningen att vi skulle kolla på fotbollen, men en kvart in i matchen slocknar hela o-civilisationen. och självklart är inte strömmen tillbaka förrän matchen är slut. jag skyller helt och håller tysklands vinst på landets oförmåga att ge ström. det är illa!

nu borde jag verkligen sova. imorgon är en lååång dag... måste ju ladda! iiiih!

förvirrat

haha. jag misstänker att jag är ganska slut i huvudet... försökte just ta is från besticklådan. nej nej lina, isen finns inte riktigt där. jag märker att jag inte är van att jobba heldagar. även fast det varken är stressigt eller särskilt mycket att göra så tar det fan på krafterna.

midsommar imorgon. det blir tyresö för mig, E och M. kan bli trevligt, kan bli otrevligt. den som lever får se.

neh, nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och sedan dra på mig nåt stort och mysigt och bege mig mot norrare (?) breddgrader. det ska bli spännande att se hur det går.

tjingeling!

vafan sverige!

nej, det var inte riktigt såhär jag förväntade mig att kvällen skulle sluta.
vad höll sverige egentligen på med mot ryssland? pinsamt! jag ska em(m?)igrera... men jag undrar bara vart? holland kom upp på tapeten ikväll, men jag vet inte om lagligt haschrökande är min grej. haha.

hade en underbar förmiddag med världens bästa M. har verkligen saknat våra utflykter... och nu kommer jag få vänta ännu längre! helt bajsigt. inte förrän tidigast i vår kommer vi träffas igen. gaaah! hur ska det gå liksom? tack poo för en supertrevlig förmiddag!

trött

det var faen inte kul att gå upp klockan sex imorse. men hos ögondoktorn gick det bra iaf... ingen jäkla inflammation kvar såvitt han kunde se. det känns gött. nu slipper jag förhoppningsvis dom där jäääkla dropparna och tabletterna (som jag iofs inte varit så duktig på att ta..). 

nu ska jag snart möta upp M i sollentuna och sen drar vi till outleten (maybe) och tar igen förlorad tid. ska bli såå kul att träffa henne igen. iiiih!

trevligt

näh, det höll inte för frankrike. lite surt, men sånt är livet! nu hejar vi på sverige imorgon istället...

jag har iaf haft en utomordentligt trevlig kväll. har fått åka båt ute i sthlms vackra skärgård med supertrevligt sällskap och sen kollat på matcherna... såklart! har verkligen haft två toppenkvällar hittills. nu ska jag dock sova... det är en lång dag imorgon. redan klockan 8 ska jag vara på st eriks ögonsjukhus för en sista undersökning. efter det ska jag och M klämma in en heldag på en halvdag och sedan ska det jobbas i några timmar. och sen är det självklart fotboll! iiih. känner redan nu att jag kommer vara helt slut imorgon, men vafan. är ju ledig redan på fredag igen... gött!

svenskt sommarväder

det är sååå jäkla bra väder i sverige om somrarna. det är nästan så att man blir lycklig... eller kanske inte! vädret har sugit pung i stort sett hela dagen. iofs var det väldans fint och varmt imorse, men det sket sig snabbt. så istället för att njuta av min ledighet så har jag mest suttit inne och haft ångest för allt jag inte gjort. typ tränat. men vädret gör mig så osugen. illa liksom!

ikväll är det fotboll. jag ska heja på frankrike... och det går ett rykte om att J ska heja med mig. iiiih!

hahaha

jag kan inte sluta skratta åt den här målvakten. haha! vafan håller han på med egentligen?
så jäkla roligt.



hemma!

hihi. är typ helt uppe i varv.
liksom sådär barnsligt glad och nöjd. lite som efter julklappsöppnandet, typ.

hade en oerhört trevlig kväll igår, mitt ute i ingenstans. fick god mat, hade trevligaste sällskapet och så var det ju fotboll på teve. iofs ingen jättespännande match men det fick duga iaf. jag är nöjd. kom i stort sett precis hem... mötte upp mamma i mörby imorse för att följa med och vaccinera katten. det passade sig ju så himla bra tidsmässigt, och så fick jag ju med mig bilen hem.

nu funderar jag på om jag ska orka ta mig till gymmet. har inga som helst andra planer för dagen så jag borde passa på. imorgon är det nämligen fullt upp... M kommer ju hem. iiiiih! ska bli så kul att träffa henne, om så bara för en liten stund innan det är dags för mig att jobba igen. pust, stånk och stön.


studieuppehåll!

