me like

i min väntan på att E ska sluta jobba glider jag runt på youtube.
hittade två guldkorn. dock går ingen av dom att lägga in direkt... men det är smällar man får ta.

leona lewis - better in time
jordin sparks feat. chris brown - no air

(tryck på texten för att lyssna)

lyssna och njut!

update! okay, så den vill inte länka rätt.. men hinner/orkar inte fixa nu!

planer

har precis kommit hem från en trevlig middag med Ela méro (mammas grill). 
nu sitter jag i soffan och glor på vänner med ett glas vin i handen (jaaa... jag är laddad för ikväll!). på nåt sätt ska vi ta oss till vällingby ikväll, tror jag. det ryktas om fest där och vi är ju inte dom som är dom så vi ska självklart vara på plats! iiih. man hade ju önskat att någon kunde ställa upp och köra... omöjlighet? kanske inte...

valborg

öhm. alltså...?
tror jag flyttat min blogg nu. var beredd på att möta värsta kaoset men här ser nästan ut som vanligt. skönt men hade kanske förväntat mig nåt mer... men vad vet jag? kanske bara inte upptäckt alla finesser än!

valborg idag. what to do, what to do?
jag kommer ihåg när man va liten och valborg was all about alcohol. men inte längre liksom. man har liksom växt ifrån det där kravet på att valborg ska vara lika med fylla. jag har inte så stora förhoppningar längre...
eller vem försöker jag lura? jag har letat fester hela dagen och självklart ska det drickas ikväll! men jag ser det mer som ett tillfälle att festa... inte att valborg i sig skulle vara själva anledningen :-D did that make sense?

hoppas iaf att alla får en trevlig kväll! vad ni än gör ;-)


klaaar

nu är tentan gjord och det kändes braaaa.
interlangue var inte med i någon fråga så jag är supernöjd! nu hoppas jag bara att jag inte missuppfattat något så jag klarar den här tentan. det räcker med en omtenta liksom!

funderar på att vara seriös och börja plugga direkt, men tror inte jag orkar. ska nog lägga mig och se på förra veckans grey's som jag så oturligt missade. kanske lite lunch på det också... sen jobb, såklart!
men en ledig dag kan jag väl unna mig?


det är dags

dagen D är här.
om mindre än två timmar sitter jag i tentasalen och förhoppningsvis har jag inte råpanik. men det återstår att se. tror jag kan det mesta.. förutom just det där jävla interlangue som jag inte lyckas få in i skallen. hopplöst är det att sitta två timmar innan och bara nöta och hoppas att det fastnar. känns inte så va?

men hur som helst, eftersom jag faktiskt kommer vara ledig efter tentan (fram till 17 då jag såklart ska jobba!) tänkte jag ta en liten, liten tur på stan. känns som om jag förtjänar det. är fortfarande ute efter den där jackan/tröjan (?) jag såg på gina. undrar om den finns nån annanstans... och jag behöver verkligen nya strumpor! haha. i-landsproblem - javisst!

sista rycket

klockan är mer än vad den borde vara och jag sitter fortfarande uppe. det är inte en optimal uppladdning till en tenta, men skjuter man upp saker får man uppenbarligen skylla sig själv. tur att jag är "ledig" resten av veckan så jag kan sova efter morgondagen. för den lär ta knäcken på mig.

ska gå och lägga mig i sängen nu och läsa om interlangue... för jag förstår det fortfarande inte. önskar att jag hade skolboken ljudbok så jag kunde lyssna mig till sömns och lära mig allt medan jag sover. sådär undermedvetet ni vet!? vore inte det nåt alldeles underbart? tänk om man kunde göra så...

yeah yeah. önska mig lycka till imorgon... och håll tummarna för att jag inte försover mig!

en förklaring

jag vet att jag kan vara riktigt besvärlig ibland. oftast är jag som besvärligast mot folk som betyder mest, vilket jag vet är helt upp åt väggarna fel... men jag kan inte hjälpa det. jag är bestämd, jag vet oftast vad jag vill och om jag inte får det så är det inte lätt att vara i min närhet. bortskämd skitunge? javisst.

men jag tror och hoppas att folk vet att jag fungerar så. jag tror dom flesta som råkar ut för min besvärlighet känner mig så pass bra att dom kan hantera situationen. men om ni inte skulle veta det så vill jag bara säga att det bara är för att ni betyder så pass mycket som jag blir såhär. inte nåt annat.

ville bara säga det.

tidsbrist

ibland önskar jag att dygnet hade mer än 24 timmar.

har gått igenom språkhistorien en gång nu. jag känner att jag nästa kan det, men bara nästan. skulle vilja hinna gå igenom det ännu en gång till. bara för att liksom. men det hinns nog inte med... har ju hela andraspråksinlärningen kvar också. och den känner jag mig inte lika säker på. dessutom ska jag jobba om 3 timmar. inte så bra tajming kanske. men det är smällar man får ta!

tillbaka till verkligheten

skönt att vakna upp i sin egen säng, i sitt eget rum, hemma i sitt eget hus.
kryssningar i all ära - men borta bra, hemma bäst. right?

