clumsy

spillde just rosévin på datorn.
det känns ungefär sådär bra.
undrar om hur länge allt lägger av?

nu ska jag snart bege mig mot kärrdal, och M & T för en riktig brak-grillfest. kan bli en mycket trevlig kväll! synd bara att jag jobbar imorgon. men det är smällar man får ta.

tjingeling!

halsjävel

jag har fått ont i halsen.
bara sådär, pang boom, kom det. helst av allt vill jag inte yttra ett ord till och helst inte heller tvingas svälja. så illa är det. en kopp te och lite gott framför teven är typ det som lockar mer än mest just nu. oceans twelve5an också. det är nice! undrar om det är här jag kommer hamna ikväll... i soffan alltså. kanske inte vore helt fel en fredagskväll.

oh what a day

har legat i fina hagaparken hela dagen. jag och E gjorde en nästan-heldagsutflkt och köpte med oss lunch, vindruvor och pluggodis. hur underbart som helst. lite molningt var det kanske, men det gjorde absolut ingenting. det var lagom varmt ändå. vi hann med en sväng till stinsen också... där det inhandlades skor. usch, alla dessa skor. tydligen pratas det om på mammas jobb hur otroligt många jag har och att alla tydligen står i hallen. så kan det gå!

nu ska vi äta middag. idag bjuds det på calamari frittes och pommes. underbart! friterat är godast!


"men EM går ju varje år"

jag har sköna jobbarkompisar. dom skönaste ibland.

M - jag hade en kund som var lite upprörd över att det inte fanns några matchtröjor kvar. han tyckte att det var konstigt att vi inte var bättre förberedda när EM ändå är så ofta.
jag - ja, det kan jag hålla med om. men vad sa du då?
M - jag sa att jag höll med. men att jag inte förstod grejen... varför är det så stort med EM just i år? det är ju varje år.
jag - haha! nej söta du. EM går vart fjärde år.

bra koll. det roliga i det här är ju att vi jobbar i en sportaffär. man kunde ju kanske hoppas att vi skulle ha koll på iaf de stora sportevenemangen... men tydligen inte. haha!

lungont

det där med att springa när man är lite förkyld kanske inte alltid är det bästa. kände det idag. slemhostan (usch vilket äckligt ord!) gjorde sig påmind och mina lungor gör nästan ont. inte alls bra! men det var skönt att vara ute... vädret är ju kanon och det var alldeles tomt i spåret (sånär som på nån hundmänniska).

nu blir det lite frulle, sen dags att förbereda sig för utflykten med E.
måste komma ihåg att ta med alla pluggböcker som behövs... för vi ska vara duktiga!

bara lite tankar

jag har svårt att ta din dubbelmoral på allvar, svårt att förstå varför allt är så fel när jag gör nåt men så rätt när du gör i stort sett samma. jag har verkligen, en gång för alla, insett att vi inte ligger på samma våglängd. inte någonstans. och på ett sätt tycker jag att det är sorgligt, men på ett annat så är jag absolut inte förvånad. för när jag tänker efter så har vi nog aldrig gjort det. men det är nog lika bra att inse att det inte finns en lösning för oss...

dubbelt

var nog på uni för sista gången idag. eller nej, inte sista gången kanske, men hade sista seminariet idag. nästa gång jag åker dit kommer det inte vara för att sitta i nåt instängt rum och prata franska. that's all over. så jäääkla nice! undrar om jag någonsin kommer plugga på uni igen? vem vet...
det hela känns lite dubbelt. kommer ändå sakna det. och alla guldkorn! men S har lovat att ta med mig till
josefina någongång. så henne kommer jag förhoppningsvis träffa igen ;-) dessutom räknar jag kallt med att vi läser företagsekonomi B tillsammans i vår. riiiiight?

imorgon är jag ledig. det ska firas med en plugg- och solutflykt med E, i think.
tänkte även försöka ta mig ut på en löptur. har en sån jäkla sjuk ångest för att jag äter för mycket och rör mig för lite. ätstörning? nån jäkla sorts är det säkert... men å andra sidan, vem har inte det isf?


hur gick det här till?

i ett svagt ögonblick sa jag att jag kunde jobba idag. det ångrar jag lite nu... men det är ju pengar (försöker intala mig själv att det är bra att jobba mycket!). men vad ska jag annars göra? diktanalysen är typ klar. i stort sett iaf. ska bara fylla på och plocka bort lite. haha. men det hinner jag ikväll. lite synd att det är sånt toppenväder bara.

jäjä, dags att hoppa in i duschen nu.

curly sue

har länge undrar vad det är för underbar låt som ibland spelas på radion. idag på gymmet fick jag mitt svar.
är den inte helt underbar?

takida - curly sue


utan anmärkning

besiktningen av den gula faran gick sjukt bra. inte en endaste anmärkning... eller nästan, besiktningsmannen försökte ge oss en anmärkning för att vi hade renaultfälgar på vår renaultbil? jag vet inte vad han tänkte. helt nykter kan han iaf inte ha varit. men vi klarade oss! yeey!

nu ska jag försöka äta lite frulle... och sen plugga. vill hinna ligga i solen lite idag. iiih!

hemma!

har varit hemma ett tag redan. mamma bjöd på finmiddag... kronärtskocka! mums. det var så himla länge sen jag åt det. om jag inte minns helt fel var det sommaren 2006 senast, nere i frankrike. för att bättre på utomlandskänslan så åt vi ute på balkongen trots att det var lite kyligt. men ååh, vad jag saknar frankrike. jag vill åka dit nu! men det får nog vänta till nästa sommar...

nu ska jag försöka sätta mig och plugga ordentligt. iaf läsa ut dikterna av baudelaire innan det blir en tidig sängång. lovade i ett svagt ögonblick att följa med mamma och besiktiga bilen imorgon bitti - redan kl. 07.50. ångrar mig lite nu, men det är iofs skönt att komma upp i tid. fick även med mig J till gymmet sen också. trevligt!


dags att röra på sig

då var snart klockan 17 vilket alltså betyder jobb på tisdagar.
inte alls sugen men vad gör man inte för lite pengar?

