långsam

på 3(?) timmar jag lyckats läsa 100 sidor, typ. det går fan inte snabbt för mig...
men det är så sjukt tråkigt emellan varven. i couldn't care less, liksom. eller nej, det är sånt jag kanske borde bry mig om. men just nu är det för mycket. för mycket ord som snurrar runt. jag orkar helt enkelt inte. men jag måste. suck.
kom igen lina. bara 50 sidor kvar. sen har du bara 2 texter kvar... JIPPIE.

valborg idag. orka?
jag är för gammal för att fira valborg; har ingen lust att dricka, festa eller kolla på nån brasa i kylan... men samtidigt får jag ångest om jag bara ska sitta hemma själv. dubbelt. paradoxalt. men mest jobbigt. vad ska man göra egentligen?

nattliga insikter

läste igenom gamla blogginlägg...
"jag kan inte ens skriva ett första utkast till en text utan att känna pressen för att få det perfekt. vafan liksom! nu sitter jag här... med 2 dagar kvar och jag har inte skrivit ett skit. nä, men det är underbart lina. riktigt jävla duktigt. grattis, det blir nog säkert ett VG om du stresskriver. SMART!"
det som är riktigt komiskt är ju att jag fick ett VG. haha. så nu vet jag precis vad jag ska göra till den här tentan... erhm.

har sett alla SAW filmerna nu. på en helg. sista nu för ett litet tag sen...
jag är rädd. dom där maskerna å allt blod och benbrytande var för mycket.
härliga drömmar är att vänta.

fotboll på lördag. gött. imorn bokar vi biljetter...

sämst

HAHA. jag är så jävla dålig..
orkade läsa 10 sidor ungefär i min bok... sen somnade jag. å så sov jag i typ 2 timmar.. eller det var nog mer. å nu sitter jag här; trött som en gnu, med huvudvärk å ingen som helst lust att fortsätta läsa i min oerhört ospännande bok. jag vill inte. vill typ fortsätta sova å inte vakna förns den här veckan är slut. förhoppningsvis har någon tagit tag i min hemtenta tills dess också. where the hell is my motivation? den kanske försvann tillsammans med all sömn i helgen. inte lätt det där. ska försöka ta mig i kragen snart. eller typ efter middagen. hjälp mig någon.

bara lite störd.

jag har störda sömnvanor. iaf ibland - å oftast på helgerna.
but i like it. vet inte om alla andra som drabbas uppskattar det lika mycket som jag bara, men det skiter jag i =D dom borde iofs vara vana vid det här laget; så ofta som vi sover tillsammans, menar jag. haha. jag undrar när jag sov hemma en helg senast? en hel alltså. men äh, det är bara gött som sagt.

idag borde jag verkligen plugga. hemtentan ska ju snart vara klar... å än är inte allt färdigläst. illa! borde städa i rummet också.. suck. har inte alls någon lust. men det är bra att dagen är lång så man hinner med allt kul =P

vafaaan.

råååååkade köpa en bikini idag. det blir min 21:a, typ. vet inte varför jag fortsätter köpa saker jag inte behöver, men det är så kul. det är som att köpa skor. man kan aldrig ha för många ju. dessutom är dom relativt billiga. me LOVE.

MFF - AIK at the moment. skitmatch. jag vet inte vad AIK gör... spelar fotboll kan jag dock inte kalla det. 4-0 i baken just nu liksom. sååå pinsamt. hoppas dom fixar det här tills den 5e maj. då blir det råsunda för min del. weeei. AIK - HIF är det då. heja GNAGET. så kan man passa på att se henke in action. kommer bli grymt. hoppas bara jag slipper skämmas då. så AIK, skärpning tills dess.

släpp mig, jag är röd. HAHA.

I'm a rolling wave without the motion.
A glass of water longing for the ocean.
I am an asphalt flower breaking free, but you keep stopping me.
Release me!
Release me!

jag är röd lite varstans. men mest på magen. det är solen som är boven i dramat! men jag ska inte klaga. älskar att solen har tittat fram två dagar den här veckan... å älskar ännu mer att den tittat fram när jag varit ledig å kunnat ligga på balkongen hela dagen. så himla härligt! nu hoppas jag bara att det iaf blir okej väder i helgen när jag är ledig. för en gångs skull, liksom. PLEASE.

ja, då vet jag hur mycket du egentligen bryr dig. tack för den passningen.

kaos å tårar - welcome to my life.

ibland orkar man bara inte med all skit. typ som nu.