nu är det i stort sett klart inför resan.
alla biljetter är fixade, turer inbokade, visumet till aussie fixat och nyss ramlade bekräftan om att mitt studieuppehåll är godkänt in. iiih. det börjar verkligen närma sig. helt sjukt vad tiden går fort. det är 49 dagar kvar nu... och mitt mål är att göra dom 49 dagarna till dom bästa. med start ikväll... ikväll blir nog en bra kväll. ska ju på långväga äventyr ;-)

måndag

jag var visst trött igår. tror jag somnade så fort huvudet träffade huvudkudden, eller nåt. hade också lyckats missa 2 sms och ett samtal... vilket är konstigt eftersom  telefonen låg på golvet nedanför sängen med ljudet på. haha. men är man trött så är man ju.

nu ska jag ut och powerwalka med E. sen kanske vi går till gymmet... om vi orkar :-D

god natt

jag tittar på turkiet - tjeckien men kunde egentligen inte bry mig mindre. sitter mest och hoppas på att matchen slutar oavgjort så det blir straffar. ser inte så bra ut för det just nu bara - tjeckerna leder med 2 mål mot 1. men allt kan ju hända i fotbollens värld.

är sjukt trött och funderar verkligen på att gå och borsta tänderna och byta om till pyjamas så att det går snabbare att somna sen liksom. men samtidigt så är jag ju ledig imorgon... kan sova hela dagen om jag vill. men näh, ska nog försöka träna istället. och sen städa. och sen... plocka undan alla mina saker jag spritt ut över huset. sen ska jag nog på äventyr. det ska bli kul :-D

men men... god natt!

talking to you

det är inte många andra länders bidrag i eurovision som fastnat hos mig, men det här danska bidraget från 2005 har verkligen gjort det. jag tycker den är helt underbar. den är så glad och uppmuntrande. en riktig sommarlåt. skulle absolut inte banga på att lyssna på den här på en strand nånstans i sommarvärmen... helt underbart!

jakob sveistrup -  talking to you


det är fan inte rättvist

vilken avslutning på matchen igår. inte alls kul!
men visst fan blir det väl kvartsfinal ändå? heeeeeeeeeeeja SVERIGE!

hade en sjukt rolig kväll igår, som vanligt när jag är med jakan-gänget. kvällen bjöd på roliga historier i mängder, massa skratt, dans på borden och ett (eller två?) litet triangeldrama (?). gött gött liksom. var riktigt sliten imorse när väckarklockan ringde... men jobbar man så gör man. bara att ta sig i kragen liksom. men jag överlevde jobbet också och nu sitter jag här och väntar på middagen. är hungrig som tusan jue!

ledig imorgon. yeey! undrar hur jag ska fira det :-D i think i know...

lite ont sådär..

det gör lite ont i mitt "halvfranska" hjärta efter kvällens förlust mot äckel-holland. jag är aningens bitter... det är ungefär som när frankrike förlorade vm-finalen mot italien nu senast. inte alls kul! men nu gäller matchen mot italien på tisdag allt. jag ska se den, och jag hoppas att någon vill se den med mig. sugen?

nu borde jag sova. det är jobb som gäller imorgon, och sen hem till H för att se sverige - spanien. efter det är det fest. förhoppningsvis! vad som händer om sverige suger pung vill jag inte ens tänka på. men det tar vi imorgon... nu, mot sängen!

förresten, min arm gör sjukt ont. den är stelkrampad! stackars mig.

trött redan

det känns bra att klockan bara är 3 och jag är supertrött.
men sover man dåligt, drömmer läskiga drömmar, blir väckt mitt i natten och går upp tidigt så blir det nog lätt så. har iaf redan hunnit med en hel del idag... vaccinationen (såklart!), tränat, besökt systemet inför den kommande helgen (där vi även fick en present för att vi var duktiga nog att visa leg innan dom bad om det. haha!), handlat mat inför grillningen ikväll och varit alldeles för onyttig. men det kan bli så ibland. haha.

nu sitter jag och väntar på att vänner ska börja... tänkte ta det lite lugnt i soffan ett tag. kanske ta igen förlorad sömn. måste ju vara taggad för match ikväll... mitt älsklings-frankrike möter äckel-holland. ALLEZ LES BLEUS!