det ryktades om att vi skulle få gå på landslagsträningen imorgon. men har inte hört något mer? måste ta reda på vad som gäller egentligen. inte tänker jag missa chansen att se alla snygga fotbollsspelare in action liksom.

nu ska jag sätta på en inspelning av gossip girl innan jag går. får inte missa!

det där med att laga mat..

det är inte riktigt min starkaste sida måste jag erkänna.
jag tycker inte att det är kul, jag är inte bra på det och det är bara jobbigt!
men mat måste ju ätas. det är ju tydligen så. man kan inte orka jobba halva kvällen på bara lite frukost (ett ägg + en kexchoklad). nej, det går inte alls för sig. men vad gör man då om allt som finns hemma kräver tillagning? suck. saknar pirogerna, nudlarna och alla rester som alltid fanns här hemma. då var livet lätt...
nu måste jag äta korv och makaroner (det är nog bland det minst krävande att göra) ännu en gång. precis som till middag igår. yeey. vilken jäkla stor variation jag har på min kost. säkert jättebra!


tisdag

hoppsan kerstin.
jag är visst ledig idag. eller ledig och ledig... ingen obligatorisk tid i skolan iaf. men självklart ska det pluggas och jobbas. jag menar, varför vara helt ledig för? det har jag ju nästan hela hösten till.

men alltså; den här grejen med fyllesamtal...
vad göra liksom? jag är ganska duktig på att fylleringa... eller kanske snarare fylle-smsa. och då är det ju kul... tills dagen efter när man får höra allt man sagt typ. men är det verkligen så jäkla kul att bli fylleuppringd? jag är fan splittrad på den punkten alltså. visst, du kan få reda på både det ena och det andra... iofs både positivt och negativt. men det kan ju vara kul. men kan man ta allt på allvar? hur mkt är snack på fyllan? och hur mycket är sanning?
lovade J att inte ta upp gårdagen igen, men i can't help to wonder what the fuck it meant...

jäjä, nu ska jag plugga. diktanalysera ska jag göra. kul liksom.

momo

var i mormors lägenhet idag. tog en härlig promenad i vårsolen efter tentan och svängde förbi där eftersom mamma var i full färd med att städa och packa ner alla mormors saker. det var lite jobbigt. det hela kändes verkligt för första gången. mormor finns inte mer... och hon kommer inte sitta i sin snurrstol eller på sin balkong något mer. snyft!

den 11 juni är det dags att säga hej då.
min första begravning. damn. men det känns bra. vill att den ska vara speciell... och det vet jag att den kommer bli. för mormor, du var speciell. jag saknar dig så mycket! vem ska jag nu fråga om vad ica-butiken nedanför dig på birger jarlsgatan hette förut? lilla momo.

snälla ta slut

nej, tentan gick inte alls. självklart kommer det frågor jag inte har en aning om, och redan när jag öppnade tentan visste jag att det var kört. känns ju jäkligt rättvist! kan ju faktiskt det där egentligen. men det är ju så man säger; livet är inte rättvist. inte någonstans.

men fick iaf ändrat betyg på den andra språkvetenskapstentan. det blidde tillslut ett D. inte för att det var något jag hade hoppats på men det är så jäkla mycket skönare att det står D där istället för E. för mig och för mitt självförtroende.

shit va jag längtar tills skolan är slut!

dåliga jag

snart kommer mamsen hem. wie!
äntligen ordning på torpet.

sitter fortfarande och kämpar med tentapluggandet. det är trååååkigt och ingenting fastnar. men måste fortsätta kämpa. har unnat mig alldeles för många och långa pauser idag, och snart ska jag ta en till... måste upp till ica och införskaffa något ätbart och kanske lite mjölk som mamma kan ha i sitt morgonkaffe imorgon. det är ju ändå mors dag så lite måste jag väl hjälpa till med :-D

hur blir det nu?
i dare you to move!

söndag

usch. söndag, fint väder, möjligheten till trevligt sällskap... men vad ska jag göra?
jo, tentaplugga! fan va gött. eller inte...

men imorgon smäller det. måste klara den här tentan. får absolut inte misslyckas.
känns dock som om risken är överhängande. fattar nada, har ingen motivation och har lyckats slarva bort den ena boken som jag verkligen, verkligen behöver. inte alls bra alltså. men som tur är har jag pp-presentationer att glo på. det kanske räcker? heja mig!

nu får det fan va slut

om det är någonting jag inte klarar av så är det folk som sviker. vänner som sviker, familj som sviker eller kärlekar som sviker. it all sucks! som tur är har jag råkat ut för alla tre både en och flera gånger. det är så jäkla grejt!
men nu har jag fan bestämt mig. jag tänker inte ta nåt jäkla skit från någon längre. inte någonstans. jag har det jag behöver och har ingen användning för svikare. så det så!

turlig

tänk en sån tur jag har med vädret...
förrförra helgen var det toppenväder, och jag var ledig. förra helgen sög vädret, och jag jobbade. den här helgen är det strålande sol och varmt... och vem är ledig? jovisst, jag! ibland har man det alldeles för bra.

sitter ute i solen och pluggar. har kommit till l'analyse conversationnelle. trååååkigt! men har ungefär 6 timmar på mig till melodifestivalen. gött! hoppas jag hinner klart med den här delen så jag kan ägna morgondagen åt den sista. och helst hinna gå igenom allt en gång till. vi får se hur det går med det...

hyss

när klockan närmade sig ett igår var jag och E sugna på chokladbollar, så vi satte oss i bilen och körde mot café biblos (enligt deras dörr har dom nämligen öppet till ett). men där var det stängt. trist! så istället åkte vi till statoil och laddade upp med både det ena och det andra smarriga. sen busade vi järnet. vi har numera en ny vän - G kan vi kalla honom. haha. han bor i mitt rum och är så fin, så fin såååå. nästa projekt blir att ta hem G's pappa. haha!

träningen idag då. jora, s'att.. det gick bra.
kändes inte aaaaalls som att det var en vecka sen jag tränade. pust. dags att komma igång igen, kanske?


paus

har faktiskt varit ganska duktig såhär på kvällskvisten.
har snart gått igenom hela analyse du discours-avsnittet. men nu har jag tröttnat och tänkte spendera resten av kvällen framför oceans eleven. en lagom ansträngande film.