hemma är det kaos; det skriks å gråts om vartannat. mitt i allt står jag med tårar i ögonen och händerna för öronen. jag försöker gömma mig för det onda men det lyckas alltid tränga sig igenom mitt skyddande skal. varje gång. som ett barn. hur länge till orkar jag stå och se på? hur länge kan jag tolerera det som sker? hur lång tid tar det till jag faller ihop och dör - pga severe inner damage? hur mycket mer skit kan jag ta? hur mycket mer skit kan någon ta?

och med dig... det gör ont. fruktansvärt ont. jag hatar att jag bryr mig och jag hatar att du inte bryr dig. it's as simple as that. jag önskar, hoppas och blir besviken. en ond cirkel så. och det är alltid du. du som en prins, den enda prinsen. min prins. men det var länge sen det var så. som i en dröm. drömmarnas dröm. FAN vad jag hatar mig själv för att jag avslöjar det här (inte för att jag tror du läser...) men kanske är det här den enda vägen för mig att släppa taget och glömma? jag kanske måste erkänna allt för mig själv istället för att dölja det? kanske är det bara då man kan gå vidare? jag önskar iaf att det funkar så. jag önskar, hoppas och blir besviken. den onda cirkeln. återigen.

livet är allt bra härligt. don't you think?

bäst, and yet so sad...

ibland chockar jag mig själv. fixade ett VG på hemtentan; samma hemtenta jag typ gav upp å lämnade in mer eller mindre ofärdig med siktet inställt på U eller G-, på sin höjd. men tydligen är jag bäst endå, vilket alltid är betryggande att veta. HOHO. nej lina, skärpning! högmod går före fall. det är ju faktiskt dax för en ny hemtenta nu...

mitt liv är kaos. jag känner saker jag inte borde känna å jag tänker på personer jag inte borde tänka på. jag orkar inte. jag orkar inte må dåligt igen. jag vill vara lycklig nu... jag tycker verkligen att jag förtjänar det. du har spökat i mitt huvud alldeles för länge å jag vet att det är dax att gå vidare, att släppa taget. men ju mer jag försöker ju svårare blir det. jag vet inte varför. det bara går inte å det är så himla jobbigt. jag saknar dig å jag vill vara med dig men jag vet att det inte går. vi funkar inte tillsammans =( men just nu, just idag, önskar jag att vi gjorde det. just idag är saknaden som värst.

soooool

inget tentaresultat ännu. det stör mig något så fruktansvärt... skulle ha fått det igår, då det gått 3 veckor. men icke. nu börjar jag undra om det här betyder att jag inte klarat den? eller om min lärare aldrig fick den? undrar om någon annan fått veta sitt resultat än...? kanske ska börja i den ändan innan jag hetsar upp mig alldeles för mycket.

imorse såg vädret inte alls någe kul ut. men sen så blev det UNDERBART. har legat ute sen klockan 1, i bikini, å solat å pluggat om vartannat. helt jätteskönt. inte pluggningen då... men solningen. hehe. så nu är jag brunare än brunast (!?). ehm, eller kanske inte... men jag är på god väg =D dock är jag fortfarande mycket förundrad över hur jag lyckas få märken på axlarna efter en "vanlig" bikini eller linne, när jag använder halterneck!? kan någon vänlig själ förklara detta? emily kanske? för jag fattar inte ett dyft... men det är som vanligt. hoho.

derby ikväll. AIK-HAMMARBY. jag tippar på 3-1 till gnaget... det är iaf vad jag hoppas på å tycker skulle kännas bra.
HEJA AIK!

ge mig!

VART ÄR MITT TENTARESULTAT!?


måndagstankar

nu har jag varit vuxnast å deklarerat. det betyder extrapengar till mig runt midsommar. GREAT!

ibland gör du mig bara så ledsen. å jag blir så pissed på mig själv som låter dig göra mig illa, varje gång. varför kan jag inte bara inse att vi inte kommer kunna umgås med varandra å vara kompisar utan att någon blir sårad? i de flesta fall (eller i alla kanske?) är det ju jag som får ta emot det hårdaste slaget. jag vet inte var jag har dig. jag vet inte vad du vill. å jag vet absolut inte vad jag vill. VARFÖR ska det vara så sjukt svårt för? jag önskar mig ett lätt liv. ett lyckligt liv. förtjänar inte jag det? jag förstår inte vad jag gjort som säger motsatsen...

jag vill flytta. börja om från början, i en egen lägenhet. där det bara är jag som bestämmer. fan va underbart.