läskiga nålar

jag och E var uppe på vårdcentralen imorse för att kolla upp vilka ytterligare vaccin vi behövde till vår resa. jag vet inte riktigt vad vi hade räknat med, men det sista jag trodde jag skulle få göra var att ta en till stelkrampsspruta! fy tusan. jag kommer fortfarande ihåg hur sjukligt ont det gjorde när man tog den i fyran... jag kan liksom fortfarande känna smärtan i armen när skolsyster K sprutade in det där medlet. och för att inte tala om smärtan efteråt. gissa vem som halvt fick panik? (hej, jag heter lina och jag svimmar av betydligt mindre sprutor!) men vet ni? det gick jättebra. E var modig och tog tag i sig själv först och hon bröt inte ihop så jag valde att inte fly utan fick också min spruta. iiiiih! det var inte kul, men det var ingen sån smärta som jag kommer ihåg. inte ens i närheten. det känns skönt att det iaf är avklarat... nu är jag nog (!?) lagom skyddad mot farligheter.

fick ett trevligt (?) samtal från danmark i natt. J var ute och gjorde skagen (skagenröra någon?) osäkert. och även mig. bäst att du kommer hem nu din stekare. jag saknar ju!


tack

gårdagen var riktigt tuff. men allt var så himla fint - ett perfekt avslut.
älskade mormor, vila i frid!

är så himla glad att jag har så underbara människor i min omgivning som tar hand om mig och som bryr sig. det betyder mer än mest och jag är så himla glad att jag har er. jag hoppas och tror att ni vet vilka ni är! ni är guld värda.

men men, torsdag idag då... det betyder jobb.
guuuud så roligt för mig!


Sverige det bästa på vår jord

självklart ska EM-låten länkas. väljer medvetet "fel" version eftersom jag diggar den mer.
ut med markoolio och in med fronda, liksom.

fronda - sverige det bästa på vår jord

time to say goodbye



älskade mormor!
tack för alla fina år jag fick ha med dig. tack för att du älskade mig. tack för att du var världens bästa!
je t'aime momo. alltid!

karin bratt
23 juli 1922 - 16 maj 2008


fotboll

jag älskar fotboll.
mest älskar jag AIK, sen kommer självklart sverige och därefter frankrike. men det är också ungefär så långt det sträcker sig... sen vet jag inte så mycket mer. men det räcker, för under EM, VM och allsvenskan är jag i nån sorts extas. jag skyller fotbollsintresset på mitt umgänge. efter ett antal år med en fotbollsspelare så blir man rätt skadad, och har man E som bästaste vän så kan det också bli så här. men jag ska iofs inte säga att jag klagar. fotboll är så jäkla nice!

därför är jag så jäkla glad över att sverige faktiskt lyckades vinna idag.
kanske kan det här EM:et gå vägen?

en toppendag!

jag och E begav oss mot stan för att spendera lite pengar, som vi egentligen inte har. det var trevligt. J uppmanade mig att köpa nåt riktigt kul och onödigt - så både jag och E är nu stolta ägare av sverige-bikinin! weeeei. riktigt jäkla nice. den kommer användas flitigt här hemma, men speciellt på resan runt jorden!

ikväll är det match! finally. heeeeeeeeeeeja sverige, liksom.
men först ska jag traggla mig igenom 3 timmars jobb. inte fullt så nice!

nöjd

för att det var så jäkla nice igår så jag är så jäkla nöjd!

sjukt trött

jag är sjukt trött. det känns som om jag varit vaken i flera tusen timmar i sträck men det har jag ju inte riktigt. antagligen är det heldagen i solen som har slitit på mig, eller så börjar jag helt enkelt bli gammal. illa är det iaf!

har spenderat kvällen framför fotbollen med bror. har sett kvällens båda matcher, som det fotbollsfreak (!?) jag är. haha! tyvärr missar jag antagligen morgondagens matcher. frankrikes match börjar redan klockan 18, och om jag jobbar tvivlar jag på att jag har slutat tills dess. och om jag slutar i någorlunda tid har jag lovat att försöka träffa J. iofs också sjukt nice!

nu ska mamma ta blodtrycket på mig... undrar om jag klarar det :-P


bjuder på den här...



lite dålig kvalitet, jag vet. man ser inte så mycket... men jag och E hade iaf roligt åt grabben.

söndag

måste ha varit helt slut för inte fan märkte jag att det åskade och hade sig i natt.
läskigt liksom. märkte inte ens när brorsan snubblade in... brukar ändå kunna vakna av sånt.

nåväl, pigg och utvilad (eller nåt åt det hållet) är jag idag iaf. startade dagen med en promenad med E. sen invigde vi donken vid stinsen. vi gillar att dom har öppnat. haha. vädret ser ju ut att ha ordnat upp sig också så det är ingen omöjlighet att det blir lite bad idag också. gött värre.

men först ska jag plocka undan lite i köket, ser ut som ett slagfält här. inte bra!