va uppe med tuppen och körde hårt med Egymmet. eller hårt och hårt... sådär lagom hårt som man pallar efter ett dygn på sjön. kändes skönt att "komma igång" iaf. nu sitter jag uppe i köket och har precis ätit frulle (ett ägg). nu är det hög tid att sätta igång med tentapluggandet. imorgon smäller det.

tjingeling!

mot sängen

är det meningen att det ska vara såhär?
jag hade hoppats att vi iaf hade kommit så pass långt att du kunde prata med mig om saker. istället stänger du mig ute igen och så tycker du att det är konstigt att jag reagerar som jag gör, säger som jag gör och beter mig som jag gör. allt är en ond spiral och just nu är du roten till det onda. kanske borde vi bryta helt?

nu ska jag börja röra mig mot sängen. ska bli så skönt att sova ensam i en stor mjuk säng. kryssningssängar är inte riktigt min grej, har jag märkt. men man måste ju testa en sån för att uppskatta sin egna. right?

kryssning

hemma igen efter en grym kryssning som bjöd både på det ena och det andra.
grymt kul folk och en otrolig stämning. musiken var kanske inte alls i min smak men jag fick iaf höra pain - same old song live. det var det enda jag ville. annars blev det inte så mycket "clubbande" eller "konsertande" utan jag höll mig mest till hytterna och de festerna. dom var minst lika trevliga! om kanske inte trevligare?

lägger upp bilder på
pixboxen, som vanligt!

"framstupa sidoläge fick precis en helt ny innebörd" - åsa efter att tjej fallit platt på marken efter ett besök i taxfreen. det såg helt otroligt roligt ut!


100 dagar

...och 1 enda lite timme är det kvar till jag & E beger oss på vårt livs resa!
tiden har gått så sjukt snabbt så det är skrämmande. alldeles nyss var det ju liksom 180 dagar kvar eller nåt sånt. och nu är det snart dags! hjälp! det är ju så mycket som ska fixas... och pengar måste sparas. gah. undrar hur allt ska gå ihop!? well well, det är ett framtida problem (skjuta upp! skjuta upp!)

nu ska jag ut och traska med E. tjingeling!

1408

blidde film med A och E istället för utgång.
lika bäst eftersom jag helst ska vara piggast imorgon då det bär av på kryssning. iiih!

såg
1408. skräckisen baserad på en stephen king-historia, regisserad av mikael håfström med john cusack i huvudrollen och samuel l. jackson i en av birollerna. stjärnstatus på det? läskigt värre till en början men sen vet jag inte riktigt vad som hände. men jag tycker att ni som inte sett den ska göra det. det är den värd. tror jag...

image172

what a wonderful world

shit va jag älskar den här perioden på året... när första värmen kommer och man märker hur alla runt omkring en strålar ikapp med solen. det är helt otroligt vilken annorlunda stämning det blir. överallt. på bussar, tåg och gatorna. självklart är ens egna inställning mycket positivare också vilket säkert hjälper en hel del, men ni förstår vad jag menar va? wonderful!

efter att ha suttit ute och svettats (!) i solen i skolan åkte jag och mamma till rosersberg för att kolla på solstolar. vi kom hem med två fina, stora och långa saker som nu (nästan) hittat sin plats på balkongen. tyvärr råkade bror fumla lite och tappa lite skruvar mellan golvspringorna så än så länge är det bara en stol uppställd. men det löser sig väl :-) och för att fira att det är fredag och solen är framme så blir det middag utomhus! årets första (i sverige! thailand kan ju inte räknas). hur underbart som helst.

sen blir det kanske utgång med E. skulle va kul!

snart dags

klockan börjar närma sig halv ett och det är snart dags att röra sig mot skolan.
det är språkhistoria och andraspråksinlärning som står på schemat. tentaplugg alors.
efter skolan ska jag och mamma ta en liten tur norrut för att titta på solstolar till balkongen. jag har äntligen fått min vilja igenom så mamma har flyttat på matbordet där ute så två sköna liggstolar kommer få plats. underbart! mamma kom även med den goda idéen att köpa ett litet avlastningsbord att ställa breve. kommer bli kanon där uppe i sommar!

nu är det dags fixa det sista och packa ner allt jag behöver. snart dags att åka!

självklart ringde chefen och ville att jag skulle jobba idag. sa dock nej! behöver en ledig kväll... borde plugga massor eftersom det är kryssning imorgon (wie!) men det lutar åt att det blir en liten utgång istället. får la se helt enkelt... hur jag gör alltså.

fredag

jag gick nästan upp med tuppen imorse.
det betyder att jag nu redan har hunnit vara ute och springa...  och hunnit äta frulle.
det betyder också att jag har massa tid på mig innan jag ska åka till l'école å plugga med S.

funderar på om jag ska försöka mig på att byta lakan nu. när jag har tid liksom... finns en risk att det inte blir av alls annars. och det är verkligen mer än dags. kommer inte ens ihåg när jag bytte senast (hemskt!). ska nog försöka sortera lite papper också. sätta in i pärmen och sånt där vettigt. ska försöka leta upp alla mina & E's resepapper så jag har koll. vet inte hur det här ska gå annars... ska jag verkligen hålla reda på allt det viktiga? känns oroväckande. haha.


livet är inte rättvist

se bara hur derbyt mellan AIK - djurgården slutade.
1-1 var inte ett rättvist resultat. AIK-vinst var det enda rätta.
but life isn't fair! and so isn't football.