U, G eller VG? haha

jag var förvirrad imorse. riktigt. lyckades på nåt vänster få för mig att jag inte alls var tvungen att gå upp klockan 8, utan lugnt kunde sova vidare till 9. vilket inte var fallet, såklart. klockan 9 skulle jag ju sitta på bussen. hur som helst, tur att jag nånstans i bakhuvudet förstod hur fel jag hade å vaknade i tid. inte för att jag hann med bussen men det var inte mitt fel. den var FÖR tidig. fick prova en ny buss istället. å det gick ju kanoners =)

det österländska horoskopet i metro idag sa åt mig att "titta bakåt på mitt liv ibland". varför skulle jag vilja göra det? finns det nån vettig anledning? där bakom finns bara ett krossat hjärta, massa svek och hat. jag vill se framåt istället. leva i nuet liksom. tycker inte horoskop borde uppmuntra folk till att bli deprimerade. hoho. tvärtom ska det vara...

GE MIG MITT TENTARESULTAT! nu...!

snart måndag.

inget derby på tisdag. biljetterna var slut.... snopet! eller kanske inte.

har nu vikt om alla kläderna i byrån och garderoben. förutom strumporna, som jag inte orkade sortera. passade också på att räkna antalet bikinis där i. slutade på 20 överdelar och 19 underdelar. undrar varför det är så? kan tycka att jag borde ha fler underdelar, men tydligen inte. men aja. förresten, är det mycket? hinner knappast använda alla varje sommar =)

borde väl egentligen fortsätta städandet nu. typ damma och dammsuga. men usch va jobbigt!
tror jag ska ta mig en grapefruit istället. mums. söndagslöftet; inget godis, choklad eller chips. springa minst 3 gånger denna vecka. simma minst 1 gång. kanske borde göra några sit-ups å sånt också? oj så mycket. wish me luck!

världen är full av idioter

skitdagen blev precis lika skit som jag misstänkte.
fan va mycket jobbiga människor det finns. jävla idioter. en av nackdelarna med att jobba i butik är att man stöter på dom mest udda och störda människorna i samhället. fattar inte vad folk tänker med? hur kan man typ kräva rabatter när man handlar? "jovisst, jag förlorar gärna mitt jobb så du kan komma undan några kronor billigare!" vafan. handla inte så dyra saker då om du inte har råd. pissidiot. å hur fan kan man tro att man ska kunna få lämna tillbaka ett par använda skor? som det inte är ett endaste fel på? med motiveringen att man "brukar ha 43 i alla andra skor men i just dom här skorna va det för litet" jaha... å det märkte du inte förns efter du sprungit maraton i lera? PUCKO. finns så jävla många idioter. å jag hatar dom allihop. dom förstör mina dagar, mitt liv å mitt humör. ska slå dom hela bunten.

skola imorn också. å helst derby på tisdag. pleeeease. jag vill gå.

bajssöndag

söööööndag. å jag är tröttare än tröttast.
har ingen som helst lust att jobba idag. å absolut ingen lust att ha på mig den där hemska tröjan jag fick igår.
suck. har faktiskt ingen lust att hjälpa människor idag. hemska tanke. rädda mig någon.

anti som a =P

idag har varit en antidag. en riktig sådan.
kändes redan när väckarklockan ringde imorse. varför är man alltid så sjukt trött? jag har varit ledig och sovit hela veckan men ändå är jag tröttast varje morgon. jag fattar inte. önskar jag var kvällstrött och morgonpigg, inte tvärtom. undrar om livet hade känts lite lättare då? kanske. fast då hade sena kvällar varit tungt. hmms. tåls att tänkas på.
anyways. har verkligen stört mig på allt och alla idag. nästan. det var för mycket folk på bussen, för långsamma människor framför mig, folk som säger dumma saker, ovettiga människor, skrikiga barn, skitpendeltåg som går sönder, donken som är fullt, vinden som blåser för hårt och kyla, kyla, kyla. suck liksom. ibland önskar jag att jag var ensam i världen. eller iaf att jag kunde trolla bort alla andra när jag kände för det... det skulle vara grymt.

ikväll ska jag låsa in mig i min ensamhet. det ska bara vara jag och... teven? nej, jag vet inte... men ensam vill jag nog vara. ska pyssla lite, med mig själv och med andra saker. å stryka fina grejer... hoppas jag lyckas. annars blir nog emily arg. hoho. imorn är det jobb. fyfan va kul. har inte varit ledig på 5 helger? men nästa helg, då ni. då är jag ledig.

torsdag

jag köpte årets första bikini idag. inte för att jag verkligen behöver en bikini, utan mest för att det är så kul. blev en jättefin från H&M som jag spanat på länge - vit med en fjäril och blommor på. å nu är den äntligen min. jippie! jag älskar bikinis nästan lika mycket som jag älskar skor. farligt värre.

