uschligt

franskan ger mig bara en massa ångest!
jag har glömt bort precis allt (av det lilla jag nånsin kunnat!) och det känns inte heller som om något kommer tillbaka... nånsin! men det kommer få mig att kämpa ännu hårdare. jag vill ju verkligen lära mig! det har ju dessutom inte ens gått en vecka av kursen än... kanske ska ge det lite mer tid.
önskar bara man kunde slippa den här dumma grammatiken!

ibland känns det bra. ibland känns det som förut.
det gör mig osäker. osäker på dig. jag önskar jag visste om du läst mitt mail... jag önskar jag visste om allt du sa var sant... jag önskar jag kunde sluta vara rädd! jag önskar att allt var lätt!

dumma bloggen!

otroligt jättedumma basjblogg!
jag skrev ett jättefint å jätteroligt (jo, kul var det!) inlägg förut. sen försvann det av någon mystisk anledning. det handlade om mig, min sprutfobi och doktorer som behandlar mig som barn. ja! spännande va? men nu har jag ingen som helst lust att skriva om allt igen. nope. så ni får klara er utan...

istället ska jag skriva om konrad. konrad är min röda telefon som är så fin, så fin. han är dock lite trasig... eller han var trasig. nu hoppas jag han är lagad. lämnade nämligen in honom till telenor förra veckan... ganska exakt en vecka sen faktiskt. och idag är han klar! så jag å mamma ska åka å hämta honom snart. wie. min kompis. vi ska ha så kul, han å jag! tills jag köper en ny telefon, vill säga. men sch! säg inget till konrad. han vet inte om det än och jag tror han skulle bli förkrossad! i have to break it to him gently =)

never forget

skolan har börjat. det betyder ångest å massa sånt där... usch usch!
men det ska bli kul att läsa franska. faktiskt. är lite orolig bara för hur det ska gå. har inte läst ett ord franska (ok, en liten överdrift kanske?) sen jag gick i gymnasiet. och en snabb titt på det diagnostiska provet lugnade inte ner mig heller. hur i hela friden ska jag kunna alla dessa ord? vem tror dom att jag är liksom? "tjena, lina den franska ordboken!" yeah right!

idag tog emily med mig till kista och matade mig med sushi. hon är snäll min vän emily. typ t.o.m den bästa emilyn man kan ha. och den bästa vännen. emily, vi får aldrig glömma det...! även om vi båda är envisast och ibland lite griniga. hehe! men det gick ju förträffligt tillslut. nu hoppas vi bara på sol imorgon =)

snart så

helgens kräftskiva blev ungefär lika bra som jag trodde. alkohol, kräftor och mycket folk är en bra kombination... kanske alltför bra. minnesluckor här och var är en bieffekt av det goda =) men kul som faen var det. som vanligt!
bilderna ligger redan upp på
PIXBOXEN!

igår var det avskedsmiddag för patrik. sorgligt värre. tiden har gått så sjukt fort... å nu dröjer det massa länge innan han kommer hem igen. dumma USA. varför ska alla roliga försvinna dit bort? hur som helst; middagen var supergod å sällskapet trevligast! helt klart. synd bara att det ska krävas sorgliga saker för att alla ska samlas... hehe... skärpning på det!

imorrn är det skolstart. eller inskrivning. sen är det ju faktiskt nästan ännu en vecka innan allvaret drar igång på riktigt. tills dess ska dagarna spenderas i goda vänners lag. vi måste ju ladda upp tillsammans.

some things...

vissa saker vill man inte veta. vissa saker svider.
även om det var länge sen så känns det som ett hårt slag i magen...

...å jag hatar det!

gaaah!

min söta röda telefon, konrad, har gått sönder. eller jag vet inte om han är trasig eller om han bara jävlas med mig. men iaf så stänger han av sig då och då. under samtal, under sms-skrivning å under alla de underligaste omständigheter. så konrad är på lagning. jag har en lånetelefon... och vilket SKÄMT till lånetelefon! det går bara att ringa på den.. och svara i den. och man kan endast ringa om man kan numret till den man ska ringa. det går inte att skicka sms eller bläddra i någon meny. gaah! å det beror inte på att telefonen är uråldrig. nej nej, eller den är inte ny heller men den har många funktioner man kan önska sig. men joysticken är trasig. så jag kan inte göra så mkt. jippie liksom. jävla telenor! ge mig en fungerande telefon!
dumtjack!

idag är det massa att fixa... inför helgen å inför allt. usch. jobbigt värre.

för fyra år sen...

