apologize

I'm holding on your rope,
got me ten feet off the ground.
And I'm hearing what you say,
but I just can't make a sound.
You tell me that you need me,
then you go and cut me down.
But wait...
You tell me that you're sorry,
didn't think I'd turn around and say...

That it's too late to apologize, it's too late.
I said it's too late to apologize, it's too late.

timbaland feat. one republic

freeedag!

andra dagen på jobbet förflöt relativt lätt, om jag får säga det själv. visst var det stunder då jag önskade att jag hellre låg hemma i soffan å sörplade på ett glas vatten (min chef "snodde" min vattenflaska igår och idag glömde jag ta en ny, och med mycket folk i butiken finns det ingen chans att smita å fylla på. alltså var jag törstig!) men i det stora hela var det helt okay. trots att jag fick klara mig ensam i halva butiken större delen av tiden. men men. man kan inte få allt.

nu ikväll blir det filmkväll. vad som ska ses visar sig... mysigt blir det nog iaf!

torsdag

sista lediga dagen spenderades hos anders. nu har jag sett de två första pirates of the caribbean-filmerna! I'm on track. så bra. hur kan jag ha missat att se dom tidigare?

idag var jag tillbaka på jobbet. 10-19! suck. ibland kan man önska att man hade ett roligare jobb... men ibland tror jag att jag har ett av dom bästa. med rätt folk på jobbet blir dagarna genomlidliga. typ som idag. tiden flög iväg (nästan...!). ångest dock, vet att morgondagen inte alls kommer bli lika lätt att ta sig igenom. men det är bara att kämpa friskt.

veckans musiktips; timbaland feat. one republic - apologize. jag ÄÄÄÄLSKAR den. helt sjukt bra!

sista-dagen-på-ledigheten-ångest

imorn är min sista lediga dag. som sagt.
jag har lite småångest. måste jag inte göra något vettigt då? typ tralla runt på stan å shoppa järnet, träna en jävla massa eller bara städa rummet och tvätta kläder/lakanen? eller får jag typ sova bort hela dagen... bara gå upp för att fylla på vattenglaset, hämta tevekontrollen och svara i telefonen? eller?
sista-ledighetsdags-ångest är vad det är...

om min pappa

efter 21½ år vet min pappa fortfarande inte att jag inte tycker om schnitzlar (stavning?). trots att det är han som år ut och år in får stå göra annan mat till mig när det vankas panerade köttbitar. eller typ strunta i att panera mina kalvfiléer och tillaga dom separat. det säger en del om min pappa. eller om relationen mellan mig och min pappa. det som kanske säger mer är när pappa igår frågade om jag varit i skolan... när jag mycket tydligt berättade för honom både förra veckan och veckan innan dess att skolan var slut för sommarn. jag vet inte; tydligen går allt jag säger in genom ena örat och ut genom andra. mycket märkligt. man kan tycka att han borde bry sig mer. eller iaf lyssna på det jag säger de få gånger vi pratar. men det är väl så han är. och hemskt men sant; jag är nog i stort sett väldigt lik min pappa. på många sett. kanske inte alla negativa. men många....

LÄSKIGT! jag vill inte...

turligt

ibland har man tur.
idag kom den turen till mig. helt underbart väder och jag var ledig. sååå najs! har suttit ute i solen sen kl 11 imorse. läst böcker, halvsovit lite och pratat lite i telefonen (as usual)! helt otroligt jätteskönt. är nu brunare är brunast. typ.

ledig i en dag till. sen är det jobb, jobb, jobb i massor. iaf torsdag - söndag. hur ska detta gå?