snart ska jag bege mig till andra sidan stan. skärholmen för att vara exakt. ska leka etnolog ett tag hos katarina. spännande värre. vi ska undersöka identiteter, så vi kan briljera lika mycket som vanligt på seminariet på fredag. wiiie. vad gör man inte för den där skolan egentligen? hoho.

sommar snart - vad ska jag göra? gotland planerat. men vad mer?
frankrike med mamma? eller med kompisar? eller nån annanstans med kompisar? eller ingenstans alls? kanske ska jag jobba hela sommaren? kanske ska jag vara ledig men vara hemma i sverige? usch, vem vet. inte jag iaf!

tankar i massor

såg just grey's anatomy. fastnade för orden "stop chasing me, if you can't catch me".
det är väl typ så allt känns just nu. med dig. med oss. varför? varför igen? det är liksom inte okay. det är inte okay att dra in mig i din berg- och dalbana. inte igen. jag har redan gjort det. flera gånger. det gör ont. det gör verkligen ont. du har inte den rätten. inte nu. inte igen. jag känner mig så otroligt billig. som nåt du tar för givet. men det funkar inte så... inte längre. jag finns inte här när du känner dig ensam, när du misslyckats med andra. jag förstår inte vart du fått den idén ifrån. det gör mig ledsen. jag är inte här på jorden bara för dig. inte det minsta. jag vill gå vidare, men du verkar inte vilja låta mig? men newsflash - du måste. du måste släppa mig. vi kommer aldrig vara ett vi igen. inte på det sättet. det är för sent nu. det funkar inte. jag kan inte. jag känner inte så. inte alls längre. du är inte samma person för mig. jag känner inte dig - du känner inte mig. vi har inget gemensamt. det vet vi. eller jag vet. och du verkar ha vetat det senaste turen. vad är det som är skillnad nu? att jag har gått vidare? att du inte fick den andra? åh. suck. jag vet för mycket för att du ska kunna komma undan för lätt. tyvärr. men du kan inte ta konsekvenserna för ditt handlande. du kunde inte senast och du kommer inte kunna nu. jag vet inte varför du lurar dig själv. du tappar fokus. du missar det viktiga. eller det jag tycker är viktigt. så länge allt sker på dina villkor är det okay. men det funkar inte så. inte nånstans.

jag kan helt enkelt inte. jag vill nog inte heller... jag trivs med mitt liv. mitt liv utan dig. men varför kan jag inte släppa dig helt? varför vill jag både ha kakan.. och äta den? HJÄLP =S

javisst.

AIK tog sin första seger i allsvenskan igår. weeeeei. IFK hade inte en chans... hmmms... eller nåt. vi kan låtsas iaf.
hur som helst, sista platsen byttes mot en mittenplats i tabellen. dock under DIF men det ändrar vi på nästa gång.
derby mot HAMMARBY, nästa. scary. man vill ju nästan se det på plats... frågan är om man vågar.

idag är det plugg som gäller. heeeeela dagen. läste ju inte det jag skulle igår. de 3 utannonserade timmarna byttes mot 2, kanske? emily räddade mig. blev en tripp till kista istället där jag hittade en fin klänning... nu var det iofs inte jag som skulle ha grejer egentligen, men man måste passa på när man äntligen hittar nåt =) typ. eller hur...

aja. tillbaka till texterna om identiteter. sjukt kul och spännande... (eller inte...)

ledigt..

det är skönt att vara ledig. skönt att kunna göra allt i sin egen takt...
typ äta frulle när man vill, hur man vill. och duscha när man vill, hur länge man vill. gött värre.

idag borde jag ägna massa timmar åt skolan. borde läsa både en och två böcker... men eftersom jag vet att det aldrig kommer hända så blir målet för dagen mer realistiskt. jag måste läsa minst 3(?) timmar. det är nästan vad en bok tar. eller en halv. HAHA. aja. som belöning för min duktighet (om jag lyckas, vill säga) är att jag får se IFK-AIK på teven. weeeeeeeeeeei. HEEEEEEJA AIK.

godissugen. men ICKE. inget mer sånt.. det är mitt och emilys måndagslöfte. usch.

nyttigt värre

asså shit. det är så kul. tänk vad så lite kan göra så mkt. GÖTT som tusan.

dumma sol som inte visade sig en sista dag. man blir ju ledsen för mindre. istället fick jag släpa emily (eller nej, hon följde med friviligt) till stinsen för att köpa godis. nyttiga som vi är. men det blev ju en promenad innan. bättre än inget? dessutom träning nu ikväll. jag FÖRTJÄNAR godis. faktiskt.