jaja. vad är väl en bal på slottet liksom?
ska nog försöka läsa lite ur andraspråksinlärningsboken nu. imorgon är det full fart - tentan närmar sig med stormsteg och jag måste förbereda mig ordentligt. ryktena säger att vädret blir kanon igen så det ser jag fram emot. tänkte försöka ge mig ut och springa imorgon bitti också. inviga nya löparstället kanske? mhm. vore gött!

men nu... plugg på hög nivå.

snart ledigt

M bjöd på sushi och match igår, så tog mitt pick och pack å förflyttade mig lite norrut i kommunen. sushin var god och matchen intressant (öööh, vilka spelade egentligen?). fick även se en snutt av hans egna match, bl.a målet han lyckades trycka in. trevligt värre! kanske borde gå på nån match nångång. och vara den stööööörsta supportern ever. haha. nej, lär inte hända vaaaa...

jag sov länge imorse, det kände jag att jag var värd.
snart ska jag till skolan och genomlida ett seminarium och sen ska jag jobba... igen! mycket jobb den här veckan. men det är ju pengar! och dom behövs.
blir att ta bilen till uni idag också. brorsan kan/orkar inte hämta så för att hinna måste jag. det känns lite jobbigt, men det är ännu jobbigare att sitta på 607an i rusningstrafiken och ha bråttom. så det får bli så.

sen hörni, sen är det ledigt ända fram till måndag igen. iiiih!
jag längtar faktiskt.

vad trodde jag egentligen...

hah! vad trodde jag egentligen?
ledig från jobbet ikväll? dröm och glöm liksom.
men jag behöver pengarna så jag ställer upp.

blev ingen redovisningdagens seminarium. som vanligt pladdrade monsieur på och tiden försvann. lika skönt iofs men känns lite beiget att ha förberett någon (trots att det varken var bra eller särskilt inlärt) och så får man inte visa det. men men. next time.
satt kvar med S i skolan efteråt och försökte förstå massa olika saker. lyckades inte så bra med det dock. jag känner mig fortfarande lika vilsen nu nämligen... men det löser sig väl. tentan är ju inte förns på tisdag. när vi gett upp traskade vi in till odenplan (från uni). blev en behaglig promenad i solen. wonderful! nu är jag hemma igen och tänkte försöka plocka iordning lite i rummet innan det är dags att bege sig till stinsen.

ha en fortsatt trevlig dag, punks!

onsdag

vissa mornar är sängen skönare än andra. en sån morgon var det idag.

har precis stoppat i mig ett ägg - min frulle, och kollar på vakna med the voice5an. snart ska jag till skolan och vara aktiv, men det känns som om det är precis motsatsen till vad jag kommer vara. har inte läst boken till idag så det blir lite som det blir. men det har gått förut så det ska nog gå idag också. efter dagens seminarium så ryktas det att jag kommer sitta kvar i skolan och läsa viktiga delar ur böcker. så jag hoppas solen fortsätter att lysa så jag kan sitta ute och njuta!

förhoppningsvis blir det inget jobb ikväll. skulle vara gött med en ledig kväll ;-)

vart tog tiden vägen?

det är mycket nu... och så lite tid.
har suttit och kämpat med att få ihop introduktionen till uppsatsen hela kvällen. det är svårare än vad man kan tro. men nu är den nog där iaf. halvt åtminstone. det kommer säkert ske en massa ändringar innan den är helt klar så det får duga för nu. borde ta tag i redovisningen till imorn istället. den är minst lika viktig. borde också kolla igenom böckerna innan morgondagens seminarium. det är mycket nu, som sagt.

men jag har en hel timme på mig innan det blir en ny dag. så kanske dags att sätta igång!?

bortrövad på sjukhuset

jag spenderade två hela jävla timmar på det där förbaskade ögonsjukhuset idag. mestadelen av tiden spenderades i olika väntrum väntandes. men varför klaga? jag fick ju besöka flera trevliga avdelningar under mitt besök. dessutom hade jag en utomordentligt trevlig doktor som gav mig stötar titt som tätt (mannen hade på sig foppatofflor och detta är alltså ytterligare en anledning till varför dessa "skor" borde förbjudas. inte nog med att dom är fula liksom, utan dom gör även illa människor!). nåväl, två efterlysningar senare kom jag ut med nya ögondroppar och order om fortsatt behandling. ingen jävla nål i ögat här inte. tuuuur.

M målade tydligen i hemmapremiären av superettan idag.
han är fan grym den där mannen. måste komma ihåg att säga det till honom lite oftare!


tisdag

lång dag idag som sagt.

först skola mellan 10-13, sedan direkt till st eriks ögonsjukhus för en undersökning kl 14. sen är det bara att ta sig hemåt så fort som möjligt för att hinna äta innan det är jobb mellan 17-20. sen hem igen för att plugga! härlig dag!

om en vecka är det tenta. sånt ger ångest!
vill inte ha tenta nu...

förändring förresten

jag tröttnade på att centrera allt. så nu får det vara "vanligt" ett tag.
förändring förnöjer, eller hur säger man?

hörde jag skärpning, någon?