ännu mer ledigt

ännu en ledig vecka (nåja, en halvledig iaf..). vad ska man göra egentligen?
vet att många butiker startar sina sommarreor den här veckan. kanske ska man besöka någon å kolla in läget? men samtidigt lär det vara sjukt mycket folk, och är det något jag vill undvika på mina lediga dagar så är det att trängas och slåss med massa galna människor.

har iofs återupptäckt mitt ps2 igen. hur sjukt kul som helst. ska nog ägna mig åt det i några minuter... sen tar vi dagen därifrån.

en helt vanlig lördag?

midsommar är över för i år! skönt. nu kan vi ladda för nästa år (eller inte...) spana in bilderna på pixboxen.

är trött, tröttare, tröttast idag. kan bero på festligheterna igår... eller på de sena telefonsamtalen som höll mig vaken till kl 6. nästan. men jag och min telefon är ju bästa vänner och oskiljaktliga så vi klagar inte. det har dock satt sitt spår idag. det tog lång tid att komma upp ur sängen och ännu längre tid att orka släpa sig till duschen. men nu är det gjort och jag är på god väg. fast soffan är ju himla skön att sitta i... och katten ligger och sover så sött här breve. kanske fastnar jag här ett tag till. muuuuuuuuuuums!

vi är ovänner nu

jag är grinig. grinig på min iPod som på något sätt stoppade tidtagaruret när jag var ute och sprang, så att jag inte fick reda på hur länge jag orkade den här gången. och jag lovar; allt är iPodens fel. jag hade inget som helst med saken att göra. sååå, jag är grinig på den och tänkte inte ladda honom på hela helgen. eat that, iPod-bastard.

anyways. midsommarafton idag. skitdag med skitväder.
undrar verkligen vad det är vi firar? sommarsolståndet var ju igår...? please tell me.
aja, det ger oss en ursäkt att festa iaf. jippie! glad midsommar!

image11

bortskämd

jag är bortskämd. har glömt bort hur otroligt jobbigt (läs; tråkigt) det är att jobba. alltså på vardagar, hela dagen. fy tusan. och då var det ändå bara första dagen av måååånga. uschligt värre.

men först ledigt imorn och lördag. midsommar. jippie!


midsommar å andra klurigheter

dom har fortfarande inte ändrat betyget. kan jag andas ut nu?

midsommar ställer fortfarande till stora problem. jag ska inte till norrköping med mina simmarvänner... dit var jag inte bjuden *fnys* här i stockholm händer inget vettigt alls vad jag vet. i alla fall är det ingen som vill ha med mig här heller. nästan så jag undrar om folk inte tycker om mig. förstår inte. jag som är så HIMLA urgullig!? hehe. iaf, öland är sista förslaget. öland, tur & retur, torsdag till lördag. är det nåt att satsa på? WHO KNOWS? om inte annat så är det en trevlig och spontan utflykt *fniss*

imorn ska jag jobba! HELDAG. oh my... hur ska detta gå? jag som tröttnar efter 3 timmar. hur kommer jag vara efter 9? please save me. somebody.

overkligt, men förhoppningsvis sant...?

jag är fortfarande helt overkligt överlycklig över tentaresultatet. det är SÅ SJUKT! loggar in och ut på ladok varannan minut bara för att kolla om det verkligen är sant. eller om dom kommit på sitt misstag och ändrat mitt fina VG till ett mycket fulare U. men icke. inte än iaf! dock är det något med betyget som skrämmer mig. det står att betyget sattes den 4/6. vilket skulle betyda att dom satte betyget innan jag lämnade in tentan? SKUMT. men säg att dom inte kan datumen, säg att det är så. inte att dom satte fel betyg. pleeeeeease.

idag är en ledig dag. och det är mycket som skulle behövas göras. men just denna lediga dag är ju faktiskt solen framme... inte kan jag stanna inne och städa rummet då heller!? nej, det går inte för sig. här ska varas ute!

jag är BÄST!

ibland är livet bara bäst. eller så är jag bättre än bäst...
 