neh. ska nog sova tidigt ikväll... efter PB =)

sooooooolen. komsi komsi

jag tänkte sätta mig på balkongen och plugga men mina planer grusades av ett stort, dumt moln. ILLA.
det som var så varmt när jag gick hem. vad hände? solen försvann på 5(!) minuter. galet. vad ska jag nu gö?

seminariet idag gick över förväntan. vi är så otroligt duktiga på att snacka en himla massa skit. kan inte bli mycket bättre tror jag. helt och hållet bäst. ganska kul hur man kan anstränga sig så lite men endå vara så bra. HAHA. grymt!
men kanske borde man börja anstränga sig. man kan inte glida på en räkmacka hela tiden. allting har ju ett slut.

nej... kom tillbaka nu solen. i miss you!
kika in på
pixboxen förresten. bilder från grillkvällen. RÖJ!

obetydligt

idag har det varit såååå underbart väder. älskar solen och värmen! synd att sitta inne och skriva här... så tror jag skiter i det. för stunden iaf. heppåre.

I ain't missing a thing!

jag läste aldrig ut mina 50 sidor. min duktighet försvann... ILLA!

fredag kväll. vad gör jag? ingentiiiiing.
har spenderat tiden hittills med att glo på OTH-avsnitt. älskar den serien fortfarande. börjar iofs känna igen mig i avsnitten nu. trist men det betyder ju att jag börjar komma ikapp. weeei. inte så långt kvar tills jag är i fas med avsnitten som sänds i amerikatt. då har jag nya avsnitt att se fram emot varje vecka. what a life!

jobb imorn och mycket som måste fixas. suck. börjar känna en viss panik...
men det löser sig väl. har ju det viktigaste - drickat. HAHA. alkolisten har talat. nej, sån är jag inte. hoppas bara allt med maten löser sig. kan bli jobbigt att komma till årets första grillfest utan nåt att grilla. det hela förlorar sin innebörd lite då. typ. kanske. men det blir morgondagens problem.

nu är det snart sovdags. bara lite kläder att vika ner. ordning och reda - pengar på fredag. haha. nej.

rikedom

idag har jag iaf varit duktig. ungefär så duktig att jag förtjänar en god middag och lite godis ikväll.
har suttit ute på balkongen hela dagen (nåja, från 1 i varje fall) och läst om chilenska flyktingar. weeei. har fortf 50 sidor kvar dock och jag BORDE läsa ut boken idag. borde borde borde. ligger ju redan en massa böcker efter. typ 3 för att vara exakt? KOM IGEN lina.

blir ingen ledig helg för min del. jag är FÖR snäll, helt enkelt. men kan man säga nej om man inte har nåt annat för sig? alltså egentligen? "nej, alltså tyvärr. tänkte ligga på soffan och pilla naveln hela dagen så jag kan inte jobba" ?????? kanske inte ger en alltför positiv bild av en själv. eller? fast, aaah... egentligen kan man ju säga nej. men men. skit sammaaaaa. jag blir rik!

wooooonderful

första skoldagen på en vecka är avklarad. och det blev en lång en....
10-15. det är inte ofta jag är i skolan så länge. faktiskt händer det inte alls. inte på en och samma dag iaf.
men aja, måste man så måste man. vi blev klara(?) med semiuppgiften till på måndag. frågan är bara om den är bra nog. HAHA. det märker vi. ambitionerna är högst ibland. ibland inte. typ som nu. har inga ambitioner alls. skönt!

jackan från la redoute var absolut inte bra. inte nånstans. jag är jättebesviken. den skulle vara figursydd. undrar fan vilken figur som sytt den efter. inte nån normalfigur iaf. eller är min figur så himla onormal? tåls att tänkas på...
hur som helst... jag är utan vårjacka. det är liiiiiite oroväckande. eller äsch, har ju dom gamla. men hur kul är det då? på en skala liksom? inte så värst kul alls ska jag tala om. får ge mig ut på jackjakt. kanske även fortsätta min skojakt. mina underbart fina nikeskor är ju inte riktigt så våriga/somriga som jag behöver. men men. det där löser sig nog ska vi se. om inte annat har jag ju ett antal gamla att välja på... men som sagt, hur kul är det då!?

ledigt imorn. underbart. trivs som bäst med att göra ingenting.

fortfarande oduktig...