var är bananerna?

sitter ute på altanen med bror och kompis. går rykten om att F kommer förbi lite senare. ska bli kul att träffa grabben igen, det var ett bra tag sen sist. brorsan har redan planerat vad nästa drink ska innehålla. allt för att F ska komma ikapp så fort som möjligt. haha! rätta takter.

jag sitter och väntar på E. hon kommer med bananerna som vi ska mumsa på ikväll.
i hope she'll be here soon!

ledigt för första gången...

så var äntligen helgen här. underbart.
ledigt och inga måsten... kommer inte ihåg när jag hade det så senast.

blev en liten spontanutgång med E igår. vi drog till garbo's som var helt tomt. men det var kul det med. och idag har vi visat J sollis från dess bästa sida. riktigt nice. nu håller brorsan på att grilla, så vinet är upphällt och kvällen är igång... och självklart är EM på i bakgrunden. äntligen börjar det!

grattis sverige!

...eller vad säger man? nationaldagen idag iaf.. och hur har lilla jag firat detta? jo, genom att jobba. yeey! delt sanslöst tråkigt men det betyder massa klirr i kassan för min del. och det behövs.

igår blev det en sväng in till stan för att möta upp söta J. planen var att det skulle bli en lugn kväll i kungsan för min del men folket ville annat. avslutade kvällen på medusa (jag på en rockbar... spännande liksom!) med mycket trevligt sällskap. jäkligt grymt måste jag säga. är dock lite trött nu och skulle helst av allt vilja gå å sova en stund men det hinns inte. ska hoppa in i duschen (kalldush tack!) och sedan bege mig mot P som anordnar grillning. riktigt nice. behövs en lugn kväll i goda vänners lag.

sen är jag leeedig hela helgen. gött mos! imorn blir det bad hela långa dagen. wiiie!

je suis fini

yeey! jag är färdig med den där jäkla skitanalysen.
den suger pung men vet ni? det skiter jag fullständigt i! den är klar, den innehåller lite mer än 800 ord och jag har försökt analysera något som jag nästan tyckte var omöjligt från början. OCH, och och och... jag har gjort det helt jävla själv! så jäkla nöjd! imorgon ska den lämnas in och efter det ska jag fan bara njuta av ledigheten. i några timmar... innan jag ska jobba. men ändå! skolan är färdig (förutom alla rester som jag får göra efter resan!). damn va gött det känns. livet börjar liksom nu. iiiiiih!

quelqu'un qui veut sortir avec moi demain, apres le travail? hihi.

restskatt och bokanalysen

titta! man har fått in restskatten. trevligt!
tyvärr märks det ingen som helst skillnad på mitt konto för dom 516 kr jag fick tillbaka har jag redan varit tvungen att betala till csn. iofs var jag vara skyldig dom 513 kr3 kr rikare har jag faktiskt blivit. yeey! jag har nu råd med en nötcremeshell. lyckliga jag!

det går absolut inge bra för mig och min bokanalys. det känns ganska meningslöst att sitta och försöka analysera varför ett verk anses som ett paradox av blandningen mellan realism och naturalism när båda strömningarna verkar vara samma. var ligger paradoxen undrar jag? wikipedia har inte varit till någon hjälp idag heller. wiki som annars är min favokälla (don't tell anyone)! jaja, har ju faktiskt till 12 på mig imorgon så det ska nog gå. 800 ordbajs-ord ska väl inte vara så svårt att klämma fram? även fast det är på franska...

2 månader!!

2 månader.
det är 61 dagar och 35 minuter kvar.
det är helt galet! fatta, om 2 månader sitter jag och E på ett plan på väg mot vårt livs resa! 5½ månad borta. 5½ månad på hela andra ställen än hemma. det är helt sjukt. om 2 månader! iiiiih!

gosh va det är mycket saker jag måste fixa innan.

ella elle l'a

det finns ingen bättre må-bra-låt än den här! ingenstans.
det är sommarens låt. partylåten nummer ett, liksom.

j'adore!

kate ryan - ella elle l'a


il faut que je...

då var snart tisdagen slut då. vilken ångest!
har inte alls gjort så mycket som jag planerade på bokanalysen. har i stort sett inte gjort någonting alls. it sucks - i suck! inte alls bra det här... men jag skyller på det otroliga vädret! vem har lust att sitta hemma och plugga egentligen? inte jag iaf. så istället har jag legat på badbergets klippor och njutit. rätt gött!