VG på hemtentan var chockerande. men USCH SÅ SKÖNT! grattis till mig.

sluta tjut

igår svullade jag. kladdkaka, vaniljrån och chips slank ner i en salig blandning... vi firade nämligen att mia fått VG på sin uppsats. grattis mia! hur som helst; detta svulleri ledde till att jag var tvungen att springa imorse. duktig som jag är satte jag klockan på 8... och kom upp endast 16 minuter senare *stoltast*
nu hoppas jag min nytändning för träningen håller i sig. måste fan hålla i det här. träning igen ikväll kanske?

det är ett huslarm som står å tjuter här. min gissning är att det är närmaste grannens... för det låter förbannat högt och överröstar justin som sjunger på teven. morr. borde jag kolla upp vad som händer? är det var grannsamverkan mot inbrott handlar om, kanske? oh well. vad kan lilla jag göra. egentligen. det är säkert inget...

vad göra en måndag som denna!?

nyklippt å nymatad. hittills har måndagen sysselsatt mig bra.

fick erbjudande om en lägenhet nyss. en av ungdomslägenheterna i edsberg. 22 kvadrat, 2800 kr i månaden, inflyttning 15/10. vettefan om det är värt det. hur vet man det? jag vill flytta hemifrån men jag har ingen lust att betala typ 3000 spänn för att bo i en skrubb, utan ugn och frys, 500 meter hemifrån. men... det är ju ändå något eget.
ÅÅÅÅH! vad göra?

nu vill jag göra mer roliga saker... *hmmm*

ännu en vecka

en fullspäckad helg är över...
jobb, studentfirande och födelsedagsfest. allt på samma gång. nästan. det är kul att det alltid är så att det ibland inte händer nåt medan andra gånger händer allt samtidigt. men det väl själva charmen med livet ;-)

snart midsommar också. undrar vad jag ska göra då!? emiiiily; vad händer? =D

nu ska jag iväg och klippa mig. det var länge sen... skönt att få det gjort. sen blire lunch med mamma min. japanskt ryktas det om. MUMS.

tappra själar

det var inte så sola-vänligt idag. eller det blev, tillslut. men då hade jag och mille nästan förfrusit. för inte gav vi upp inte! tappra satt vi och väntade på att molnen skulle inse sig besegrade av solen. i flera timmar. när solen sen kom somnade vi av utmattning. en hård dag, alltså.

imorn är en hektisk dag. jag ser inte fram emot den. eller jo, det gör jag ju... för det kommer bli kul.
önskar bara att jag kunde vara på två platser samtidigt. både i upplands väsby och jakobsberg samtidigt. vore gött. önskar också att jag slapp jobba... men sån tur ska vi väl inte ha.
det får funka helt enkelt. gäller bara att planera!


insikt

ibland tror jag att jag är duktigare än jag är.
jag tror jag har egenskaper jag nog egentligen inte har. ni vet, såna där egenskaper som egentligen är bra att ha. såna man gärna vill ha. men jag har nog inte så många av dom, när jag tänker efter.

jag är alltså sämst på att ta tag i saker. jag har pratat om att klippa mig i snart 2 månader nu... men har jag gjort det än? nej. det är så otroligt jobbigt att leta fram numret till frisören och ringa samtalet. ehm. ja. för det är det ju. så ibland (eller oftare än oftast...) är det tur att jag har min mamma som tar tag i det där åt mig. idag har hon bokat en klipptid till mig. duktiga mamma!
undrar om hur länge mamma ringer tandläkaren och bokar en tid åt mig där också. skulle ju ha gått dit i april nångång men det blev inte av. iofs är det annorlunda med tandläkare. eftersom jag är otroligt rädd för dom så handlar det kanske inte enbart om att inte orka lyfta telefonen...

är vädret sola-vänligt idag? mille hoppades på det...


poff så var dom borta

min bror är på hultsfred. han tältar. bilen har han med sig.
min bror blev av med alla sina kläder idag. poff. puts väck. borta. jag skrattar i hemlighet! så kan det gå när inte haspen är på! är man för lat för att låsa in väskan i bilen å gå dom extra 100 metrarna så får man skylla sig själv. kan jag tycka. nu har det iofs inte hänt mig. utan brorsan. lätt att vara duktig då...