NEHE. så var det med den pluggdagen... JÄVLIGT duktigt, lina.
jag har läst ett kapitel. 50 sidor. på en hel dag. värdelööööööst!
men till mitt försvar är boken om orientalism urtråkig. verkligen. jag förstår inte varför jag måste läsa den. jag förstår inte vad den kan tänkas ge mig. jag förstår inte vad den har med min kurs att göra. iofs förstår jag inte ens vad kursen jag läser nu handlar om. HAHA. men det är väl ett annat problem. tills dess läser jag... inget? eller långsamt?

iaf. min jacka har kommit till ica edsberg.. weei. ska nog upp och hämta den så jag kan leka med den.
jag hoppas verkligen den är bra. och fin. och underbar. precis som jag vill ha den. kan man ha sån tur?

du gör mig förvirrad. jag vet inte alls vad jag tycker om det här. smickrande? javisst. men jobbigt.
varför kunde du inte bara hålla munnen stängd. varför gör du såhär mot mig? varför nu?

shoes

dom fiiiiiiinaste skorna i världen är mina, bara mina!

om 4 minuter ska jag plugga. det kom emily och jag överrens om igår. kl 12 ska böcker öppnas och anteckningar göras... iaf för min del. det kommer bli.. kul? nej, kanske inte så värst. men jag måste läsa ut minst en bok idag. dom har börjat gnälla om den på biblioteket. förseningsavgift och så. suck. jag SKA lämna tillbaka den. ta det lugnt.

grillpremiär i helgen, ryktas det om. hoppas det blir varmt och underbart...!

OJ. nu är klockan 12.01. mot böckerna!

wihoo

jag har fortfarande inte öppnat skolböckerna. det är såå illa. men får göra det ikväll.
blev shopping istället idag. jag har fyndat. ett par fornarina-jeans för 500 kr. helt ok. I love barkarby outlet. såg även finaste skorna som jag bara MÅSTE ha. såg dom på stadium dock... vilket gör det hela lite jobbigt. tänk om vi får in dom på intersport så jag får massa rabatt. eller tänk om vi inte får in dom å så tar dom slut. gaaah. beslutsångest.

jahapp. middag om 2 timmar... vad ska jag göra fram tills dess?
en promenix kanske? träna har jag ju redan gjort. äsch. det blir gött!

dum, dummare, dummast!

kalmar vann. det suger.
aik ska ju vinna allt - hela säsongen. och vinna allsvenskan.
det är vad jag hoppades. och drömmer om. men nej nej...

jag blir så arg på folk som säger åt mig vad jag ska tycka, tänka och känna.
lägg av, liksom. jag har en egen hjärna och ett eget hjärta. jag känner det jag känner.
nu har jag en dum press på mig att känna så som vissa tycker att jag ska känna...
och visst, jag känner ju så. men bara för att, så sätter jag mig på tvären.
ingen ska NÅGONSIN tala om för mig hur, vad och varför jag ska göra. inse!

pratade med anna idag. hon ringde enda från landet down under... det var trevligt.
är bara så sjukt avis. jag vill ju också åka bort... bort från all skit. dumma skola!

dammrådisar å jag...

I'm back on track. 14 timmars sömn - räcker det?

idag är det måndag, men det är en söndag-måndag. för man är ledig. så imorgon blir det en måndag-tisdag och inte en vanlig tisdag. det gör att fredag egentligen ska vara en torsdag. oj, så förvirrande. hehe. men så skönt.

idag är iaf en sån där perfekt dag att städa på. det är hemskt väder ute (det snöar liksom!), jag är seg och hela familjen(?) är hemma. skönt att hålla sig borta och pyssla med sitt. även om det är städning. hatar det. men nångång ska det göras också... kommer dock sakna alla dammråttor. vi har ju blivit så bra vänner nu =P

trött

okay, jag är villig att ge med mig lite. sömn må vara överskattat, men det är fan nödvändigt.

jag är helt slut! skulle kunna sova i ett dygn i sträck, utan problem. men sånt ger mig ångest så det ska vi inte testa.
det är en ledig dag imorgon. skönt. jag vill shoppa! jag ska ha påsklov en hel dag till - så det så. kanske ska jag dra med mig min mamma på ett litet äventyr? vi får la se. måste se om jag ens vaknar först, iofs. HAHA.

skum stämning hemma idag. vad håller ni på med?
det är lite sent att leka hemmapappa nu. jag vill inte att du är snäll, gullig och bryr dig. det funkar liksom inte.
det ändrar ingenting. det är för sent. det ger mig dåligt samvete. jag är långsint. förlåter inte i första taget...

svårt att sova? javisst.