sa jag att jag skulle skärpa mig förut?
ja jo, jag gjorde visst det... men inte fan gick det någe vidare.
men just idag skyller jag på de 15 liter snor jag har i näsan och huvudet som gör att koncentrationen inte går att hitta, någonstans. men min lilla redovisning till på onsdag är nog så gott som klar. varken bra eller särskilt intressant är den, men what the hell!? man kan inte få allt.

mamma lärde mig hur sodastreamern funkade ikväll. det var kul att göra eget bubbelvatten. kände mig som ett litet barn med en ny leksak nästan. hoho. brorsan hade gjort egen cola också. otippat va? kanske inte. men den är sjukt rolig och från och med nu min bästa vän. hah. sorry E, men konkurrensen är hård :-D

näh. nu borde jag sova. lång dag imorgon.

destruktivt beteende?

haha. destruktiva jag.
jag mår dåligt över att jag har så himla mycket att göra och så lite tid... så vet ni vad jag gör? haha. jag tar på mig ett extrapass på jobbet. jävligt vettigt liksom. men som jag sa till T; det känns bättre att inte plugga för att man jobbar än för att man inte orkar.

ehm. det måste fan bli skärpning på mig.
det här kommer gå åt skogen annars.
typ som för AIK. skärpning gnaget!

jag orkar inte längre

jag förstår inte hur jag ska klara av den här våren.
det är så mycket som ska göras, fixas, tänkas på och planeras att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. jag orkar inte och jag klarar det inte. så istället för att göra nåt så gör jag inget. motivationen är puts väck och ingenting är som det ska vara. helst av allt vill jag bara försvinna. här och nu.

det finns liksom inte en chans att jag hinner skriva en uppsats, en redovisning, tentaplugga och förstå alla bakomliggande tankar i madame bovary den här veckan. inte en suck. hur fan gör alla andra?

snor, snor, snoooor

det halsonda och febriga har gått över till att vara massa snor.
väldigt jobbigt och hemskt. jag hatar snor.

ska iväg till skolan om nån timme och göra ett seriöst ryck med tentapluggandet.
missar tyvärr föreläsningen ikväll eftersom jag jobbar, men det är smällar man får ta.
får läsa extra noga istället.

nåväl. ha en trevlig dag!
vädret verkar bli kanon.

just my luck

självklart är jag ledig när solen inte lyser. och var är jag när solen faktiskt strålar? jo, på jobbet såklart!
men jag ska inte klaga. träffade på både den ena å andra roliga och trevliga personen idag. för att inte nämna piraterna! haha. roliga pirater. vi fick choklad i form av mynt och jag blev även medbjuden på skattjakt med den ena. men M sa nej och så fick det bli. kunde ju inte lämna henne själv i kassan, liksom.
men det hade varit kul! skattjakter är sååå min grej ;-)

nu är jag hemma efter en trevlig glasspromenad med E. vi spanade även in vad edsberg hade att erbjuda i bostadsform och kom snabbt på var vi skulle kunna tänka oss att bo och var vi inte vill sätta våra fötter igen. man måste ju reka lite ibland även om en flytt inte är aktuell på ett tag.

nu ska jag försöka skriva lite på uppsatsen och även äta något.
sen är det pretty woman ikväll. yeey!


svullos

nej, det blev inte så mycket pluggning för min del.
istället drog jag och E till mammas grill (numera la méro) för en god middag och sedan in på ICA för att inhandla kvällens onyttigheter. chips, chips, chips och godis. det är ju lördag liksom. sen dess har vi hängt i min soffa, svullat, snokat och glott på teven. ibland är livet underbart.

jobb imorgon. mindre kul...
men vad gör man inte?

lördag

vaknade upp med halsont och det gör fortfarande sådär irriterande ont.
men varken det, eller vetskapen om att jag har massa plugg som väntar, hindrade mig från att åka med K och shoppa lite. blev en tripp till väsby centrum, infra city och stinsen. trevligt värre.
nu borde jag dock byta om till lite bekvämare kläder och sätta igång med det där viktiga.

jag menar, vad är en lördag utan lite plugg!?

jag hatar

jag hatar när folk döljer saker för mig.
jag hatar allt hemlighetsmakeri och känslan det för med sig.
jag hatar att inte veta vad som händer omkring mig.

jag hatar att DU ställer krav på mig och tar mig förgivet medan jag inte vet ett skit om dig!
jag hatar att DU har den makten. återigen.

match ikväll

kom just på att AIK faktiskt spelar ikväll.
trevligt! mot trelleborg. jag räknar med vinst!

skönt att fredagskvällen är räddad iaf!

besvärligt

mamma glömde mobilen hemma imorse.
det ställde till problem när vi skulle mötas upp för att kolla på sodastreamern.

mamma (från jobbtelen): men jag tar tåget som är framme 16.05 och så ringer jag dig när jag sitter i bilen.
jag: okay, det blir bra. då är jag beredd runt 10 över.
mamma (från jobbtelen): bra. då hörs vi sen.

jora, så att... det gick ju ungefär sådär bra, va.
grattis till oss som tänker ibland.

inte så duktig, kanske..

jag är inte så bra på det där med att skriva uppsatser.
det spelar ingen roll om ämnet är intressant eller inte, det är bara svårt att fokusera på stora saker.
inte är det lättare att det knappt finns info heller. men det är väl så det ska vara.