OJ va det blåser ute, förövrigt. man kanske blåser bort om man försöker ta sig ut. det var nära för mig...

sådärja!

rädsla.
rädsla att släppa någon (vem som helst!) för nära inpå. rädsla att öppna upp och blotta alldeles för mycket. rädsla för att återigen bli sårad.
den rädslan är värre än värst. den rädslan bär jag omkring på dagligen. den rädslan håller på att förstöra mitt liv.

osysselsatt som jag är tog jag en vända till täby för att kolla utbudet. det blev en lyckosam tur... eller olycklig om man tänker ur plånbokens perspektiv. men det gör man inte *fniss* dom finaste skorna i världen är nu mina!




I LOVE THEM!!!


god morgon

det är med en sån där lagom ångestkänsla jag vaknar med. jippie. fan va livet kan va gött ibland...

nattliga grubblerier

jag hatar mig själv för att jag komplicerar allt.
jag hatar mig själv för att jag aldrig kan bli nöjd.
jag hatar mig själv för att jag aldrig kan säga nej.

jag är förvirrad. förvirrad och borttappad i den stora värld jag lever i. jag vet inte åt vilket håll jag ska gå för att komma rätt och jag vet absolut inte vad rätt är. är rätt det som inte är fel? eller är rätt det som är minst fel? vet man nånsin vad rätt är? är rätt rätt enbart när det känns rätt? eller kan rätt vara rätt trots att allt inte är bra? hur vet man?
borde man veta när man är 21? kan man verkligen kräva av någon att veta vad rätt är när man inte vet allt som är fel? så många frågor...

jag vill inte såra någon. jag vill inte vara en hemsk människa. jag vill bara vara lycklig. jag vill vara nöjd med mitt liv, med mina val och med det jag tar mig för. jag vill bara vara glad. jag kan inte längre leva i en låtsasvärld. en värld i det förflutna. jag måste ut i världen och se mig om. leta efter det som är rätt. ta reda på vad som är fel. testa.

jag måste sluta upp med att både vilja ha kakan och äta upp den. nånstans måste jag klippa. nånstans måste jag våga ta steget fullt ut i det okända. i verkligheten. nånstans måste jag våga börja leva. som en fri människa... inte som den instängda människa jag är nu. jag måste våga stänga dörrarna till det förflutna. hitta något nytt. något annat. för när man vet att det förflutna inte har mer att ge, när man insett det, då har man kommit en lång väg. nästa steg att ta är dock svårare. nästa steg innebär frigörelse. fullkomlig frigörelse. från allt det gamla, det onda men även det fina. jag måste våga släppa taget. jag måste tro att det finns annat för mig där ute. det rätta.

jag måste våga.
men att våga är det svåraste.

trist

det blev en promenix till stinsen. vilken jättebra sysselsättning, va?
hittade inget kul att köpa dock. vilket var tristast. stinsen är sämst!

var även så snäll att jag hämtade min mamma i sollentuna. bara för att ha något att göra. hoho. grejtans liksom!

nu funderar jag på att spela playstation i min ensamhet. har äntligen lyckats koppla in det där nu.. weei!