nu är det bevisat. sömn ÄR överskattat.
blev väl runt två timmars sömn i natt. dessutom spenderade jag dom timmarna intryckt i väggen.
min säng är typ inte riktigt stor nog för tre personer. men mysigt var det ju iaf.. haha. eller nåt =)

jobbhelgen är över. nu är det en dags ledighet innan jag borde sätta igång på riktigt med allt igen.
typ som att plugga och att sova lite normalt. måste verkligen skärpa mig. kan inte fortsätta såhär.
haha. kommer dö inom en snar framtid isf. det bådar inte gott... emily, hjälp mig?

kan folk sluta ge mig påskgodis? jag bara äter o äter... =P

fundiluringar

läste just ett mail från moster. fina människa.
värdesätter hennes ord så högt. och jag vet att vi måste vara starka - jag försöker verkligen. men det är inte alltid lätt. ibland vandrar tankarna iväg till det onda och då spricker allt.... men det är kanske precis vad som behövs? ett litet avbrott från all styrka, för att veta när man verkligen är stark. eller? äh, jag vet inte.

hade stora planer för kvällen; skulle bada, fixa naglarna, städa rummet, glo på film och bara vara.
blev inte så. vet inte riktigt var det förstördes. kanske var det när jag somnade? kanske var det när jag kom på att det där lät alldeles för jobbigt? eller kanske var det när brorsan drog hem kompisar? det skulle ju bara vara jag ikväll.
men äsch. får ta det imorn eller på måndag! det blir fett bra.

jobb imorn. gött som faaan. eller nej, nu ljög jag.

glaaaaa påsk. trams!

dom 7 timmarna på jobbet idag måste ha varit dom läääängsta jag varit med om. någonsin.
jag skojar absolut inte. minuterna typ slöade sig fram... helt sjukt. vart är allt folk? sluta leka happy family och ät er feta på påskägg. jag behöver er... intersport behöver er =P om imorgon blir lika seg går jag under! nästan.

öppnade ett kinderägg nyss (fick 6 st av mamma i påskpresent. ett sätt att väga upp för att jag inte fick ett mega-kinderägg kanske?) men inte fick jag nån kul leksak att bygga. nej nej. fick en fånig bläckfisk. dumma!
ska öppna resten av alla ägg och se vilka saker som gömmer sig däri. chokladen sparar jag till senare. weeei!

min dator håller förövrigt på att falla sönder. palla!

pain

alltså. jag älskar mina skor, verkligen, men dom är fan inte sköna att traska i.
men men... vill man vara fin - får man lida pin! eller hur?

fääääst hos murre ikväll. very najs! bilder på
pixbox, som vanligt ;-)

neh, nu ropar sängen. måste förstås rensa den först. jobbigast!

skiiiiiiit

livet suger.
blev ingen sömn inatt heller. inte mycket i alla fall.

kaos hemma igår. på riktigt. min familj är inte hel längre - den är trasigast.
jag kan iofs inte säga att det är nåt jag riktigt gråter över; för jag vet att det är bäst så.
det som gör ont är alla frånskyllningar, elaka ord och skit som kastats kors och tvärs.
det här är ingen annans fel än ditt, pappa. ingen annans. försök inte lätta ditt samvete genom att göra oss illa.
jävel. hoppas du har försvunnit ikväll när jag kommer hem. vill aldrig mer se dig. du äcklar mig.

skönt med jobb idag - måste komma härifrån.

pappa-lös

jag HATAR honom. han är inte längre min pappa.

på tisdag försvinner han förhoppningvis ur mitt liv för alltid. då ska allt som har med honom att gö raderas.
han är inte värd ett skit i mina ögon. hoppas fan inte han kommer hem ikväll!

försvinna

jag har inte gråtit på länge. men ikväll orkar jag inte inte hålla emot.
jag orkar inte vara hemma. jag orkar inte höra allt tjafs, alla skrik och alla hemskheter som kommer där uppifrån. jag orkar inte låtsas som att allt är frid och fröjd när det är precis tvärtom. jag orkar inte. varför är det ingen som fattar!? varför är det ingen som bryr sig? varför är det ingen som räddar mig?
vad har JAG gjort för att förtjäna det här!?


jag vill bara försvinna. jag orkar inte finnas mer... inte här iaf.
måste bort. långt härifrån.

gött mos

jag ÄR trött.
men jag vet... det är mitt eget fel. men endå.

har varit på ica maxi. dom har lösviktsgodis för 29,90 kr kilot. jag köpte massa.
nu i efterhand ångrar jag mig. jag vill inte äta godis. men det är påsk... och på påsk får man!
right!? får väl se hur jag ser ut efter den här helgen. HAHA.

idag borde jag läsa skolgrejer. men istället köpte jag en cosmopolitan.
den är säkert lika lärorik. hmm. nej, kanske ska det sovas istället...