imorgon ska det tränas igen. oh yes! det ska bli jäkligt nice.

wihoo

gissa vem som har fått löneförhöjning, bara sådär...

oui, c'est moi!

nu tjänar jag över 100 kr i timmen. haha. man måste vara glad åt det lilla.


pigg?

efter några tunga dagar med alldeles för lite sömn så blev det en lååååång god natts sömn. man kan tycka att jag borde vara piggare än piggast, men känner mig mest trött. man kanske inte ska sova så länge?

igår va vi i mormors lägenhet för att titta på vad som ska behållas och så. hittade massa kort från när jag var minst. fina kort på mig, mormor och min (då söta) bror. dom ska jag lätt behålla. och rama in! bättre minnessaker än så kan man nog inte ha. har alldeles för få kort på mormor. älskade mormor.

nu ska det tentapluggas. måste vara effektiv!

he's back!

jag har ääääntligen fått tillbaka min fiiiiina samsung.
me so happy. har saknat honom!

trist bara att jag hade en sån fin ringsignal på den andra... dumma samsung som inte passar ihop med windows vista. idiotiskt är det. nåväl, nu har jag en snygg telefon igen. guld! ska försöka föra över lite nummer nu bara sen är den good to go!

we made it

jag har en ny favorit!
missbrukar den här låten rejält. den är grym.

busta rhymes feat. linkin park - we made it


klar, klar, klar!

jag försov mig imorse.
tänkte att två timmars sömn skulle räcka. men tydligen inte. har inget minne av att klockan ringde så vaknade 10.30 istället för klockan 8. det betyder att jag inte är klar med uppsatsen förrän nu. men klart är det fan! weeei.

nu ska jag bestämma mig för om jag ska åka till skolan och lämna den eller inte. det känns jättejobbigt men samtidigt mycket säkrare att lämna den som papperskopia. hmms. får maila monsieur M. och fråga helt enkelt. sen ska jag till systemet. yeey!

still awake, liksom

haha! this is kind of crazy.
kolla klockan liksom. vem är fortfarande vaken?

oui, c'est moi! bizarre!

men jag är inte trött (konstigt nog) och jag har skrivit massa på uppsatsen. nu är det bara remarques finales kvar. iiiiih! å lite småtrix (källor, källor, källor! inte glömma källorna) kvar. sen är den redo att möta dagen. den är säkert inte bra nånstans men det skiter jag fullständigt i. för jag har kämpat. och det har varit mycket annat den senaste tiden. jag förtjänar att bli av med den nu, nu, nu!

nu ska jag bara maila in det försenade ämnesförslaget till analysuppgiften. hoppas hon inte slår mig :-D

nej, pallar inte mer...

det här går inte bra nånstans.
motivationen finns inte, jag är tröttast och det är så mycket annat som lockar. men jag måste göra en sista kraftansträngning! morgondagen behöver jag till mycket annat. men usch, det här är ångest på hög nivå. uppsatsen är så himla dålig och jag vill inte lämna in den. vill inte, vill inte, vill inte! men jag måste.

kom även på att jag glömt maila in ämnesförslaget till min bokanalys. helvete! det skulle ju vara inne senast igår. fuck va jag inte orkar längre :'(

det är inte värt det

fick tentaresultatet igår.
vill bara lägga mig ner och gråta... och helst skita i allt!
inte fan va jag värd ett E på den där jävla skittentan. jag har nog aldrig ansträngt mig så hårt någongång förut. inte inför en tenta. jag förväntade mig ett jävla C. men fuck heller. det är fan inte lönt att plugga! shit va jag är besviken.

det var förövrigt bra uppladdning inför dagens tenta. oerhört. eller inte.
inte för uppsatsen heller. den ska tydligen vara klar imorn. härligt. så motiverad känner jag mig. typ.
ska försöka sätta mig lite med den nu. vore gött om jag fick klart den i natt!

dags för jobb

det gick ungefär sådär bra att plugga idag.
men har nästan allt jag behöver iaf. så ikväll blir det både tentaplugg och uppsatsskrivning. oh yes!

men först är det dags för jobb. jag har absolut inte längtat!

ledig?

å så var det måndag igen.
som jag har längtat... haha!

jag unnade mig sovmorgon imorse. var rätt så sliten sen helgen, men nu är jag pigg!
kom alldeles nyss på att jag bara tagit för givet att jag var ledig från skolan idag. hur stört är det inte? har inte kollat i kalendern på länge men måndagar är ju oftast lediga. jag hoppas det stämmer idag också! hur som helst har jag inte tid att gå till skolan. måste skriva klart den där jäkla uppsatsen. och hitta alla dumma källor (det är bra att jag skriver ut papper på papper men inte noterar var papprena kommer ifrån. fullpott!). men det blir nog bra!

imorgon är det tenta förresten. gudars!

mormor!

älskade mormor.

kan inte hitta ord som är tillräckliga för att förklara hur mycket jag saknar dig och vilket stort tomrum du lämnat efter dig. allt känns så overkligt. du finns inte kvar hos oss längre :'( jag älskar dig och jag vet att du kommer vaka över mig i resten av mitt liv. kanske sitter du och morfar just nu tillsammans och tittar ner på oss och tar hand om oss. jag vill tro det. jag vill tro att du alltid kommer finnas runt omkring mig. i mina minnen, överallt.

jag kommer aldrig glömma alla våra frukostar i lervik. när vi satt på trappan upp till altanen i solen på varsin kudde och jag åt "skräddad längtan" och vi matade fåglarna med ost. jag kommer aldrig glömma hur du lärde mig vilken fågel som var vilken. jag kommer aldrig glömma alla dom långa bilresorna ner till frankrike när du bjöd på läkerol och klappade mina fötter när jag mådde dåligt. jag kommer aldrig glömma dina fina solhattar och ditt vita hår. allt det här bär jag med mig... för alltid.