I need to be sysselsatt

det är sjukt hur man kan vara så trött och sova så länge när man aldrig gör något på dagarna.
det är ju liksom inte så att jag anstränger mig nånstans, nångång. men ändå sover jag 10-11 timmar och är mördartrött när jag vaknar. sjukt. ska börja ställa klockan!

men jaha, onsdag idag. undrar hur jag ska sysselsätta mig...
en sväng till stinsen, kanske? rensa garderoben/byrån kan man också göra. klappa och mata katten? läsa en bok, städa resten av huset, tvätta, damma, diska...? äääh. fan va trist! sysselsätt mig!

tankar om träning =P

med en banan i magen kan träningen bara bli ungefär sådär bra. lite oseriös t.o.m. kan också bero på sällskapet iofs. ju bättre sällskap, desto sämre träning. låter det vettigt? jag tror på det iaf =D

imorn är det ännu en segdag. varför jobbar alla när jag är ledig? å vart är det fina vädret? seriöst. give me some...

det går så bra sååååå

ja, dessa jävla lediga dagar! att dom ska vara så jobbiga *fniss*

har iaf lyckats sysselsätta mig i flera timmar nu. sängen är tömd på gamla lakan, rummet är avdammat och dammsuget, naglarna filade och nylackade, kläderna nedvikta i lådorna alt. upphängda på galgarna och armarna och benen är insmorda. härligt. nu borde jag iofs bädda sängen med rena lakan, kasta bananskalet (som förövrigt typ är det enda jag ätit idag. inte bananskalet alltså, utan bananen innuti) och ta ut den stora dammsugaren ur rummet. kanske ska gömma den igen... precis som den var gömd när jag ville ha den imorse (otippat att hitta den i brorsans rum av alla. sen när dammsuger han liksom?).

ledigt och ensamt

det är svårare att sysselsätta sig om dagarna när vädret är.... sisådär. vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. alla jobbar ju. förutom jag. å när jag väl kommer jobba, då ni, då är alla andra lediga! suck. livet är inte lätt alltid.
låg kvar i sängen en timme efter det att jag vaknat bara för att jag inte hade något att gå upp till. skönt? jovisst. men fuck va seeegt. måste sysselsätta mig. kanske ska jag städa? byta lakan? men hur lång tid tar det egentligen....

varför lyckas alltid jag försätta mig i knepiga situationer?

skinnömsning

första dagen på sommarlovet har spenderats i solen. man måste ju passa på medan solen lyser... det kan ju vara sista dagen. man vet ju aldrig med sverige. frågan är bara hur min rygg mår. egentligen. den ömsar skinn... MKT skinn. men det är bara att ge sig på det igen *fniss*

ångestsöndag. igen...

jag har ÅNGEST. men det är väl iofs inget nytt - jag menar, det är ju ändå söndag!
och vad är en söndag utan lite ångest? det hör liksom till.

gårdagen var väl lyckad. i det stora hela, vill säga. johan mjällby förgyllde dagen på allas vårat favo-intersport. jag menar, hur coolt är inte det på en skala... mjällby liksom. megakändis. på lilla intersport. en varm lördag i juni. grejtans! dagen kändes inte lika meningslös längre *fniss*
å kvällen ska vi inte tala så mycket om. inget blev riktigt som planerat, men allt blev bra ändå. eller nåt. garbos va ungefär lika hett som vanligt. om inte hetare? skumpan var god och musiken... dög? iaf om man gick en bit in. as usual liksom. deras stämpel är fortfarande lika UGLY men vad gör väl det en dag som denna? mums. bilder fnns, som vanligt, på
pixboxen.

idag blire bad. jag är ledig å det är grymt. vädret hoppas jag är grymt, det också... har inte vågat titta ut än faktiskt. jag är rädd för att se stora svarta moln som ler hånfullt åt mig. om nu moln kan le? maybe, maybe not.


sommarloooov

hemtentainlämningen firades med kortspel och kubb i parken. det var vi tjejer och alla studenter (eller alla var väl att ta i... men nååågra var allt där). vi hade det trevligt. dock inte tillsammans, utan på varsin kant. finbesök av poliser som kanske hade hoppas eller räknat med mer fylleri förgyllde kvällen. även den skrålande mannen som var på tok för överförfriskad lyste upp tillvaron. undrar dock hur han lyckades ta sig ifrån parken, på cykel, utan att vi märkte något? undrar om han kom hem, eller var han nu skulle, helskinnad? grubbel grubbel.