snart ska jag åka med mamma till onoff för att förhindra hemskheter.
hon vill köpa en sodastreamer och jag ska se till så det inte blir en ful än.
iiiiih. somliga har det bra.

produktiv dag

klockan är inte ens 3 och jag har redan hunnit med 3 timmars tentaplugg, en shoppingtur på stan och lunchätande. produktivt! men det är inte slut än. nu ska jag fortsätta med uppsatsen i kulturkunskap. la perception de l'europe chez les francais är ämnet. spännande. kan ju nästan bli kul det här.

ledig från jobbet imorgon. man borde nästan passa på att göra nåt spännande ikväll.
undrar om någon annan är sugen?


kidnappning

blev överraskad på jobbet av T, M och H.
dom "kidnappade" med mig in till stan och matade mig med mat från donken. smarr.
trevligt att göra lite annat en vanlig torsdagskväll.

är inte så himla trött men borde sova inom en snar framtid.
imorgon blir det att gå upp tidigt och vara vid odenplan redan klockan 9 for some serious studying med S. tentan närmar sig med stormsteg och det är mycket som ska läras in. usch. funtar på att ta en lite tur på stan sen och leta efter nåt trevligt. kanske en kryssningsoutfit. nästa helg blir det nämligen av. mina böner är besvarade. ska äntligen få åka på kryssning. banditkryss blir det med H & co. kan bli nice!

heja mig

nu vet jag varför jag endast drar till gymmet på mornarna.
usch va mycket folk. jag och trampen fick ställa in vår dejt å istället var jag "otrogen" och dejtade löpbandet en snabbis. känns sådär och dessutom fick jag skavsår. mornar it is, hädanefter.

blev inkallad till jobbet också. det suger. men jag behöver pengarna så kan inte säga nej.
lovade att försöka var där till 4, vilket jag nu inser är en omöjlighet. halv 5 låter mycket bättre för jag har inte käkat nåt sen frukost. ska nog fixa lite nudlar eller nåt annat lätt för särskilt hungrig är jag inte.
men om man ska hålla till 8 så måste man äta nåt. så det blir nästa mål.
sen mot stinsen och intersport!

heja mig!

jag drar till gymmet

redovisningen avklarad och det känns skönt.
nu är det dags att ta tag i nästa grej. tydligen ska ett utkast till uppsatsen in redan nästa onsdag.
ajdå lina, dags att sätta igång nu kanske? hoho.

tänkte dra till gymmet för ett rendez-vous med trampen. eller så funderar jag på att springa ute.
men med tanke på alla läskiga människor i denna värld så kanske gymmet är bättre.
jag menar, vem vet vem som gömmer sig i rösjöskogen? den är ju inte känd för att vara världens säkraste kanske. eller, är den det?

trött - tröttare - lina

nu är jag tröttare än tröttast.
redovisningen imorgon kommer säkert gå åt skogen, men just nu orkar jag inte riktigt bry mig. vill bara sova!

studieuppehållet går det sådär med. efter att ha mailat någon jäkel på SH så fick jag svaret att bland de orsaker de godkänner så återfinns t.ex graviditet eller militärtjänstgöring. men visst kunde kanske andra skäl godkännas också. nu känns det ju verkligen pressat. vafan skriver man? kan ju inte riktigt dra till med att jag är gravid och en militärtjänstgöring känns sådär va? tänk om dom kollar upp...

nåväl, får suga på karamellen ett tag till. enligt SH var det inte jättebråttom att skicka in den...
eller vad tror ni "så fort som möjligt" betyder? det kan ju lika gärna vara imorgon.

är det verkligen bara onsdag imorgon förresten?

för jag är less...

på all skit jag ständigt får ta.
alla jävla saker jag bara måste acceptera och le åt.

jag är trött på att bli behandlad som vad som helst av allt och alla.
jag är trött på att bli undantryckt och bortglömd av allt och alla.
jag är trött på att ta all den skiten. jag är trött på folk som tar mig för givet.

fan va jag är värd mer än så.


mer tisdag

sådärja. då är hyllan uppe. lite högre än vad jag ville men får väl vara glad att den är där överhuvudtaget.

väntar på att pappa ska gå hem så att mamma kan börja laga mat nångång. sen är det dags att börja med kvällens plugg. redovisning imorgon. det ska tränas in och möjligen fyllas ut också. blir nog asbra det där.

typ tisdag

det är lagom kul att komma till skolan och upptäcka att första föreläsningen är inställd. det är ännu mer kul när man har en föreläsning till senare under dagen så man inte kan åka hem och skita i allt. men då är det faktiskt kul att man har trevliga klassisar som man kan spendera tiden med. jag och S tog en vända in till odenplan för att fixa allergitabletter till S och sedan få i oss lite lunch. onyttiga som vi är blev det BK. but hey, man kan inte alltid vara på topp resonerade vi och åt med god aptit. hoho.

nu sitter jag hemma och väntar på att pappa ska titta förbi för att (äntligen!) sätta upp min hylla. trots att jag längtat till denna dag så känns det lite vemodigt. vad ska jag nu skylla på när det ser ut som fan i mitt rum? kan ju liksom inte skylla på att böckerna ligger huller om buller bara för att jag inte har fått hjälp med hyllan än. lite småångest på den. men men, kanske kan jag börja hålla ordning nu istället?
den som lever får se.

