jag tog tag i mig själv

jag har äntligen bokat hyrbil. duktiga jag. vet inte om jag kan säga detsamma om killen i telefonen som hjälpte mig... på något sätt lyckades han krångla till allt flera gånger. men jag tror vi löste det tillslut... fast det märker jag inte förrän vi står på LAX och väntar på vår bil. vrålåk eller rostskadat kadaver - det återstår att se!

nu ska jag städa. mamma kommer hem snart och det vore tråkigt om hon dog av en hjärtattack det första hon gjorde, kan jag tycka. köket ser ut som ett slagfält. vardagsrummet och toaletterna likaså. mitt rum får se ut som en krigszon ett tag till... för där är det ändå ordnat kaos. jag vet precis vart jag ska leta efter kläderna nånstans.

det är jobbigt att sakna redan efter en dag... hur ska 5½ månad då bli?
galet!


klump i magen

jag åker snart bort i 5½ månad.
under den tiden kan allt och lite till hända. det är mycket jag riskerar att förlora här hemma. mycket som betyder massvis, mycket som inte betyder ett skit egentligen. men hur som helst är det mycket. om inte det ger en stor jävla klump i magen så vet jag inte vad som skulle kunna göra det.

men trots det så ser jag fram emot att åka. på riktigt.

5 dagar och 10 timmar kvar. det ni!


ledig

äntligen ledig. 7 dagar på jobbet är avklarade... nu är det en ledig innan det är dags att pinas igen. men jag ska väl inte klaga. har ju bara en fucking vecka kvar i det här landet. EN VECKA! det är ju ingenting. iiiiih!

sitter och funderar på vad jag ska göra idag. solen lyser inte lika starkt som jag hade önskat. it sucks. förhoppningsvis skärper den till sig snart så jag kan jobba lite på (den nu nästintill obefintliga) brännan. måste ju komma ikapp alla jävlar som varit lediga. bråttom bråttom. haha.

och varför är ingen annan än jag ledig? buuh!

i kissed a girl

den här låten är väääldigt medryckande... don't you think?

katy perry - i kissed a girl


just dance

det är helt sjukt hur danssugen jag blir av den här låten.
jag vill bara ut och dansa tillsammans med heta människor och ha sådär underbart kul.
men jag får snällt vänta... till lördag kanske?

"dance. dance. dance. ju-ju-ju-just dance!"

lady gaga - just dance


sjukt duktig

ibland chockar jag mig själv... och hela omvärlden också för den delen.
jag har ägnat i stort sett hela kvällen åt att städa. detta har resulterat i ett (i stort sett) skinande hem. nåja, näst intill iaf. det ser iaf helt okay ut nu. det känns bra och förhoppningsvis slipper jag ögonkli och näsrinn nu också (lina vs. damm & katthår 1-0!). är väldigt stolt över mig själv faktiskt.

annars då...
12 dagar kvar tills vi åker. hej ångest!
fast jag längtar, det gör jag verkligen. fy tusan va roligt vi kommer ha!


äntligen lite ledigt

sådärja... 7 arbetsdagar på raken är över. nu är det ledigt i 2 dagar (eller bara 1½ kvar juu) och sen är det 7 till. det ska väl gå relativt smärtfritt hoppas jag. när allt det är över är det alldeles snart dags för avresa nämligen. vi är nere på 15 dagar och ett antal timmar. det är inte långt kvar nu...

dagen har spenderats med E. det blidde en sväng till täbban som omväxling... sen har vi lekt med våra studentleg. vi fick leta som sjutton efter en fotoautomat som fungerade men nu är det kirrat. och ikväll blir det vin-drickande med H. urtrevligt! kanske en utgång på det? iiih.

hörs om några dagar... nu ska det nämligen njutas av ledigheten.

19 dagar...

dagarna går alldeles för långsamt fram... men samtidigt rusar dom iväg. det går egentligen inte alls ihop, men det är så det känns. det är inte alls lång tid kvar tills livet förändras drastiskt under ett halvår. och efteråt kommer ingenting vara sig likt igen. absolut ingenting. rädd - jag? jovars...

nitton (19!!!) dagar kvar. det är inte ens 3 veckor. det är ingenting.

DET är läskigt!

leave out all the rest

när jag ändå är inne på musik...
den här låten är helt underbar. linkin park är typ helt underbara...