R.I.P mormor.
vi ses i himlen!

igår

gårdagen var galen, underbar och riktigt blöt! men gud så kul jag hade...
tror jag. haha. nej, men det är klart det var grejt! tack E och alla andra för en grym kväll!
bilder finns självklart på
PIXBOXEN.

det var dock inte lika kul att jobba idag... någon timmes sömn duger inte inför ett 6 timmarspass. att jag aldrig lär mig. men jag lyckades iaf stå upp hela dagen. cred till mig! dock är jag läskigt trött nu. och jag som verkligen behöver plugga. buhuu. det är såå synd om mig!




lördag

det var ytterst trevligt hos M igår.
god mat, trevligt sällskap och en omgång rapparkalja. oh yeah!

nu ska jag strax iväg till jobbet. måste fixa nån lunch (orkar inte stå i den långa lunchkön på vinn) redan nu innan. efter jobbet är det stress, stress, stress. tänkte försöka hinna hem och duscha och göra mig i ordning innan det är dags att ta sig till E för utflyttningsferre. hoppas att vi får stänga i tid idag för jag måste ta bussen redan 18:12 härifrån. det ger mig kanske en halvtimme hemma. gaaah! vi får se hur det går...

tentaaan

åh, jag klarar inte att vänta läääängre. vill ha mitt jäkla tentaresultat nuuu.
fattar inte att det ska behöva ta så himla lång tid. det var ju max 30 personer som skrev tentajäveln. hur lång tid kan det ta att rätta egentligen? gaaaah. jag är så nyfiken! hoppas, hoppas, hoppas att det gick bra!

banne mig!

nu är det fan bara 80 jävla dagar kvar tills jag och E sticker. iiiiih!
fan va mycket saker som måste börjas fixas. väska, visum, försäkringar, vaccinationer... vad mer? gaaah. panik, panik, panik! men fan va guld det ska bli. kanske får jag träffa N i kalifornien också. åh, det var så länge sen. vill!


fredag

usch va det tog emot att gå upp imorse, men nu såhär i efterhand var det absolut värt det. nu har jag ju redan hunnit träna, besöka bolaget och handla frulle. wonderful! nu är det bara det roligaste (hah!) kvar. plugget! eftersom diktanalysen inte var tvungen att vara inne redan på torsdag fick jag ju genast mycket tid så gårdagskvällen ägnade jag åt informationssökning till min uppsats. nu ska den banne mig bli klar! och bra helst... men det är en annan femma.

välkommen fredag!

ensamt

ikväll har jag känt mig ensam. konstigt, egentligen. för jag har inte varit så ensam... har haft mitt kära msn, min kära telefon och min kära bror är ju faktiskt hemma. men ändå. jag hatar det. ensamheten.

men imorgon, då är det fredag. och i helgen händer det grejer! imorgon ska vi ju faktiskt till M och hålla henne sällskap när hon är hemma. och på lördag ska vi hjälpa E att tömma spritskåpet (right? haha) för då är det utflyttningsferre och utgång. och så är det ju massa jobb också. inte kan jag väl känna mig ensam då? skynda dig hit helgen!

"jag bajsar på mig nu"

haha.
ibland får man höra roliga saker på sollentunas bästa (!?) arbetsplats. jag och F skrattade iaf väldans mycket men jag tyckte lite synd om pappan som nog inte tyckte det var lika roligt som vi. men sånt får man leva med. haha!

tydligen ska inte min diktanalys vara inne redan på torsdag. eller man får lämna in den då om man vill, eller så kan man vänta till den 29e istället. vilket väljer man? visst vore det skönt att få det gjort men oj va lat jag blev helt plötsligt.

dare you to move

underbart vacker låt.
kan inte säga annat än att jag älskar den och är beroende av den.

switchfoot - dare you to move


bajs-csn

häromdagen anmälde jag till csn att jag antagligen kommer tjäna mer än vad dom tillåter en att göra om man går på studiebidrag. eftersom dom bara tillåter att man tjänar 55000 kr innan skatt det här halvåret är det ganska lätt att man går över det om man jobbar lite mer än varannan helg. som jag. iaf, nu har jag fått ett inbetalningskort på vad dom anser att jag är skyldig att betala tillbaka. 431 kr säger dom. och fine, det är väl okay... men idiotiska som dom är så lägger dom även på en administrationsavgift på 100 kr (!) och en ränta på 2 kr. så helt plötsligt är jag skyldig 533 kr. vafan ska dom ha 100 kr för att räknat ut att jag är skyldig dom pengar? räcker det inte med att jag redan behöver betala tillbaka på deras störda studiestöd? suck. blir så less på allt som kretsar kring skolan.

men csn; nu ska ni få era jävla pengar.


höga krav

är fortfarande helt sjukt trött. huvudet gör fortfarande ont så funderar på om jag ska bedöva smärtan med lite ipren. hört att sånt ska vara bra. måste ju verkligen plugga järnet idag. en diktanalys borde vara klar innan kl. 4 i eftermiddag. jag hoppas jag lyckas med det... måste bara välja dikt, och hitta den. men sen gäller det att kämpa. ikväll efter jobbet borde jag också försöka skriva klart min uppsats. höga krav - men det behövs!

wish me luck!

trött som faen

jag är så äckligt trött. det gör ont i mitt huvud, det går inte att koncentrera sig alls och ögonlocken är riktigt tunga. är lite sådär lagom grinig också vilket några redan märkt. sorry! ska nog faktiskt ta mig i kragen och gå och göra mig i ordning för sängen. imorgon tänkte jag nämligen gå upp någorlunda tidigt för att hinna med en löprunda innan det är dags att plugga livet av sig. ska fan klara dom här sista veckorna i skolan och i helgen är det jobb och fest om vartannat så då kommer jag inte hinna/orka göra nåt vettigt. men det blir nog bra!

god natt!

jag och skor

att gå in med mig i en skoaffär kan vara bland det farligaste som finns. och tråkigaste (om man inte själv gillar skor vill säga!). det har E fått uppleva idag. men fick iaf med mig ett par riktiga skönheter hem. iiih!


me likey!
från
din sko för 299 kr.

creepy man

det går runt en läskig man i edsbergs skogar.
har sett honom 3 gånger nu och han ser lika skum ut varje gång - med en keps och luvan uppdragen över huvudet och rejält åtsnärjd. och varje gång jag kommer nära så skyler han ansiktet på nåt sätt. antingen med handen eller genom att helt enkelt titta bort. creepy som fan. vettefan om jag vågar mig ut i skogarna själv igen. vem vet vem han är? och vad han kan göra? och han är överallt där jag är! hjälp!