studieuppehåll

det är 112 dagar kvar tills vi åker, jag & E.

måste fylla i en studieuppehållslapp. vill ju helst fortsätta på programmet sen när jag kommer hem.
men vad skriver man för att få det godkänt? överallt hör man att resor och studier utomlands inte är godkända skäl till att ta ett studieuppehåll. men vad ska jag skriva då? psykiskt förstörd? utbränd? noll motivation? är inte det helt klart sämre skäl? jag menar, om man pluggar på annan ort eller är ute å reser ett halvår så kommer man ju tillbaka. vem säger att man kommer tillbaka om man är utbränd eller har tappat motivationen? känns ju som chansen är större att man hittar nåt annat att göra. hmms. svårt ju! vad skriver man för anledning?'

aidez-moi!

typiskt

det är ingen som helst ordning på varken mig eller mitt rum.
nånstans i all min röra finns ett viktigt papper. detta papper skulle jag behöva just nu, men jag hittar det inte någonstans. sjukligt irriterande. istället får jag göra andra saker som, visst, kanske också är viktiga men inte lika. jobbigt det där.

varför är det alltid som finast väder när jag måste sitta inne och plugga?
det är så sjukt typiskt!

nej, nu ska jag ta mig i kragen igen. här kan jag inte fastna.
tjingeling!


åh herregud

ikväll har jag, mamma och H kollat på lite film från thailand i vintras.
åh herregud vad jag längtar tillbaka. till värmen, solen, maten och känslan.
men som E sa; det dröjer inte så himla länge tills jag är där igen. iiiih!

och allt det här med engla. det gör mig så ledsen och jag tappar nästan all tro och allt hopp för mänskligheten. herregud liksom. vad är det för människor som går omkring på våra gator egentligen? jag blir rädd.

dags för sängen nu. imorgon ska jag upp och träna med E, sen ska det pluggas hårdast innan jobbet och efter det är det derby! hammarby - AIK. jag sitter bänkad framför teven, det kan ni ge er på! heeeeeeja AIK!

carry you home

värsta fina låten som E påminde mig om idag.

james blunt - carry you home


måååål

jäklar!
M
 gjorde mål. iiiih!
han är så himla duktig.

haha. helt stört!

superettan

M spelar första matchen i superettan idag.
det är hur coolt som helst. stolt över honom.
haha. sitter och lyssnar på matchen på webbradion nu.
iiih. det verkar inte gå så jättebra för dom, men det är väl sånt som händer.
det är hur coolt som helst iaf.

jag är förövrigt fortfarande helt psykad i huvudet sen igår.
ska lägga mig i sängen men matchen i bakgrunden och läsa nåt skolrelaterat.
mamma hittade nämligen min bok. suck!


sett på "stan"

på vår färd idag hittade jag och E dessa menyer

image170image171

jag tycker sånt här är så hemskt kul. men samtidigt helt fruktansvärt!
att folk inte kan stava är skrattretande. ok ok, det är svårt ibland även för mig... men kom igen. kolla upp hur saker stavas om du är osäker. och speciellt om du ska skriva det på stora skyltar som folk ser.

eller vad säger ni?
lite pomfrits kanske? eller varför inte fläskcarre istället för fläskkarré? eller curri med i?
men det roligaste är ju ändå; spaghetti bolognese med köttfärssås? nähä? verkligen! undrar om dom menar att man får extra köttfärssås till köttfärssåsen? för i vardagligt svenskt tal är väl bolognese lika med köttfärssås? eller?


bortslarvat

efter en sväng på J's lägenhetsvisning (jag hade i uppdrag att granska folkmängden) tog E med mig till stinsen för att göda mig. blev en god lunch på woken och lite affärsstrosande innan vi bestämde oss för att ta oss i kragen och åka hem och plugga. så, här sitter jag...
tyvärr har mamma slarvat bort min skolbok (fråga mig inte hur) så jag kan inte göra så mycket.
eller, jag orkar inte rättare sagt. för att hämta en annan bok är på tok för jobbigt! :-D


aldrig mer...

det var ytterst trevligt med jobbtjejerna igår.
vinet flödade och stämningen var på topp.
men usch vad det var tungt att komma upp ur sängen imorse..
aldrig mer en utgång utan en ordentlig middag innan.



tillbaka-kaka

ibland är jag snäll och lånar ut saker till andra människor.
som t.ex min bil. för detta väntar jag mig något tillbaka (hey! jag är väl inte mer än människa heller :-P). det kan vara att någon hämtar vatten till mig när jag är törstig eller att någon får ladda ner musik till mig (illegal shit). eftersom M har lånat min bil till höger och vänster fick M också ladda ner musik till mig (han vägrade hämta vattnet senast jag bad honom. hmpf!). nåväl, mest synd för honom och bara bra för mig. för nu är jag michael jacksons jubileumsalbum rikare (kan man säga så? aja, skit samma. you get it!). och jag är så himla glad. har älskat det sen första gången jag lyssnade på det hos M (en annan M). wonderful!