han gjorde det direkt igen. grattis till mig. 2-0 till honom på bara några dagar. hur lyckas jag?

det är över nu...

nu är den klar. på riktigt.
men jag siktar ingen annanstans än U. fuck it!

sommarloooooooov

12 timmar kvar...

det är 12 timmar kvar till inlämning. min tentajävel är så gott som klar... mer än så här kan jag fan inte göra. men det känns inte alls någe bra att lämna in den. jag har missat att referera till 4(!) böcker och texten slutar tvärt mitt i ett resonemang. typ. det känns som ett mindre problem förstås. ordbajsning kan jag... men vad gör jag med bokjävlarna!? han sa att alla böcker skulle med. sa han inte? fuck isf. då är jag körd. jäjä. det får bära eller brista. kanske ska ta en dusch nu... käka lite frulle, chilla nån sekund... och sen skriva till det sista innan jag tar mig bort till flemingsberg. jag hoppas att tågen går som dom ska! annars ska nån få spö....

15,5 timmar kvar till sommarlov...

nu gjorde jag det jag absolut inte fick göra. jag lämnade böckerna för bara en bråkdels sekund. det var telefonen som krävde laddning... men nu hamnade jag här. dålig disciplin. aja, jag ska strax tillbaka.

update! jag har nu spenderat hela morgonen (eller de 2 timmar jag varit uppe) med att skriva om det jag redan skrivit! vettigt? nej. typ inte. men det känns iaf som jag gör något bra. jag ändrar konstiga meningar i samma veva som jag hittar nya infallsvinklar. jippie.

nu är det bara 15,5 timmar kvar. tjipp tjillevipp

17,5 timmar nu.

klockan 4 förvandlades ganska lätt till klockan 6. men nu är jag uppe igen... dax att sätta igång!
det är bara 17,5 timmar kvar till inlämning. HEJA lina!

lite mindre än 22 timmar kvar...

2 timmar (och nåååågra minuter) har försvunnit. och vad har jag åstadkommit hittills?
5 ynka, patetiska och idiotiska rader är vad jag lyckats med so far... fan va omuntert!

neh, nu blir det powernap till klockan 4. på återseende.


24 timmar kvar

24 timmar till inlämning. den här jävla hemtentan ska inte få segra över mig!
dags att bunkra upp med oboy! och kanske en banan... *mums*

borta

suck. jag har tappat motivationen till allt... jag orkar inte!


FUCK OFF and die!!

FAN! har aldrig varit så jävla förbannad som jag är nu! jag är förbannad på mig själv och jag är förbannad på den idiot som vi kan kalla M! jag är förbannad på mig själv för att jag är så blåögd. trodde jag verkligen han kunde ändras? trodde jag han skulle vara en ny, mogen person? trodde jag verkligen att det kanske skulle kunna bli bättre nu? FAN VA DUM JAG ÄR! det är självklart det inte kan bli bättre när det fortfarande är samma jävla skit som är inblandad. FUCK FUCK FUCK! hur i hela friden tänker jag!? varför trodde jag ens att han skulle sluta upp med sina lögner? dom ligger ju inbäddade i hans person. det är ju dom han består av! han är inget annat. utan sina lögner finns han inte. vilken jävel han är! aldrig mer att jag någonsin kommer kunna lita på en sån person. aldrig. jag borde fattat direkt. shit för att va blåögd. fuck that! jag trodde jag var smart. han trodde jag var dum. jag vet inte vad som stämmer... jag är kanske för smart för honom men för dum för mig själv? så måste det va. han är iaf världens största idiot. han kommer vara ensam hela livet för ingen kommer vilja umgås med honom... ingen kommer nånsin stå ut med honom. och FAN VA SKÖNT det känns. för jag, jag klarar mig. jag är en bättre person. jag kommer inte ha några problem. allt är hans förlust. jag hoppas han ruttnar ensam!!