var i skolan i en heeeel timme idag! jag är stolt över mig själv. fick även tillbaka bokanalysen och diktanalysen från förra terminen. det var verkligen på tiden. stupid B liksom! fick även veta att en ny diktanalys ska vara inne nästa torsdag. gaaah! när fan ska jag hinna göra den? har ju redan en bokanalys, en uppsats, två tentor att plugga till och massa böcker att läsa. buhu. stackars miiiiiig!

det värsta av allt

vafan ska man med kärlek till? det blir ju aldrig som man vill.
vafan ska man med känslor till? dom gör ju ändå som dom vill.

kärlek är som nikotin, kärlek är som nikotin.

kan inte säga det bättre själv...

magnus carlson - det värsta av allt


tisdag

försökte springa imorse. det blev mest en kort jogg. benen var inte pigga alls... men 50 minuter lyckades jag vara ute iaf. dock blev det kanske mest en lång promenad. men härligt var det. bara jag och min iPod. och solen lös. vackert!

ska försöka ta mig till skolan idag. översättning mellan 14-16... ska försöka jobba ikväll också. måste komma igång med livet igen. att sitta hemma och vänta på dåliga nyheter klarar jag inte. men om jag ska ta mig till skolan måste jag ta mig själv i kragen nu och göra allt det där jag skjutit upp. jobbigt. vi får se hur det hela går.

aningens sentimentalt

besöket hos mormor var allt annat än lätt. tänkte inte åka dit först. tänkte göra som jag alltid gör - skjuta upp allt. det blir ju liksom inte verkligt då. inte förns man väl är där. men nu var jag där och det är så verkligt som det kan bli. det gör ont i hela mig. tårarna kommer titt som tätt och allt är bara jättejobbigt. att sova är det inte ens tal om... tror inte det kommer gå alls. iaf inte nu. kanske slocknar jag av ren utmattning nångång. kanske, kanske, kanske.

har iaf världens finaste vänner och världens bästa familj.
speciellt E som alltid finns där och som förstår. ovärderlig är du! brorsan har också ställt upp en jävla massa de senaste dagarna. du ska ha cred för att du är så stark bror. och mamma. älskade mamma, som får ta mest skit från olika håll (mest från mig kanske) men som ändå är starkare än alla andra. wow!

nu ska jag göra annat. det här är bara ett sentimentalt jävla inlägg. såna är vanliga om nätterna har jag hört... så varför ska jag vara sämre. nej, men skämt åsido. jag måste göra nåt vettigt. kanske kolla på lejonkungen som brorsan laddade ner idag? iiih. se så snäll han är!


på en sekund...

...kan hela tillvaron slås i spillror! fan va livet är orättvist.

orkar inte riktigt med det här idag. inte just nu. allt var ju så bra alldeles nyss (allt annat iaf) men nu känns det där jävla hålet mot ingenstans större än någonsin. ingen ork till någonting. ser liksom inget riktigt ljus.

tog ledigt från jobbet idag. ringde chefen med gråten i halsen. han förstod. sa att jag skulle höra av mig imorgon om hur jag skulle göra då. lutar åt en till ledig dag. har ingen lust att stå och le och skämta med människor just nu. livet är inte kul. inte just nu. men skolan... den måste man gå till. helvetesskola!

älskade mormor. det gör så ont. vill inte att du försvinner!

lyckan är gjord

har, till min stora lycka, upptäckt att jag har the voice, tv-kanalen hemma. iiih! inte en tyst stund i mitt hus längre. underbart! här i mitt hood är det nämligen lite svårt att lyssna på radio. iaf nere i mitt rum. det finns ingen mottagning av nån jävla anledning så det bara brusar och har sig. not good. men nu kan jag iaf lyssna på musiken från teven. jippie liksom! haha. det är nice...


måndag

va ute och sprang imorse. riktigt skönt!
mitt gymkort har gått ut, så måste köpa nytt... vilket alltid medför lite ångest. ska jag lägga ut pengar på ett 3-månaderskort när sommaren är på väg? kommer jag palla att ta mig till gymmet när det är soligt och varmt ute? kommer jag orka träna när jag jobbar heltid? kommer jag hinna träna? tränar ju som bäst när jag faktiskt tagit mig tid att gå till gymmet. då är jag seriös... men är det värt det? usch, mycket svårt beslut.

idag är det inte alls någe varmt ute. det blåser fruktansvärt kallt. hallåååå... sommaren, vart tog du vägen? jag sitter helt ärligt inne hemma och fryser. inte alls bra! ska snart ta en lång varm dusch. det behövs verkligen. sen ska jag sätta mig med översättningen till imorgon. inte alls sugen, men måste göra ett sista ryck med allt nu känner jag. inte alls långt kvar. iiiiih. vill ha "sommarlov" nu.

vill gå på grönan också. kom igen nu folket :-D


3 poääääng

3 hela poäng åt AIK efter dagens match mot MFF. härligt!
heeeja gnaget!

vet inte riktigt vad jag ska ta mig för ikväll. borde ju förstås verkligen plugga... sitta och knåpa lite på min uppsats kanske. men är inte riktigt motiverad till att göra det faktiskt. men ska försöka ta tag i mig själv. först ska jag nog åka å lämna M's solglasögon och keps. om han nu vill ha den. en liten cykeltur på kvällskvisten kanske inte skulle vara helt fel!

söndag

det var en oerhört trevlig grillning igår.
trots att M inte alls var så het på att grilla som han ville få oss att tro så blev maten toppen. tror ingen vaknade upp och var magsjuk idag... eller? (tänk på att det är skillnad på att vara magsjuk och att vara bakis :-P) efter ett jäkla letande efter taxis så kom vi in till stan tillslut också. trevligt värre!

nu har jag legat i edsbergsparken med min vän E. vi skulle plugga men det gick sådär... jag öppnade ingen bok iaf. gjorde du, E? haha. men ibland måste man få vila. ska snart till mormor och hälsa på också. var ju aldrig där igår så det blir till att åka idag istället. se hur hon mår, min älskade mormor. sen är allt lite luddigt. men det är match ikväll. sista AIK-matchen innan EM-uppehållet. ooooh. måste ses!