E
var förövrigt här ikväll och snackade skit.
det var ett tag sen jag hängde med henne. en hel vecka, liksom.
det var nästan mycket att ta igen.

nu kallar sängen. det är mycket imorn...
jobb och fest utan en chans att hinna hem emellan. jag hatar att planera för sånt.

jag är imponerad

kollar på postkodmiljonären just nu.
jag är sjukt imponerad. killen som sitter där svarar på en jävla massa kluriga frågor helt utan att typ rycka på axlarna. det är sjukt. han är typ inte en dag äldre än 25 heller. det är så jäkla duktigt! jag vet inte om jag känner en enda människa som skulle kunna matcha honom... iaf bara en som skulle komma nära. men shit. det är nästan så jag önskar att jag inte var ett lyckligt barn som cyklade omkring på gården utan istället satt inne och läste en jävla massa böcker och blev sådär äckligt allmänbildad som bara vissa kan vara. nej, nu var jag nog lite hård. visst fan kan man ha en lycklig barndom trots att man är alllmänbildad. jag ska inte vara sån :-D

so my friend, you're finally back.

min systemet-vän är tillbaka efter en lång tids frånvaro.
och som vanligt så hälsar han så glatt när han ser mig och mamma.
det är lite skumt faktiskt, men det känns samtidigt bra att allt är tillbaka till det normala igen.

dagen i den stora staden bjöd inte på många överraskningar... eller nåt sånt.
blev en god lunch med bror och sedan lite strosande i butiker medan han gjorde sitt test.
fick honom sedan att följa med till gallerian för att köpa mig en yoghurtglass med géléhallon. mums!

nu har vi precis kommit hem efter att ha mött upp mamma på tåget och handlat mat.
blir sushi ikväll. underbart! ska se till att bli lite hungrig igen bara.. glassen gjorde nämligen sitt.

mot stan

jag lyckades läsa ut madame bovary igår.
jag är såå duktig. typ.

imorse var jag och solade. tanken var att jag skulle träna innan men hade en jäkla huvudvärk blandat med en sjuhelvetes träningsvärk när jag vaknade så jag skippade det. det fick bli en ledig dag istället. eller vem vet, om det fina (?) vårvädret håller i sig kanske jag testar det nya
löparsetet från craft som jag "råkade" köpa igår. vem vet!?

nu ska jag snart bege mig in mot stan med bror min.
han ska göra nåt engelskatest för ett "kanske-jobb". och självklart ställer jag, som underbar syster, upp och följer med till stan för att ta hand om den lille. det är inte alls för att jag själv vill kika på diverse kläder inne i stan. inte alls. så ego skulle väl aldrig jag vara? ;-)


dagens göra

jag var uppe med tuppen idag och tränade.
det var ju jag och trampen! vi hade ett litet rendez-vous, vi två.

nu är det snart dags att sätta igång med dagens göromål.
ska läsa ut madame bovary och sedan ska jag jobba.
där emellan ska det hinnas duschas, bäddas i sängen och käkas...
och säkert glos lite på teven också. lite rast måste man ju få.

men nu är det dags.
tjingeling på er sålänge.

madame B. och andra lustigheter

jag har kommit en bit på madame bovary nu. ända till tredje och sista delen.
iofs fuskar jag och läser på svenska, men tycker ni ska vara glada över att jag läser överhuvudtaget (över huvudtaget? över huvud taget? överhuvud taget?). förövrigt börjar boken (klassikern, som så många påpekat för mig!) bli lite spännande. nästan så man har lite svårt att lägga den ifrån sig. eller nej, men nästan.
imorgon tar jag tag i sista delen. heja mig!

mamma kom hem med chokladöverdragna mazariner och mandelmassebullar. jag som tänkte sluta äta onyttigt. tji fick jag och så gick det. tur för mig att jag ska ner och träna imorgon bitti. trampen väntar på mig. vi har 30 minuters kvalitetstid att klara av. härligt! måste börja tänka ordentligt på beach 08 nu (som är en jäääkligt lång säsong i år!)... jag ska vara fit värre.

wiie!

for reasons unknown

du tycker att jag beter mig skumt mellan varven.
det är inte ens i närheten av hur jag tycker du beter dig mest hela tiden.

men jag ska sluta bry mig. för uppenbarligen blir det bara fel om man gör det...

tråååååkigt

jaha.. det var ju det här med att ta tag i saker.
har spenderat massa (!?) timmar med näsan i böckerna och jag är trött nu.
men samtidigt borde jag inte sluta. jag borde fortsätta att läsa och förstå.
typ vara sådär duktig som alla andra är som pluggar. men det är svååååårt.
för det är så förbannat tråkigt. inte ens madame bovary på svenska gjorde det hela lättare.

nya grejer

idag har jag testat nåt nytt.
jag fick blåsa i en sån där alkomätare i en poliskontroll. det var läskigt, men lite kul.
nu är första gången iaf gjord. tur bara att jag inte tog en sup direkt efter träningen imorse. då hade jag nog inte riktigt kunna sitta här och skriva om mitt äventyr. hoho.

nu ska det pluggas!
har faktiskt lånat madame bovary på svenska nu. iiiiih. fuskigt värre!


kräset

jora, s'att... jobbet gick välans bra.
hem har jag kommit iaf. även om jag är något sliten. det är sjukt hur höga krav folk har. herregud, köp ett par skor som är lite för små om det är den enda sorten du vill ha. vad bryr jag mig? bara du köper ett par skor av mig när jag slitit arslet av mig för att pleasa dig de senaste 20 minutrarna. det är det minsta du kan göra. så det så! nej, skämt åsido... men folk är fan kräsna.

och jag är trött.
imorgon gör jag ett ryck med skolan och träningen. är det okay?