fast fan va hårt det känns att ha blivit grundlurad igen. fan för mig...

det slår tillbaka

jag sket i min hemtenta igår. rakt utav, sådär. istället firade jag sveriges nationaldag i goda vänners lag. blev en tripp till rålis (typ första gången jag verkligen ÄR där!) och också till hässelby för ett dopp i ett blå (första gången jag var där också, för den delen...). kvällen avslutades med fotbollstittande. GRATTIS sverige! helt underbart att slippa tänka på hemtentajäveln för en dag. iofs blir det lite knivigare nu eftersom det bara är en dag kvar... men det ska jag väl lyckas lösa på nåt vänster. får helt enkelt stänga in mig i rummet och skriva som en galning *fniss* wish me luck!

faaaaan

tentaångesten är grov.
den sitter i magen. gnager och har sig. efter sig lämnar den en olustkänsla. och lite illamående. i huvudet ger den sig tillkänna, ångesten alltså, med huvudvärk och koncentrationssvårigheter. även brist på engagemang. så istället för att göra någonting, så gör jag inget. logiken är slående...

51 grader and still going strong!

min termometer i köket visar 51 grader! iofs är det i solen och riktat mot ett fönsterbläck som säkert blir allt annat än kallt när solen ligger på. men endåååååå. 51 grader! igår kom den bara upp i 45 grader. så det måste ju vara varmare än varmast! riktigt gött.

ikväll blir det kubb med gänget. vi ska inta edsbergsparken. kanske tar vi med oss en filt också.
sen så skulle jag vilja ta årets första dopp. undrar om jag får med mig någon på det?

tentapanik!

alltså jag börjar snart gråta!
jag kan inte göra den här hemtentan. det bara går inte. jag vet inte vad jag förväntas skriva, jag ser ingen röd tråd genom kurslitteraturen och jag fattar inte ett skit! jag vill bara ge upp. idag har jag skrivit 3 rader... för hand(!), vilket innebär 1½ rad på datorn. MAX! det duger inte. inte någonstans! det är redan tisdag idag... på fredag ska tentajäveln vara inlämnad. det betyder 2½ dag kvar (på ett ungefär!). hur fan ska det gå!?

det blir ju inte bättre av att solfan lyser så jag svettas floder, bränner mig och blir trött. för ute måste jag sitta. inget kan få mig att sitta inne och missa det fina vädret. inget! inte ens tentapanik och ångest!

sömnbrist? javisst...

men självförvållad sådan.
jag har helt enkelt ingen lust att gå och lägga mig. av någon anledning vill jag inte sova själv i natt... så; här sitter jag. alla skolgrejer ligger utspridda på sängen men jag orkar inte samla ihop dom till en trevlig liten hög. orkar inte sortera alla lösa papper, orkar inte tänka på den där skithemtentan och orkar inte lyfta armarna så mycket heller. det är inte lätt att vara liten...

mina ben bränner fortfarande. och axlarna är varma. det kommer säkerligen kännas imorgon med... men det är det värt! fan va brun jag kommer bli =D måste bara se till att jämna till det här. ryggen måste utsättas för solen imorgon... sen ni ;-)

kräftfärgad

två texter down, one to go. kämpa kämpa!

i efterhand kan jag känna att det kanske inte var så smart att sitta ute i den stekande solen så pass länge som jag gjorde idag. nog för det är svensk sol men har man knappt solat innan är det nog ingen bra idé att gå ut så hårt. nu får jag sota för min naivitet. eller mina ben sotar nog mest. axlarna en del. men det är bara gött! imorgon kör jag igen... (om det är sol vill säga!).

dumma hemtenta, för övrigt! jag förstår fortfarande inte...


läsa massa och vara förvirrad. bra kombo!