kvällen är räddad

nu har jag legat på balkongen hela dagen. underbart. känner mig inte så bränd som i torsdag, men det kanske kommer. har ju varit sjuhelvetes varmt ute idag! men som jag sa; underbart!

kvällens planer är klara. eller så gott som iaf. det verkar bli grillning någonstans. just nu ser det ut som om jag kommer få stå för värdskapet. men det är bara nice. min balkong behöver lite uppmuntran. haha. sen får vi se vart kvällen slutar... brukar ju lösa sig sånt där! men nu borde jag ta en dusch och göra mig i ordning, för att sedan bege mig mot närmsta ica och köpa grillbar mat! mums.

smell ya later!

lördag

gosh, va varmt det är ute!
helt uuuuuuuunderbart.

ligger ute på balkongen i de nya solstolarna och pluggar. varmt som faen är det, men riktigt nice! tyvärr la iPoden av alldeles nyss så får ligga där utan musik men det är kanske bara lika bra för koncentrationen. nåt av det jag läser kanske borde fastna! neh, nu kan jag inte sitta inne längre. måste ut och njuta... tjingeling!


hej, jag är röd!

haha. det bränner i mitt ansikte. jäkla sol alltså!
fast det är ju förstås jäkligt nice också. hihi.

nu ska jag göra mig i ordning. bara för att jag skippar skolan betyder inte det att jag struntar i jobbet. även fast jag egentligen skulle vilja. vill åka till mormor egentligen, men det är redan så mycket folk där så jag skulle nog bara vara i vägen. kan lika gärna göra nytta någon annanstans.

det är match ikväll. norrköping - AIK! jag kommer sitta bänkad efter jobbet... i hope!

:'(

min älskade mormor!

gårdagen slutade inte alls så jävla bra. mamma kommer hem helt förtvivlad och berättar att mormor fått en hjärnblödning och var på väg i ambulans till sjukhuset. sån jävla ångest! min mormor liksom. hon får inte försvinna från mig. inte än. det är fan inte rättvist! jag mår så himla dåligt just nu... alla tankar som kommer å spökar. tänk om jag aldrig mer får träffa henne? aldrig känt en så här grov ångest förut.

jag borde ha träffat henne oftare. jag borde åtminstone ringt henne oftare! jag borde ha gjort så himla mycket annorlunda... och nu kanske allt är försent. lilla mormor! jag älskar dig! tänker på dig hela tiden. hoppas verkligen du klarar det här. du är ju så stark! det är inte din tur än. du ska alltid finnas här... precis som du alltid gjort!

fan! jag orkar inte...
lider så fruktansvärt med mamma och min moster. och självklart med alla andra som älskar min mormor!
men min mamma... när ska hon nånsin få det lätt igen? mamma, jag älskar dig så mycket!

alltså AJ!

det gör fett ont i mitt knä idag. fattar inte varför - för idag har jag ju varken tränat eller stått upp någon längre tid? mitt knä är verkligen skumt och jag hoppas det här ger med sig... för jag har ingen som helst lust att behöva gå till läkaren fler gånger med det här. dumknä! kan någon amputera?

försöker verkligen koncentrera mig på skolan, men det går åt helvete! vart fan är all disciplin?
har ingen lust att sitta här längre och gissa mig fram. jag vill ha sommarlov nu!

så jäkla händig!

jag och mamma har just bevisat att vi inte behöver några män i våra liv. haha! vi har lyckats med konststycket att fylla på spolarvätska i bilen och att tejpa upp fönstret - alldeles själva! cred till oss! ibland blir jag så himla stolt över oss. haha! nej, seriöst... män är bra. men jag är kanske inte helt lost själv. det är bra att veta.

samsungen är nu ivägskickad. hoppas det räckte med ett vadderat kuvert? vill inte ha tillbaka den trasig nån annanstans än högtalarn liksom... vore lite surt. nu ska jag alltså bara vänta å vänta... suck. det är inte min grej :-P

och P är hemma nu. i think. wiiie!
välkommen!


här går det undan

ringde ju samsung igår för att få min trasiga telefon lagad. idag fick jag hem den där fraktsedeln som man behöver för att kunna skicka telefonen. snacka om att vara kvicka i vändningarna! heja samsung!

var tillbaka i skolan idag som sagt, å det var lite lagom ångestframkallande. men jag överlevde. resten av dagen har spenderats i oerhört trevligt sällskap. jag och H åt en god lunch med en ännu godare efterrätt på john chris. sen kom S och gjorde oss sällskap! mycket trevligt. och väldigt kul att se H's mage som bara växer å växer! tyvärr är jag inte hemma när knodden kommer (inte ens datumet för beräknad födsel kommer finnas för mig i år) men får hoppas hon uppdaterar mig! hihi.

nu ska jag åka och lämna tillbaka madame bovary i bibblan och sen skicka iväg telefonjäkeln. ska passa på att hämta mamma i samma veva också. yeey!


skum natt

god morgon.

har sovit så himla konstigt i natt och verkligen drömt hemska saker. drömde bland annat att jag i stort sätt åt ihjäl mig. hade en sån ångest när jag vaknade att jag var tvungen att känna efter för att se om jag var tjock eller inte. tänk att jag visste inte att mat var en sådan ångestkälla för mig. men it makes sens now. inte alls bra!
vaknade också i mitten av sängen, ihopvikt och med huvudet åt helt fel håll. vet inte alls hur jag tänkte där... haha! nåja, har ändå sovit ganska bra trots allt detta. känner mig ganska utvilad för en gångs skull!

ryktena går att P kommer hem idag? bekräfta någon? T?

update!

jag väntade förgäves på att solen skulle titta fram idag. inte förns jag kommit halvvägs till jobbet i eftermiddags så bestämde den sig för att visa sig. och då blev det riktigt varmt. just my luck liksom! men såg att den skulle lysa i helgen och kanske redan på fredagen. gött som faen att jag är ledig då!