"and when you're feelin' empty
keep me in your memory
leave out all the rest"


linkin park - leave out all the rest


feelgood

jaa, jag är en sucker för blonda söta killar.
och ola är bland det vackraste på denna jord. haha. medryckande musik också... eller vad säger vi? jag gillar iaf.. men jag kanske är partisk? kan vara så. men enjoy! 

ola - feelgood


lite lina-tid

äntligen (om man får säga så?) har jag en kväll för mig själv. tydligen är det en bristvara i mitt liv, och jag borde väl egentligen inte klaga eftersom sällskapet allt som oftast är det bästa... men en kväll för sig själv ibland är väl inte alltför mycket begärt? egentligen liksom. jag kanske är mycket för att vara ensam också. mer än andra kanske? lite mer självcenterad liksom. eller?

nåväl, ikväll är det bara jag som gäller. moi, moi, moi! underbart.
iofs måste det tvättas och diskas och städas här hemma... så jag får klämma in lite sånt också. men föööörst; middag! bättre sent än aldrig, right?

världssämst

jag är världens sämsta människa.
jag har blivit någon jag inte alls ville bli och allt går bara käpprätt åt helvete. utför och nedför.
vilken jävla soppa. hur ska jag lyckas ta mig ur det här?

förlåt alla.

sex and the city

sååå... nu har jag och E äntligen sett filmen som alla pratat om.
och jaaa, den va helt fantastisk. se den!


fredag

typiskt.
det är underbart väder men vem jobbar? jo, jag såklart! det suger...

var uppe arla imorse för att följa med och hålla E i handen när hon skulle vaccinera sig. inte för att E riktigt behöver någon som håller henne i handen, men ifall att så hade jag varit där. se så snäll jag är. sitter ganska mycket och ångrar att jag erbjöd mig att jobba imorgon. en ledig lördag vore ju faktiskt inte helt fel... men det är pengar och jag är ju faktiskt ledig på söndag. jag får inte var kinkig, liksom.

nu snart är det snart dags att bege sig. ännu en trevlig dag på intersport väntar...

torsdag

idag är jag leeeedig. wiie!
ändå har jag spenderat en halvtimme på jobbet. jag kan helt enkelt inte slita mig... eller som J sa; du kommer säkert springa in på varenda intersport du hittar runt världen och fråga om du får jobba. haha. ja, det kanske man skulle göra... eller så skiter jag helt enkelt i det. nu har vi iaf beställt ryggsäckar. eller jag hoppas iaf att chef tog tag i det, men jag vet också att han inte är helt att lita på. får kontrollera saken imorgon. men iaf; snart är vi på väg. iiiih. imorgon är det bara en enda månad kvar tills vi åker. åååh va jag längtar!

nu hoppas jag att J hör av sig snart så jag kan göra nåt vettigt av den här dagen. men fram tills dess ska jag städa upp i rummet! det behövs. kanske borde jag duscha också...
nåväl, jag har ju tid.


mcdonalds-förbannelsen

jag är läskigt beroende av donkens nya glass - chocolate dream. den är helt underbar! jag är iaf nästan så beroende att jag gärna tar bilen enda till donken i hägernäs för att få äta glassen... och med mig har jag självklart min kåmpanjon E (det är vi mot världen). men det har inte gått så jäkla bra de senaste gångerna... allt som oftast är glassmaskinen trasig. och ikväll tog glassen slut mitt framför ögonen på oss. hallå liksom!? hur kan dom göra så mot mig? jag och E är övertygade om att det vilar en förbannelse över oss. jag ser ingen annan förklaring...

hey hey!
all the way DJ
let it play
hey hey!
can you hear me?

onsdag

sitter och tittar på mamma som är i full färd med att packa bilen. det är lite sorgligt och jag har lite ångest... hur i hela friden ska jag klara mig utan henne i 4 hela veckor!? scary!

snart är det dags att bege sig till jobbet. får bli cykeln dit idag för efter jobbet ska jag ta mig till P så fort som möjligt, är iaf tanken. dom ska grilla och jag ska hålla dom sällskap. typ. så är det när man slutar sent... då missar man allt det roliga. men lite gänghäng på kvällskvisten när man är ensam hemma är alltid välkommet! wiie!


rädd

saker och ting skrämmer mig. somliga mer än andra.
och känslor är nog det som skrämmer mig mest av allt.
jag är helt jäkla oförmögen att uttrycka känslor, och det förstör så jäkla mycket. men jag antar att det är så man blir efter ha blivit bränd ett antal gånger... tyvärr är det rätt fina människor som får lida för något som andra har gjort. och det är allt annat är rättvist.

nu ska jag lyssna på bra musik och tänka på bra saker.

tisdag

jag sov länge imorse. jättelääänge. det var nog välbehövligt, men ångestframkallande. jag hatar (alltså verkligen hatar) att sova bort dagarna. men det var så svårt att slita sig just imorse ;-) och varför ska jag inte få sova? egentligen liksom.

nu ska jag äta en sista middag med mamma innan hon drar på semester. det är sorgligt! kommer sakna min mamma... kommer inte få träffa henne på 4 veckor. hjälp liksom! och sen har jag bara en helg med henne innan jag drar. läskigt. hur ska jag klara mig utan min mamma? E, du räddar mig va?