en text av de tre återstående är nu utläst. på rekordfart. baksidan av detta är dock att jag varken fattar eller kommer ihåg något. men det får gå ändå! måste läsa allt ju så jag kan börja få ångest för vad jag egentligen ska skriva imorgon. ingen idé att skjuta upp det, liksom! kämpa på...

annars är det mesta förvirrande. jag vet varken ut eller in. eller in eller ut för den delen *fniss*
ÅH! va jag önskar att livet vore lätt. att någon kunde tala om för mig exakt vad jag känner...!
jag vill att det ska vara lätt. det borde vara lätt. man borde veta direkt när något är rätt eller fel. för just nu kan det vara både och... suck.

borde, måsten och uschligheter!

söndag. jobb idag... det var ett tag sen sist. runt två veckor, liksom. tur att jag hängde där ett tag igår så jag vet vart jag ska och hur det går till *fniss*

borde verkligen, verkligen, verkligen plugga idag dock. jag har fortfarande tre texter kvar! dom är långa också... och tråkiga. gaaaah. jag orkar inte, vill inte och kan inte. får man ge upp då?
NEJ! fan. ska inte ge upp förns jag gett det hela en chans. senaste måndag ska allt vara utläst.. alltså måndag kväll. hehe. sen kan jag ta tag i resten...

annars var fotbollsmatchen mellan Danmark - Sverige roligast. typ. GRATTIS danmark för en stark insats sista 2 minutrarna. riktigt duktigt ;-)

ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig...

ja, allt blev lite upp och ner. inte riktigt så som jag planerat eller tänkt...

idag skulle jag plugga. endast och enbart! men istället smet jag till stinsen för att, officiellt; köpa grejs på H&M och kolla jobbschema och inofficiellt; kolla på idol/let's dance/melodifestivalen-måns som uppträdde. skulle bara vara borta en kortis. kortisen blev flera timmar. nu sitter jag här... klockan är snart fotbollsdax och jag har inte läst ett ord. duktiga jag! förtjänar nästan en medalj för det här *fniss*

men jag är iaf ett par rosa skor rikare!

fler fundiluringar!

hjärtat spökar, hjärnan spökar... mitt förflutna bråkar med nuet. och jag kan inte säga nej. jag kan inte säga ifrån. jag kan inte säga till när jag tycker det går för långt. för jag gillar det. jag har velat höra dom här orden. helst iofs i en annan tid, i en annan situation och kanske även på ett annat sätt. men ändå. det är dom här orden jag längtat efter att höra... men just nu, just idag är det så mycket som är fel. fel tidpunkt, fel allt. men ändå kan jag inte säga ifrån. FAN... du har än en gång förtrollat mig. på ditt alldeles egna speciella sätt.

du och jag. komplicerat. så rätt men ändå så fel.

ångest hit och ångest dit

ångesten från imorse släppte ganska snabbt när vi upptäckte att alla andra grupper inte ansträngt sig mer än vi. eller så hade de kanske det... men det märktes inte! superskönt. iofs säger inte det så mycket om vårt PM som om gruppen som helhet. seriösare gäng finns. hoppas jag!

hemtentan har dessutom anlänt. fy tusan säger jag. jag ger upp redan nu. jag får inget grepp om uppgiften och att skriva 5-10 sidor om något jag inte fattar känns ju sådär. typ inge bra alls. bläh. ångestveckan är här. den börjar redan nu...

PM-ångest!

det är inte varje dag jag vaknar med ångest.
men idag gjorde jag det...och det beror enbart på det pissiga PM som vi tillslut lyckades skrapa ihop igår. jag har ingen som helst lust att ställa mig framför klassen och presentera det vi skrivit. för det suger verkligen. men men... så går det när ambitionsnivån ligger strax över noll. vi har ju bara oss själva att skylla. och etnologin - för den är så förbannat tråkig, orevolutionerande och idiotisk (kanske inte egentligen, men nu känns det så!).

jaja. det är bara att ta tjuren vid hornen! here we go....