har precis rensat kylen med mamma. den är trasig (igen!), ingenting blir liksom kallt, så mamma har ringt reparatören. vi får hoppas han kommer och fixar allt, för jag vill kunna dricka kall mjölk igen. sådär god kall mjölk! mums! men det lär dröja. för dom är ju tydligen såna - dom där hantverkarna ;-)

nu ska jag snart sova. det är dags för skola igen imorgon. länge sen jag var där nu och jag misstänker att det kommer bli tungt att komma upp imorgon. usch å fy! men ska till stan efteråt och fika med H. det var länge sen! ska bli spännande att se hur mycket hennes mage har växt. hon och hennes man väntar ju tillökning. iiiiih!

duktiga jag

nu har jag varit duktig! ringde just samsung för att fråga vad jag skulle göra med min fiiiina telefon som helt plötsligt (för ett antal veckor sedan) slutade fungera. så nu ska den skickas in och förhoppningsvis kommer den tillbaka till mig alldeles hel och fräsch. har saknat den platta saken!

god morgon!

varför gör alltid vädret såhär mot mig? man lovade sol hela veckan men ser jag någon sol utanför fönstret? nej, inte så mycket. istället ser jag en jävla massa moln. det var ju inte det jag ville ha idag! har ju planerat exakt hur dagen skulle läggas upp i pluggväg... och där var faktiskt solen inräknad! den var nästan en mycket viktig del. men nu får jag väl sitta inne istället (nej, jag är inte bitter jag!). eller så ser vädret till att ordna upp sig igen...

nu ska jag försöka skriva en kortkort redovisning om fransmännens teatervanor. det lär inte bli kul!

sanslöst

alltså nån måste ta ifrån mig min mobil. fortsätter jag i den här takten så blir jag ruinerad fortare än fortast... mobilräkningar runt 800 kr varje månad är fan inte okay. inte någonstans!

det är fan skärpning på mig!

iiiih

måndagen spenderades med E i parken, småfrysandes i solen. det var oerhört trevligt. vi lyckades få en "hemkörning" med lunch till oss också. haha. ibland måste man använda all sin charm. men fresta pizzeria är det bästa! har även hunnit jobba och kolla på fotbollen. heeeeeja AIK! 3 poäng är gött värre... även om det bara var "bögmylla" (citerar M).

nu ska jag försöka sluta le åt diverse saker och sätta mig å läsa le horla & la parure av Maupassant. oerhört roliga noveller det där. jag ääääälskar fransk 1800-talslitteratur! så nu vet ni det...

just ja...

gosh. höll nästan helt på att glömma att pappa faktiskt fyller år idag...
har en liten, liiiiiiten tanke på att "råka" glömma bort det helt. vet inte om jag tycker att han förtjänar att bli uppvaktad, men jag tänker samtidigt inte sjunka till hans nivå... så får nog slänga iväg ett sms eller nåt.

GRATTIS pappa!


måndag

har precis kommit hem från gymmet. det var underbart att träna igen. känner mig genast massa piggare! och det behöver jag nog vara idag... har en hel del skola att ta igen. igår insåg jag att jag var ledig både idag och imorgon så jag sköt upp mitt planerade råplugg igår kväll till idag. det ångrar jag nu, men igår var det skönt :-)

ska ta en dusch nu å sen sätta igång. verkar inte som vädret idag blir nåt roligt så slipper iaf ha ångest över att jag måste sitta inne. det hjälper en hel del. nej, dags att rulla...

better in time

thought I couldn't live without you,
it's gonna hurt when it heals too.
it'll all get better in time.
even though I really love you,
I'm gonna smile cause i deserve to.
it'll all get better in time.

oh yes it will!

this is my lucky day

M ville börja tidigare imorse så vi bytte jobbtider. smart drag av mig. fick både sovmorgon och missade all kaos. hoho. ibland måste man ha tur. dessutom lyckades jag tvinga iväg Jlunch före mig och missade därför när någon random person blödde ner hela vår provhytt. ännu mer tur för mig som inte tål att se blod.

min turdag alltså!


3 månader kvaaaar!

idag är det - på datumet - endast 3 jääävla månader kvar tills jag och E sticker. iiiiiiih!
fatta! 3 månader. det är liksom ett kvartal. det är typ ingenting. det är bara sommaren ivägen... sen är vi borta. borta från allt jävla elände. haha. nej, allt är fan inte längre eländigt. det är på tok för bra just nu. nästan läskigt bra. men det spelar ingen roll. vi ska åka. eller, jag ska iaf åka och jag hoppas såklart att min bitch följer med! visst gör du, kåmpis?

annars så är allt verkligen toppen. toppen toppen toppen.
jag har ett stort jävla leende på läpparna som ingen jäkel kan sudda ut. inte ens idiotkunder eller skitskolan. det är väl bra? hihi. snart kommer mamma hem också. äntligen någon som tar hand om mig ;-)

trevlig kväll

precis (eller precis å precis...) hemkommen från en supertrevlig kväll hos K i hennes nya lägenhet i viksjö. vi har druckit vin, skvallrat och haft allmänt trevligt! borde verkligen göras oftare.

borde egentligen sova nu, men eftersom jag lyckades byta till mig ett "senare" pass imorgon så känns det inte som att det är någon brådska. börjar inte förns 12 imorgon så har ju vääärsta sovmorgonen. iiih. det ska utnyttjas. ska fan ta bilen till jobbet imorn också (=extra mycket sömn).

nu ska jag bara knåpa ihop något "sött" och sen är det nog dags att lägga sig framför teven.
hörs imorn!

nu vet jag!

nu vet jag exakt vad det största problemet med den "nya bloggen" är.
förut låg den mest använda kategorien först så jag behövde inte tänka på att ändra det när jag skrev ett inlägg. nu ligger den inte kvar på samma ställe vilket gör att jag alltid publicerar inläggen i "fel kategori". ett sånt i-landsproblem! haha. undrar om det beror på bloggen eller om det är att jag la till en ny kategori nyligen? hur som helst är det fett irriterande. skulle bara säga det...

min räddare i nöden

E är absolut världens bästa. idag räddade hon mig från den elaka getingen. iofs var den död - men den befinner sig inte längre i mitt vardagsrum. tack kåmpis!