åååh. jävla bajsdag!

redan på bussen på väg till skolan så kände jag vilken bajsdag det här skulle bli.
att bussen är sen är en sak... men att den sedan kommer och är fullproppad med barn är en helt annan femma. varför måste alla skolor åka på utflykt samtidigt? varför måste dom åka på utflykt mitt i rusningstrafiken (ok ok, kanske inte jätterusning.. men endå!), samtidigt som massa stressade viktiga människor? och hur är det egentligen? måste inte stora skolklasser anmäla till sl om de ska ut och åka så sl har en chans att sätta in extrabussar om det behövs? vem är det som inte gör som dom ska? sl eller skolorna? jag vet att sl suger stenhårt nästan jämt, men i det här fallet tror jag mer på att det är skolorna som suger mest. seriöst! åk en timme senare så finns det säkerligen mer plats på bussjävlarna.

dessutom är jag så sjukt trött på folk som endast och enbart tänker på sig själva.
väx upp förfan! jag tänker absolut inte ställa upp på någon som ignorerar mig helt.
det kan ni glömma.

skitdag!
nu ska jag åka å jobba. det kommer säkert inte heller bli så jävla hallon.


nya tag

den veckan som gick var inte riktigt min vecka.
mycket i skolan och en del jobb gjorde sitt så mycket annat blev lidande.
t.ex träningen. tänkte försöka ändra på det den här veckan, men det började inte så bra.
när klockan ringde imorse var jag alltför trött för att gå upp och träna. så det blev inget av det.
får ta det senare i veckan, för snart ska jag nästan in till hornstull för att ta tag i språkhistorian på riktigt. tillsammans med S ska jag bena ut alla begrepp och förstå allt helt och fullt.
ehm, jora.. så att... det blir nog bra!

min telefon är förövrigt trasig också.
den är inte så jävla kul. det går inte att ringa eller ta emot samtal.
eller det går - men jag hör inget. kul va?


isolerad

det brinner i sollis. kära gamla sollis!
läs artikeln
här!

jag är nästan helt isolerad. det går inga tåg...
hur ska jag komma till stan då? usch usch!
sluta brinn dåååå!

på g...

hittills har jag inte gjort nåt vettigt alls idag.
eller jo, vänta. jag va ju faktiskt iväg imorse på diverse vettigheter och sen tränade jag ju. men sen dess har det inte hänt mycket. jag har läst ikapp mig på bloggar jag missat, duschat länge och väl, smörjt in mig och glott på teve. men såna dagar behöver man. ska ju faktiskt jobba hela helgen så måste njuta av min lediga dag!

nu bär det dock straxens av till centrum och systemet. det ryktas även om att det blir en fika på det.
härligt. en smoothie skulle vara underbart!

tappat sug

jag har liksom tappat suget lite för att blogga.
förhoppningsvis är det bara en svacka, så jag är nog igång igen inom en snar framtid.

idag är jag iaf ledig å det har jag firat med att sola och träna.
ska plocka iordning lite i rummet nu och sen ta mig till systemet.
det blir födelsedagskalas för aprilbarnen ikväll. yeey!

värk

huvudet värker ikapp med resten av kroppen.

det är nog dags att sova.

skjut mig långsamt, någon.

ungefär så känns det.
är trött som en gris och hela kroppen värker.
helst av allt vill jag bara lägga mig framför teven med nåt gott och glo på grey's.
men nej, icke. jag ska plugga!

men imorn, efter skolan 10-16 och jobbet 17-20... då ska jag banne mig sova!


time for bed

man kan tycka att jag borde sova vid den här tiden.
och tro mig, det tycker jag med. men imorgon är det så att det är redovisningsdax.
så här sitter jag. as usual. ute i sista sekunden. jag kan inte det jag ska prata om imorgon, men jag tror inte heller att jag kommer lära mig det ikväll. det är för sent nu och jag var uppe för tidigt imorse. ingen bra kombination, alltså. så nu ska jag snart lägga mig i sängen och drömma om härligare saker.
får gå upp tidigt imorgon och läsa igenom allt en eller två gånger istället, helt enkelt.

god natt!

april, april...

...din dumma silljävel.

jag väntar bara på att du ska ringa och säga så. att allt är ett stort jävla skämt.
jag hoppas verkligen du inte är otrevlig mot mina kompisar eller kollegor!?
oj, va du har gjort bort dig isf!

april, april lina.

jag är så less

jag är så less på att ta all skit från min omgivning.
jag är less på att ta hänsyn till alla andras känslor och glömma mina egna.
jag är så trött på det här livet. jag längtar så tills jag åker.
om 4 månader är det bara jag och E med hela livet framför oss.

längta!

a new obsession

välkomna tillbaka blogg.se.
har nästan saknat er.

har ett nytt obsession.
hamsterpaj.net. otroligt roliga och beroendeframkallande spel.
bloons och a case of the crabs är favoriter. måste klara alla banor och klurigheter. iiih.

so long!