men nu ska jag ta tag i det här, tänkte jag. vill bli klar imorgon, tidigt, så jag slipper sitta uppe hela natten. det ska väl inte vara helt omöjligt? hehe. vi får väl se!

tu me manques :-(

forever

vaknade (i stort sett) till den här, och har fortsatt höra den under dagen på diverse ställen. me like very much! skönt beat, fin text och den förmedlar en underbar känsla. får mig att tänka på en viss person...

chris brown - forever
(klicka på länken)

enjoy!

tisdag

har fått för mig att det är torsdag idag... men det stämmer ju inte riktigt.

har iofs läst ut le horla nu, för andra gången. nu tänkte jag börja analysera den.
lagom kul måste jag säga. ska iofs byta om till bikini och grejs för jag ser att solen lyser ute. två flugor i en smäll? solbränna och en analys idag... det vore ju guld!

god natt!

tänk vad så lite kan göra så mycket.
det är tur att det fortfarande finns söta människor i världen, för just nu är jag allvarligt talat trött på idioter. det är så jäkla mycket snack på vissa, men när det väl gäller... då blir det tyst. men fine, det är ditt val. jag klarar mig finfint utan dig serru!

nu ska jag sova. min hals mår sämst och jag är trött! imorgon ska jag plugga, plugga och plugga! det lär bli det roligaste jag gjort på länge. måste komma ihåg att försöka få ledigttorsdag också... ska försöka träffa sött folk och njuta av att skolan förhoppningsvis är avklarad då. det skulle jag vara värd!

yeey!

oh, jag klarade tentan. översättningstentan alltså.
det känns skönt! hade absolut inte pallat att ha kvar den också...

ont i halsen nu. tungt! trodde jag skulle vara tillräckligt frisk för att kunna träna imorgon, men det verkar skita sig totalt. får helt enkelt vara lat soffpotatis (läs; solpotatis) ett tag till. åååångest! hatar att inte kunna träna. speciellt när jag vet att det kommer vara svårt att hinna med det så fort jag börjar jobba heltid. inte alls bra! men får kanske se det från det ljusa sidan... kan ju utan problem ta "sovmorgon" och hinner plugga mer. jippie yeey va kul! mjo...

nu ska jag äta kronärtskocka igen. gott! hoppas det finns citron bara...

första doppet

så var det avklarat. jag och E har badat för första gången i år... (eller jag badade ju redan dagen efter nyår i thailand men E tyckte inte att det skulle räknas!)
men bättre sent än aldrig, eller hur? tror iofs jag var snäppet senare förra året så det är en förbättring! yeey! men det var kallt... brrr! så det blev inget längre bad. men nu känns det som jag skulle kunna göra det igen, inom en snar framtid. imorgon någon? haha.

nu ska jag snart bege mig mot jobbet. ska bli så kul att tillbringa 3 timmar i stinsen. ser sååå fram emot det.
eller iiiiiiiiiiiiiinte....

måndag

det är måndag och jag är ledig. riktigt skönt!
idag är målsättningen att hinna någorlunda klart med bokanalysen. tanken är fin, right? känner jag mig själv kommer jag fastna ute i solen utan någon som helst motivation till att plugga. inte bra. vore ju riktigt skönt om jag slapp sitta hela onsdagskvällen med skiten. men nåväl, jag känner ju mig själv. meeeen... kanske dags att chocka :-D

är sugen som faen på att träna idag, men ska nog inte. känner mig inte riktigt okay i halsen och jag hostar fortfarande. det är nog bäst att vila iaf en dag till. hoppas, hoppas, hoppas jag mår prima imorgon!

rastlös

det är söndagskväll.
jag borde vara trött, jag borde vilja sova... men konstigt nog känner jag mest för att träna, eller iaf gå ut och gå. är trött men rastlös. det var länge sen jag kände mig rastlös. läskig känsla nästan. är det såhär det kommer kännas när jag inte längre går i skolan? coolt!

söndag

jag är aningens sliten idag.
kanske inte så jättemycket pga gårdagen utan kanske mest pga allt folk som hade bestämt sig för att skita i det fina vädret och åkt för att shoppa istället. men gårdagen spökar nog lite också... iofs. men det var det värt! det var askul igår. avrundade kvällen med en liten spontanutgång. gött värre!

sitter och väntar på maten nu. hungrig, hunrig, hungrig.
har köpt med mig bananer, choklad och glass som jag tänkte smaska på senare ikväll. grillat alltså. bananen that is - med smält choklad. kanske fastnar framför del 2 av thailandsresan (videofilmat). ska bara ta det lugnt. ska bli så jäkla nice!