vår middag blev i vilket fall som helt superb och vi avslutade kvällen med "babas bilar". skum film, men jag måste endå säga att den var ganska rolig emellan varven. alla mina fördomar om norrland besannades... nästan. haha. nej, men den var kul. blev en hel del chirre och sodastreamad "oboy" (eller kanske hallonsoda) till det. smarrigt värre!

imorgon är det iaf jobb igen. som jag har längtat... eller iiiiinte.
men det är ju pengar (som vanligt) så varför inte?
därefter bär det av till K för lite chillande och skitsnackande. det var länge sen. blir nog nice ;-)

lina - djurplågar'n

mina vänner... jag har en tråkig nyhet angående getingen jag vann över.

han (eller var det en hon?) är död. jag följde dens sista minuter i livet.
det var ingen rolig syn och såhär i efterhand mår jag faktiskt lite dåligt över det hela. jag menar, det är ju inte dens fel att jag är dödligt rädd för getingar. det var kanske inte heller dens fel att den "råkade" flyga in i mitt vardagsrum samma helg som varken bror eller mamma är hemma. men nu blev det så och det finns tyvärr inget mer att göra. jag är allt annat än en djurplågare (jag är inte alls som brorsan som klämde saften ur rödmyrorna och åt upp dom när han var liten, alltså!) men är man rädd och ensam så gör man vad man behöver.
M likställde mig med hitler. orättvist. men fine... jag tar det - den här gången.

anyways. liket kommer ligga kvar i glaset tills någon (E?) kommer och tar hand om det hela. jag tänker fortfarande inte röra den för jag har en misstanke om att den narras. så jag behöver en modig själ. men iaf. det hela är över, och trots att kampen kanske inte var rättvis på något sätt, så är det jag som står som segrare. yeey!

dagens turn-out

eftersom jag inte kan koncentrera mig längre än några minuter åt gången så gav jag upp läsandet av franska 1800-talsnoveller och följde med E på jackjakt (den andra blev ju snodd av nåt slödder i onsdags!). blev en liten tripp till solna c, sollentuna c och stinsen. tillslut fann hon en keeper (yeey!). vi hann även med en fika, blåbärspaj och smoothie, på café biblos i sollentuna. mysigt värre! till kvällen inhandlades pepparbiff och potatisgratäng som vi senare ska tillaga (läs: försöka). självklart köpte vi chirre också. det blir en helkväll! weeeei.

nu ska jag försöka sätta mig med lite annat skolgrejs. tjingeling!

jag är grejen...

...värsta grymma tjejen!
nej, det är inget fel på min inställning. inte heller på ugglas låt!

magnus uggla - värsta grymma tjejen
(klicka på länken)

för att det gör mig glad

just idag är jag lite gladare. 
trots uppsatsen, novellerna, redovisningen eller översättningen som jag har att göra till skolan så känns allt lite roligare idag. tänk vad ett litet sms kan göra ;-D

iiiiiih!


god morgon!

jag är inte uppe med tuppen idag. orkar inte riktigt göra allt det där jag hade tänkt göra imorse. typ träna. har en liten, liten svacka när det gäller det där just nu. men har bestämt mig för att låta den här skumma veckan vara som den är och ta tag i allt nästa vecka istället. just nu känns det absolut vettigast.

ska ta och sätta igång med skolskiten nu. ska bara gå upp och kolla hur det går för min
fånge.

baksidan med att vara jag

igår "slogs" jag med nån random snubbe. det var kul tyckte jag... tills dess att han slogs tillbaka. nu sitter jag här med en något blå arm med en bulle på. den gör ont också. tänk vad alkohol kan göra med en ängel som jag. nu kommer man hem efter fester med blåmärken och grejs. vad är näst liksom? komma hem med ett brutet ben? nej, let's hope not!

borde sova nu. det är ju en dag imorgon också. måste fan plugga järnet. det är så himla mycket jag inte gjort som måste göras. åååångest. men det är bara att ta tag i det hela. jag hoppas bara att jobbet inte ringer. skulle behöva hela långa dagen på mig till annat ju. men men... det återstår att se hur det hela slutar.

tjingeling!

i was wrong

det var nog inte getingen som drog det längsta strået i fighten tidigare idag. det var tydligen jag.
för när jag väl vågade mig upp på övervåningen möttes jag av en utslagen kämpe. men jag är inte den som tar risker när det handlar om getingar (och andra småkryp för den delen!) så jag vågade mig fram (med hjälp av en påhejandes mamma i telefonen). resultatet? haha. såhär ser det ut i vardagsrummet nu...



haha. och det kommer att se ut såhär tills min mamma kommer hem. på söndag!

update! han rör på sig nu... scary! undrar om det är en stark jävel som kan lyfta glaset med skon på?

på flykt

blev ju intjatat till jobbet imorse och för att komma dit så snabbt som möjligt (utan att vara olaglig och köra bil, that is) så tog jag cykeln... vilket visade sig vara ett fatalt misstag. testa själva att cykla i 20-gradig värme utan luft i däcken. lägg gärna till en bakfylla på det också så ska ni se hur underbart det är. om ni inte vill testa så kan jag berätta att det är rätt hemskt. svettigt, extremt jobbigt och alldeles för hurtigt. men iaf. fram kom jag... och hem också för den delen.

sitter just nu nere i mitt rum och trycker. hade en liten fight med en geting i köket tidigare. han vann så jag tog till flykten... och här sitter jag nu. hungrig och dan. men jag vågar inte gå upp. har fått för mig att han ligger och lurpassar där uppe nämlige! ska nog vänta tills zorro kommer hem. han kanske är modigare än mig...

dagen efter

jora s'att...
det är skönt att man mår prima ballerina så här dagen efter valborg och allt.
mådde t.o.m så bra imorse att jag gav vika för jobbtjatet och åkte till stinsen.
där har jag slitit som faen idag. varför är inte folk ute i det fina vårvädret för? hallå liksom.

gårdagen va oerhört skoj, trots att E blev av med både jackan och ena skon!? ganska stört!
men skon är nog nästan tillrätta så det var ju tur! frågan är bara hur det står till med jackan...

bilder kommer upp på
pixboxen som vanligt (men inte just nu. kameran fuckar!)