...på dagen, exakt, hoppade jag och emily bungeejump i ayia napa.
det var helt galet och det coolaste jag gjort.

fyra år sen. shit. tiden går verkligen fort...

panikångest? =P

fy fan för att vara otränad.
har en sån gruvlig ångest över hur lite jag tränat i sommar. iofs beror det på faktorer såsom jobb och knä-ont... men ändå. en liten släng av panik har drabbat mig. försökte springa imorse... ben, lungor och hjärta höll på att dö kändes det som. det är inte ett bra tecken! men det är bara att kämpa på...

nu ska jag snart iväg och sola med emily. om solen behagar stanna kvar på himlen (eller om molnen behagar att inte täcka solen, kanske det snarare heter...?). vi måste ju underhålla vår kreta-bränna =)

nuttin'

en ledig dag som jag har spenderat med att göra ingenting. typ. eller jo, jag packade äntligen upp min väska. bara sådär några dagar efter hemkomst... så nu kan man faktiskt gå på golvet i rummet. jippie. no more jumping on empty spots. smutstvätten la jag på golvet i tvättstugan. tänkte att mamma kunde ta hand om den (ehm.. jovisst!) vi får la se hur det går med det...

har hela veckan ledigt... undrar hur jag ska fördriva tiden? kanske ska jag ta med mig någon på en shoppingrond. behöver ju en hel del grejer... ehm... typ.

back in business

jora, så att... kreta va underbart!
jag å emily hade roligast, åt godast, blev brunast å drack måttligast. hoho. jo, men det är sant! vi kan även checka av både det ena å det andra på vår to do-list; vi har druckit ouzo och raki (kanske mer eller mindre samma sak?), vi har hållt en grek i handen (ofrivilligt.. tro mig!), vi har fått nya vänner (grekiska sådana..), vi har blivit erbjudna att nattbada på en avlägsen strand med en gammal gubbe (uuuh!), vi har snikat shotar å gratisdrinkar på både det ena å andra stället och jag har t.o.m smakat tzatsiki (!). typ sådär. underbart!

nu är det tillbaka till vardagen som gäller. jag har redan hunnit jobba en helg, nu har jag lite ledigt innan skolan sätter igång. det är ångest! emily; vi drar tillbaka =D

bilder finns att beskåda på
PIXBOXEN as usual ;-)

fuck

jo, för den här dagen/kvällen blev precis allt annat än vad jag förväntat och hoppats på.

efter 4 timmars sömn är jag allt annat än glad, pigg och alert. och det kommer märkas. tro mig. om jag dessutom har miljoner saker att göra och tusen olika platser att vara på samtidigt så finns det en risk att allt slår slint. det är ett känt faktum. alla vet det. ändå finns det alltid någon (inga namn nämda!) som förpestar min tillvaro och driver mig mot min yttersta gräns. det kan vara de minsta saker (t.ex. matbristen i hemmet) som får mig att snetända.

ikväll fick någon som inte förtjänade skiten ta emot den. and i'm sorry!

nu är det bara timmar kvar till kreta. så nice!

beaver fever!

gotland var tamejfan bland det roligaste jag gjort. på länge.
och jag överlevde - det svenska sommarvädret till trots. dock var jag nära att ge upp ett antal gånger! som tur var hade jag peppande medresande som ändrade min inställning både en och två gånger.

hur som helst; gotland bestod av att putta på bubblan, dricka massa alkohol, dansa tills svetten rann och skratta mycket. helt underbart helt enkelt. sova i tält va väl också en stor del av det hela... och slåss med mygg, fästingar, tvestjärtar och även en å en annan bäver.... men jag gick vinnande ut ur alla strider. i think. ska kolla fästingarna och bävrarna sen. kanske kom med en eller tre i väskan hem. hoho. (inside joke)
kolla bilderna på
PIXBOXEN.

anyways; nu är det kreta som gäller. imorn drar jag och emily till varmare breddgrader (i hope!). ska bli underbart.