stördast

dessa nattliga utflykter börjar bli mer regel än undantag.
skönt att dela sömnsvårigheten med någon annan! och de som inte delar den med oss kommer att lära sig att göra det tillslut. det ska vi se till =) hoho. va nog ingen som slapp undan ikväll... vissa terroriserades mer, andra mindre.
är vi inte urgulliga?

dags att sova nu kanske. klockan är ställd på 9. bara 3 timmar kvar! lycka till, liksom.
jag lär va glad och pigg imorn! =D

tröttast!

nej, jag gick inte och la mig i tid igår heller. så otroligt dålig... haha.
imorse var jag tröttare än tröttast. det märktes väl mest på mitt oigenkännbara mummel till svar på mammas fråga om det inte var dags att gå upp snart. jag tror jag nämnde sollentuna. vet inte om det var särskilt vettigt. men men.

idag har jag kopierat böcker. usch, va olaglig jag är! men tänk så billigt jag kommer undan.
nu saknas bara två böcker. dom är på franska - vet inte hur dom hade tänkt sig att jag skulle kunna läsa dom.
men det är väl ett annat problem. kanske ska jag låta emily ta tag i det hela? ;-)

våldgästning igår.. hoho.. var det hämnden eller =P mesigt isf.

förfärligt

idag är jag trött. men det är självförvållat, som alltid, så kan väl egentligen inte klaga.
mamma tycker jag är underlig. hon kan inte förstå hur man kan välja att åka och äta mitt i natten för att sedan inte komma hem på flera timmar. börjar nästan hålla med henne. jag är nog inte helt frisk... men kan trösta mig med att jag inte är ensam om det heller. emily är ju vid min sida allt som oftast =) men vi har väl aldrig blivit beskyllda för att vara helt normala, kan jag tänka mig. men det bjuder vi på!

dagen har försvunnit ifrån mig. men så går det väl när man aldrig går och sover.

helt cepe =D

god morgon, god middag, god kväll.
jag har inte lagt mig än. todiloo. faktum är att jag precis kom hem!
jag, emily och den gula bilen har varit på sightseeing. runt stockholm. akalla, flempan, solna och å-berga är alla ställen som fått sig ett besök. på tre av dessa lämnades även lite spår. haha. det blir trevliga överraskningar för tre personer när dom vaknar. hoho. har man inte kul får man fixa det!

nu borde jag iofs sova. det är ju en dag... nu(?)... också.

i'm stupid!

jag är så jävla dum!
hur kunde jag ens för ett ögonblick tro att vi skulle kunna umgås en kväll - som kompisar.
varför är jag alltid dummast och naiv? blir så trött på mig själv...

ingen återvändo...

...för nu är hemtentajäveln inlämnad. jag siktar på U, självfallet.
men vet ni vad? jag orkar inte bry mig. finns annat som snurrar i huvudet. större grejer.

de 3 dötimmarna i flempan spenderades med ett sjuhelvetes bokletande. jag tänkte inte köpa en endaste bok till den här kursen. jag är fattig student. jag vill ha så mycket gratis jag kan få. hehe. lägger hellre pengar på annat =)
hann med att göra huddinge centrum också. riktigt spännande. svårt att få tag på en glass, en riktigt alltså, där bara. men mat från donken piggar alltid upp i såna situationer. vi är förövrigt ganska värdelösa - är man i skolan 3 timmar innan föreläsningen så ska man väl endå lyckas komma i tid? vi misslyckades. men wtf. det är bara kul!

snart ska jag leka lite med emily. skojakt ryktas det om. weeeeei.

pigg, piggare, piggast =)

oooooh wiiiiiiiiiiie. jag är så sjukt pigg. helt sanslöst!
hemtentajäveln kommer bli kanoners. haha. nej, vilket aprilskämt.
undrar förresten om någon lurat mig idag =O

att jobba gick ungefär sådär. rödsprängda ögon är alltid hett! så himla gött att jag inte var ensam om att må som jag förtjänade. kvällar i dimman i täby kan ta kol på även den bästa. typ. men jag klagar inte... förutom på det där grymt hemska påhoppet på dansgolvet. vem är duu och vad vill du mig!? haha. sjukt sjukt. bilder finns såklart på
pixbox!

hemma igen. jag vet inte om det är särskilt kul det heller, iofs. min familj är högst ofungerande at the moment.

så det så =)

jag har ett avslöjande att komma med! jag är INTE piggast i stan idag... hoho.
kanske inte heller näst piggast.  men vafan. livet leker, eller nåt. sömn och annat är överskattat.